< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
ONKYO TX-NR5010 (B) 9.2-Channel Network A/V Receiver, Panasonıc TH -65VX300E 65-inch 3D Plasma Display, PANASONIC TX-P60ZT60 3D Plasma TV, Speakers: MONITOR AUDIO Fronts:RX8, RX Centre, Surrounds:RX2, Surrounds Back: RXFX, SUB: VELODYNE Classic Home Theater - Equalization Series CHT-10Q, Media Player Dune HD Base 3D, MOBILE LG G3
|
Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 29 Mart 2020; 0:26:35 > |
Technolines-TR
|
|
Elimdeki Focal Aria 936 yı sattım. Şu an birkaç alternatif var Monitor Audio silver 500 veya yeni çıkan Wharfedale evo 4.4 serisi veya B&W 603 s2 Anniversary Edition yada 703 s2. Şu pandemi bir geçsin gidip test edip öyle almak istiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Elimde bir çift MA Shadow 50 on wall sinema hoparlörü var. Kutusundadır. Sadece denemek amaçlı çıkarıldı daha sonra surround olarak mekana büyük geldiği için MA Shadow 25 modeli kullanıldı. Uzun bir süredir belki ileride kullanırım diye saklıyordum ama sanırım ihtiyacım olmayacak.Fazlalıktan satışa koydum. Malum sitede ilanı da mevcut. Ben halen üç ön 4 de surround olmak üzere 7 adedini kullanmaktayım. Monitor Audio meraklılarına buradan da duyurayım istedim. On wall sinema hoparlörü ya da duvardaki TV nize ek bir hoparlör olarak kullanmak isterseniz hem duvarda çok şık duruyor hem de performansı tatmin edici düzeyde. Hele ki iyi bir sub ile de eşlerseniz çok iyi olacaktır.
|
Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
|
Rx Center siyah ve Radius 90 siyah (ayakları ile) ilgilenen varsa satılıktır. Radiusları koymadım ama malum sitede center ilanım duruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 9 Eylül 2021; 22:14:31 > |
|