Şimdi Ara

Modenas Gt 135 almak üzereyim tavsiye... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dentul

Mantıklı.

Sıfırı 2.990 tl kampanyalı yazıyor,plaka v.s yaklaşık 500tl olsa,olucak 3.500 tl.

Tanıdıktan 2.el daha mantıklı olmuş gibi,kazasız belasız kullan.

Allah razı olsun teşekkür ederim.
  • Foruma bir kaç gündür giremiyordum işlerimin yoğunluğundan.

Söylediğim gibi cub sınıfında değerlendirilebilecek en ekonomik ve sağlam seçeneklerden biridir cyrpton.Emin olun uzun seneler problemsiz binersiniz,tekeriniz düz bassın.
  • quote:

Foruma bir kaç gündür giremiyordum işlerimin yoğunluğundan.

Söylediğim gibi cub sınıfında değerlendirilebilecek en ekonomik ve sağlam seçeneklerden biridir cyrpton.Emin olun uzun seneler problemsiz binersiniz,tekeriniz düz bassın.

Teşekkür ederim. Şimdi de güzel bir kask arayışına girdim :)
  • Kask icin butcen ne kadar bilmiyorum ama 150 tl yi gecmicek birsey dusunuyosan ls2 ff351 oneririm tam bir fiyat performans urunu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyaturk42

Kask icin butcen ne kadar bilmiyorum ama 150 tl yi gecmicek birsey dusunuyosan ls2 ff351 oneririm tam bir fiyat performans urunu..

Hocam kaskı çok beğendim ama kask özellikleri ve fiyatları konusunda hiç bilgim yok yok bu kaskı kaç liraya alırsam uygun bir fiyata almış sayılırım? Gerekirse yurtdışı sitelerinden de alabilirim fiyat farkı fazla ise
    Mesela şu kask alınmaya değer mi: http://dx.com/p/cool-tanked-340-motorcycle-outdoor-sports-racing-helmet-black-size-l-162843

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acht und zwanzig -- 18 Mayıs 2013; 16:23:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

quote:

Kask icin butcen ne kadar bilmiyorum ama 150 tl yi gecmicek birsey dusunuyosan ls2 ff351 oneririm tam bir fiyat performans urunu..

Hocam kaskı çok beğendim ama kask özellikleri ve fiyatları konusunda hiç bilgim yok yok bu kaskı kaç liraya alırsam uygun bir fiyata almış sayılırım? Gerekirse yurtdışı sitelerinden de alabilirim fiyat farkı fazla ise
    Mesela şu kask alınmaya değer mi: http://dx.com/p/cool-tanked-340-motorcycle-outdoor-sports-racing-helmet-black-size-l-162843

Bu kask sizin aldiginiz motora uymaz hocam.. Kask alirken belli bir standartta olmasi saygideger ve tarafsiz bir kurumun carpisma testinden onay almasi ve yedek parca bulunabilirligi cok onemli o nedenle size ls2 ff351 tavsiye ettim fiyatina gore en iyi kasktir cunki.. Max 130 tlye kadar alabilirsiniz zaten genelde 110-130 araliginda satiliyor.. Hic yurtdisiyla filan ugrasmayin bence.. Sahibinden yada feyizoglunun web sitesi uzerinden alabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyaturk42 -- 19 Mayıs 2013; 1:19:00 >

• quote:

quote:

quote:

Bu kask sizin aldiginiz motora uymaz hocam.. Kask alirken belli bir standartta olmasi saygideger ve tarafsiz bir kurumun carpisma testinden onay almasi ve yedek parca bulunabilirligi cok onemli o nedenle size ls2 ff351 tavsiye ettim fiyatina gore en iyi kasktir cunki.. Max 130 tlye kadar alabilirsiniz zaten genelde 110-130 araliginda satiliyor.. Hic yurtdisiyla filan ugrasmayin bence.. Sahibinden yada feyizoglunun web sitesi uzerinden alabilirsiniz..

https://secure.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-ls2-ff351-rumble-full-face-kask-118164278/detay/

Az önce bunu sipariş ettim hocam.Teşekkürler.

• Hocam ls2 kask hayırlı olsun.

Yine de koruma ekipmanlarında mümkün olduğunca cömert davranılmasından yanayım.Kullandığınız motosiklet en problemli vasat model olacak olsa bile böyle.

Şimdi foruma yeni girdim,öneride geç kaldım.Size en azından Nolan n63 önerirdim.Fiyat olarak almış olduğunuz ls2 kaska göre fiyatı çok yüksek görünsede,ekipman dendiği zaman şöyle düşünmek lazım derim.

