Şimdi Ara

Modenas Gt 135 almak üzereyim tavsiye... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

Motor kullanmak bisikletten daha kolay gözünde o kadar büyütme :D

Bilmiyorum hocam yarın bir test sürüşü yapacağım mümkün olursa ilk defa

Valla hocam bende memurum yaşım 23 mondial snappy aldım mis gibi kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

quote:

quote:

Motor kullanmak bisikletten daha kolay gözünde o kadar büyütme :D

Bilmiyorum hocam yarın bir test sürüşü yapacağım mümkün olursa ilk defa

Valla hocam bende memurum yaşım 23 mondial snappy aldım mis gibi kullanıyorum

Motor kullanmak, bisiklet kullanmaktan daha kolay değil bir kere öncelikle onu söyleyeyim.
    Cebini düşünen adam cubtan başka motora bakmaz. Honda innovia bu konuda bayağı iyidir.

• Şu an mevcut piyasada ki cub modellerine göre farklı bir havası var gt135'in.Modenas daha önceden jet fadıl'ın getirdiği cub modellerinde sağlamlık sorunsuzluk anlamında da türkiye piyasasında da rüştünü ispat etmiş bir malezya markasıdır.

Doğrudur kawasaki teknolojisi kullanıyorlar.Birde şu var ki mevcut distribütör kalıcı olur mu,beraberinde parça bulunurluğu v.s . Soru işaretleri olarak duran bunlar.

Honda'nın vergi dilimine girmeyen 97 cc bir cub modeli gelecek,acele etmezsen onu bir bekle derim.Fuarda gördüm hoşuma da gitti,ne de olsa honda.Fiyatıda 3000 civarı olacak diye söylendi.Arada ki fiyat farkınada iyi bir koruma ekipmanı alırsın.Modenasın fiyatıda 4.700 olması lazım.
  • Buna göre değerlendirip son kararını bize bildirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Şu an mevcut piyasada ki cub modellerine göre farklı bir havası var gt135'in.Modenas daha önceden jet fadıl'ın getirdiği cub modellerinde sağlamlık sorunsuzluk anlamında da türkiye piyasasında da rüştünü ispat etmiş bir malezya markasıdır.

Doğrudur kawasaki teknolojisi kullanıyorlar.Birde şu var ki mevcut distribütör kalıcı olur mu,beraberinde parça bulunurluğu v.s . Soru işaretleri olarak duran bunlar.

Honda'nın vergi dilimine girmeyen 97 cc bir cub modeli gelecek,acele etmezsen onu bir bekle derim.Fuarda gördüm hoşuma da gitti,ne de olsa honda.Fiyatıda 3000 civarı olacak diye söylendi.Arada ki fiyat farkınada iyi bir koruma ekipmanı alırsın.Modenasın fiyatıda 4.700 olması lazım.

Çok doğru söylüyor. Ne zaman bir şey alırsan ondan sonra çıkacaklara göz at.

• 3800 nakit vereceğin motor kaç km?

Öncelikle bu motorun sıfırı üstelik kredi kartına taksitle vadesiz 4600 tl dir. İknci el almak mantıklı değil eğer 3800 veriyorsan.

Gelelim modenasın kalitesine. Cub tarzının kralı olan motor budur. Hiç hondaya yamahaya filan aldanma. Onların cubları baştan savma adet olsun diye yapılıyor, açıkçası önem vermiyorlar. Koca honda innovaya çelik jant ve ön arka disk fren yapamaz mı? Devir saati takamaz mı? Enjeksiyon kayamaz mı? Yapmıyorlar.

Modenasın motoru gerçek japon üretimi kawasakidir mesela. Şimdi honda büyük ve çok pahalı modelller dışında herşeyi çinde yaptırıyor ve ortalık bozuk arızalanan hondalarla dolu. Yıllardır motorla uğraşan biri olarak söylüyorum. Modenas gt 135 varken ybr,cbf gibi motorlar alınmaz. 1 litre benzine 60 km giden bir alet bu, 140 hız basıyor. Hem hzılı hem de diğerlerinin yarısı kadar yakıyor üstelik üzerindeki yüzde yüz gerçek japon motoru. Ama sıfır al 3800 verme kredi kartına 12 taksit yavaş yavaş ödersin...

• Usta motor hakkında yapılan olumlu yorumlardan etkilenmemek imkansız. Her şey sana kalmış yorumlardan çok sana yakışan bir motormu önce onu düşün. Eğer alırsan İnşallah hakkında hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

3800 nakit vereceğin motor kaç km?

Öncelikle bu motorun sıfırı üstelik kredi kartına taksitle vadesiz 4600 tl dir. İknci el almak mantıklı değil eğer 3800 veriyorsan.

Gelelim modenasın kalitesine. Cub tarzının kralı olan motor budur. Hiç hondaya yamahaya filan aldanma. Onların cubları baştan savma adet olsun diye yapılıyor, açıkçası önem vermiyorlar. Koca honda innovaya çelik jant ve ön arka disk fren yapamaz mı? Devir saati takamaz mı? Enjeksiyon kayamaz mı? Yapmıyorlar.

