Şimdi Ara

Modenas Gt 135 almak üzereyim tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
9.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar düşük km li kırmızı-siyah renkli bir modenas gt 135 (2012) buldum pazartesi günü alıcam büyük ihtimalle fiyat 3800 tl ve bu ilk motorum olacak ilerde belki de yükseltebilirim sizce ne yapmalıyım doğru bir tercih mi yapıyorum?
    EDİT: YAMAHA CRYPTON ALINDI,KULLANILIP SATILDI,HONDA PCX ALINDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acht und zwanzig -- 4 Mayıs 2015; 14:06:07 >

• İnternetten baktımda eğer işe gitmek vs. için alıyorsan normal düz bir motor. Ama gezmek vs. için alıyorsan kendimce hiç beğenmedim.
  • cup tipini hiç beğenmiyorum..
  • İşe gidip gelmek için alıyorum ve ilk motorum olacak kullanmayı bilmediğim için cup tipi motor alacağım çünkü yarı otomatik oluyor.Yoksa niyetim yamaha ybr 125 almaktı.En ekonomik motoru araştırdım ve bu olduğunu duydum bilemiyorum ne kadar doğru.
  • Al bence Sağlam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusTa

Al bence Sağlam :)

Honda dan sağlam dır değil mi? Duyduğuma göre kawasaki nin üretimiymiş.
  • Usta bunla motor kullanmayı öğrendikten sonrasıda var az yakmasından etkilenme bundan daha sağlam motorlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

Usta bunla motor kullanmayı öğrendikten sonrasıda var az yakmasından etkilenme bundan daha sağlam motorlar var

Ne tavsiye edersin peki?
  • Hocam bana kalırsa Innova 125 ama ilerdede rahat etmek istiyorsan supermoto al.

Asfaltta en masrafsız motor supermoto'lardır. Hem bizim çukur dolu yollarımıza uygundur hem de üstünde grenaj denen kavram pek olmadıgı için ufak tefek yatmalarda büyük hasarlar almaz.

Şehir içinde en çevik motordur kendisi.

İnternette az araştır herkes bu cevabı verir zaten.
  • Gt 135 en ufak kazada bile dayanıksız bir motor olduğu çok belli.
  • quote:

Hocam bana kalırsa Innova 125 ama ilerdede rahat etmek istiyorsan supermoto al.

Asfaltta en masrafsız motor supermoto'lardır. Hem bizim çukur dolu yollarımıza uygundur hem de üstünde grenaj denen kavram pek olmadıgı için ufak tefek yatmalarda büyük hasarlar almaz.

Şehir içinde en çevik motordur kendisi.

İnternette az araştır herkes bu cevabı verir zaten.

Hocam supermoto yu araştırdım da tipi çok uçuk kaçık bişeye benziyor ben devlet memuruyum iş yerine o motorla gidersem biraz ayıplanabilirim
  • Sizde haklısınızda sizin alıcağınız motordan bizim buralarda ki bahçıvanlar sürüyor :D Devlet memuru supermoto'ya binince ayıpta ona binince beyefendimi oluyor :D :D
  • quote:

Sizde haklısınızda sizin alıcağınız motordan bizim buralarda ki bahçıvanlar sürüyor :D Devlet memuru supermoto'ya binince ayıpta ona binince beyefendimi oluyor :D :D

e tabi ki beyefendilik bindiğiniz motorun rengi ve çeşidiyle ölçülemez ama mahalle baskısı denen birşey de var yani
  • Hocam motoru çok beğendim fakat tekerli biraz küçük uzun yolda yorabilir onun dışında maddi durumum bunun için müsait değil malesef
  • quote:

Gt 135 en ufak kazada bile dayanıksız bir motor olduğu çok belli.

Bunu neye dayanarak söylediniz. Bütün motorsikelt forumalrında en iyi cup olarak geçiyor modenaslar. Modenas ı diğer uyduruk apaçileirn kullandığı cup larla kıyaslamamak lazım. Şurda incelemesi mevcut Modenas İnceleme
  • Bunu alın demiyorum bunun tipinde bir motor bakın. Bu tipte 2.elleri düşük modellileri çok ucuz oluyor.
  • quote:

Bunu alın demiyorum bunun tipinde bir motor bakın. Bu tipte 2.elleri düşük modellileri çok ucuz oluyor.

Hocam bu tavsiyenizi dikkate alacağım ve araştıracağım fakat innova ya göre modenas ın daha iyi olduğunu biliyorum o yüzden innova yı eledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

Gt 135 en ufak kazada bile dayanıksız bir motor olduğu çok belli.

Bunu neye dayanarak söylediniz. Bütün motorsikelt forumalrında en iyi cup olarak geçiyor modenaslar. Modenas ı diğer uyduruk apaçileirn kullandığı cup larla kıyaslamamak lazım. Şurda incelemesi mevcut Modenas İnceleme

Hocam bendenmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama dışı plastik motorları hiç sevmem. Plastiğinde ne kadar koruduğunu herkes az çok bilir. Ama bir devlet memurunun binmesi gereken bir motor değil bu kadar söyleyebilirim.

• Bide honda pcx var. İnternette biraz baktım olumlu yönde yorumlar var resimlerdede güzel bir motora benziyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.