Tekrardan hayırlı olsun.
  • Hocam ls2 kask kötü bir kask değildir umarım, ben birkaç yerden tavsiye aldım ama herkes iyidir dedi.Sizin dediğiniz kaskta tıpkı ls2 gibi sharp tan 4 yıldız almış.Ls 2 aldığım için pişman olmalı mıyım? 3 misli fiyat ödemeye değecek ne gibi bir farkı var? var ise sharp ın testlerine neden yansımamış?
  • Ls2 kötü kasktır ben de diyemem.Hatta f/p oranı en yüksek kask markalarından birisi.

Yalnız gelgelelim durumun şöyle bir boyutu var.En basitinden iç astarında kullanılan tekstil kalitesi,diş kabuktaki polimer ve teknoplast bileşenleri ayrımı v.s gibi ayrıntılar fiyatın 3 misli oluşunu açıklıyor.

Hocam en azından bir süre kullanıp ileride nasip olursa nolan,schubert,shoei,arai gibi markaların sharp puanı yüksek serilerini uygun kampanya dönemlerinde yakalarsanız almanızı önermekteyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

https://secure.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-ls2-ff351-rumble-full-face-kask-118164278/detay/

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş..

• quote:

Ls2 kötü kasktır ben de diyemem.Hatta f/p oranı en yüksek kask markalarından birisi.

Yalnız gelgelelim durumun şöyle bir boyutu var.En basitinden iç astarında kullanılan tekstil kalitesi,diş kabuktaki polimer ve teknoplast bileşenleri ayrımı v.s gibi ayrıntılar fiyatın 3 misli oluşunu açıklıyor.

Hocam en azından bir süre kullanıp ileride nasip olursa nolan,schubert,shoei,arai gibi markaların sharp puanı yüksek serilerini uygun kampanya dönemlerinde yakalarsanız almanızı önermekteyim.

Kampanyaları takip edeceğim hocam dediğiniz gibi ilerde daha hızlı bir motorsiklet kullanacak olursam daha iyi bir kask satın almam gerekir bu işin şakası olmaz Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş..

Teşekkür ederim

• Modenas gt135 sahibiyim oturum 2500 kmye geldi yavaş yavaş basmaya basladim 130 rahat yapiyo su anlik 1 ve 2 inci tam gaz denemem de 120 yapti 3 sefer tam gaz denemem de ise 130 yapti bu motorun son hizi 140 olur en fazla c çünkü 130 da iken devir saatinde redline basliyo yakit ise devir siz kullanimda 10 liraya 90km devirli kullanimda 135 km rekorum gayri yek ten düz yolda tek kişi ortalama hizmet 70 ile 1 litre ile 62 km gittim

• quote:

Orijinalden alıntı: AKANKAN

Modenas gt135 sahibiyim oturum 2500 kmye geldi yavaş yavaş basmaya basladim 130 rahat yapiyo su anlik 1 ve 2 inci tam gaz denemem de 120 yapti 3 sefer tam gaz denemem de ise 130 yapti bu motorun son hizi 140 olur en fazla c çünkü 130 da iken devir saatinde redline basliyo yakit ise devir siz kullanimda 10 liraya 90km devirli kullanimda 135 km rekorum gayri yek ten düz yolda tek kişi ortalama hizmet 70 ile 1 litre ile 62 km gittim

Hocam benim motor la en fazla 100 ü gördüm ama 110 olur diye tahmin ediyorum yakıt konusunda 10 tl ile 90 km gidiyor motoru daha tam açılmamış ve kullanmayı çok iyi bilmiyorum biraz zaman geçerse daha iyi değerlere ulaşacağımı umuyorum.
  • Motorun 2000km ye gelmeden sakin basma ondan sonra bulduğun bayirlarda zorla gazi birden açma motor boğulur hizlanmaz. En az 120 görür bu alet emin ol benimki 9000 devirde 130 ile gidiyor su an internette gördüğüm videolarda maximum hiz 140 oda 9500 devirde yakit olayi ise 3-5000 devir ara si motor resmen yakmiyo 10 liraya şehir içi 120km kesin gidiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKANKAN -- 25 Mayıs 2013; 11:27:47 >
  • Hocam yalnız hatırlatayım ben modenas almadım maddi imkanım el vermediğinden dolayı yamaha crypton tercih ettim ve crypton da devir saati yok
  • Hayirli olsun hocam cryotonda sağlam makinedir

• Eyvallah hocam sağolasın
  • Tipsiz ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.