Modenasın motoru gerçek japon üretimi kawasakidir mesela. Şimdi honda büyük ve çok pahalı modelller dışında herşeyi çinde yaptırıyor ve ortalık bozuk arızalanan hondalarla dolu. Yıllardır motorla uğraşan biri olarak söylüyorum. Modenas gt 135 varken ybr,cbf gibi motorlar alınmaz. 1 litre benzine 60 km giden bir alet bu, 140 hız basıyor. Hem hzılı hem de diğerlerinin yarısı kadar yakıyor üstelik üzerindeki yüzde yüz gerçek japon motoru. Ama sıfır al 3800 verme kredi kartına 12 taksit yavaş yavaş ödersin...

Bugün gidip motora dünya gözüyle bir baktım inceledim.Gerçekten diğer cuplardan açık ara üstün görünüyordu.3.500 km de ve dublex lastikler takılmıştı,farları da xenon a benzer birşeydi kapalıyken tam anlayamadım.fiyata 3750 peşin dediler plaka falan yok açık fatura mıymış neymiş.Her neyse motor hoşuma gitti fakat bir kaç arkadaşın yaptığı yorumlar beni tereddüte düşürdü ve acele etmeyeyim dedim.Bizim mahalleden bir esnaf abim gerçekten sıfır ayarında olan tvs apache 150 sini 4,000 e bırakacağını söyledi plaka ve muayene de varmış bu biraz kafamı karıştırdı o yüzden biraz daha bekleyip sizlerin görüşlerini almak istedim ve bugün motor ehliyeti başvurumu da yaptım bana sürmeyi öğreteceklerini söylediler.

• quote:

quote:

Bugün gidip motora dünya gözüyle bir baktım inceledim.Gerçekten diğer cuplardan açık ara üstün görünüyordu.3.500 km de ve dublex lastikler takılmıştı,farları da xenon a benzer birşeydi kapalıyken tam anlayamadım.fiyata 3750 peşin dediler plaka falan yok açık fatura mıymış neymiş.Her neyse motor hoşuma gitti fakat bir kaç arkadaşın yaptığı yorumlar beni tereddüte düşürdü ve acele etmeyeyim dedim.Bizim mahalleden bir esnaf abim gerçekten sıfır ayarında olan tvs apache 150 sini 4,000 e bırakacağını söyledi plaka ve muayene de varmış bu biraz kafamı karıştırdı o yüzden biraz daha bekleyip sizlerin görüşlerini almak istedim ve bugün motor ehliyeti başvurumu da yaptım bana sürmeyi öğreteceklerini söylediler.

Hocam apache gerçekten çok sağlam bir motor. Velakin o motorların sıfır zaten 4bin tl :)

• quote:

quote:

quote:

Hocam apache gerçekten çok sağlam bir motor. Velakin o motorların sıfır zaten 4bin tl :)

yok hocam sıfırı 4250 + plaka masrafları falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acht und zwanzig -- 18 Mart 2013; 23:34:35 >

• İnternette sıfırları 4bin tl'yede var biraz sıkı pazarlıkla dahada indirebilirsin. Benim tavsiyem 0 almak.
  • benim de hayalim apache idi, sonradan ybr cbf apache derken 125 mh drift aldım. Apache alıp pişman olacağını sanmıyorum ben de. Ama atiklik, hız biraz daha fazla olduğundan ne olursa olsun uzun bir süre hız yapma.
  • quote:

İnternette sıfırları 4bin tl'yede var biraz sıkı pazarlıkla dahada indirebilirsin. Benim tavsiyem 0 almak.

Hocam adam fiyatı inmiyor bencede sıfır almak daha mantıklı olacak hem kredi kartıyla alır rahat rahat öderim hemde biraz daha araştırma imkanı bulurum o sırada sürücü kursuna da arada gider motor kullanmayı öğrenirim.3 hafta sonra umreye gideceğim orada peşin paraya ihtiyacım olacaktır, dönüşte alırım İnşaallah güzel bir motorsiktlet taksitle
  • Ben de sizin gibi az yakan bir motor araştırıyordum. Aklıma en çok yatan model modenas'tı. Gidip inceledim, pazarlık yaptım. Ama nedense gittim honda vawe aldım. Aklım modenasta kaldı ama vawe daha uygun ve geniş servis ağından, yedek parça bulunabilirliğinden dolayı daha mantıklı geldi. Arada da ciddi fiyat farkı var. Vawe 3490tl, modenas 4700tl. Ayrıca hondanın ikinci elleri 200tl civarı değer kaybederken modenas kafadan 700tl kaybediyor. Motorumdan çok memnunum. İşe git gel yapıyorum İstanbul içi. Haftada 1-2 kere de İzmit'e gidip geliyorum. Apache falan alma derim. Bunlar o tarz motorlardan, scooter'lardan daha ekonomik. Yaklaşık 1litre tüketim farkı olur. Ben 15tl'lik yakıta 160-170km civarı gidiyorum.
  • Üstat çok çirkinmiş bişeymiş bu :))))...
  • Maddi yetersizlikten dolayı Yamaha crypton alınmıştır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acht und zwanzig -- 13 Mayıs 2013; 19:09:41 >
  • Hayırlı olsun.

Cyrpton'da sorunsuz senelerce kullanabileceğin bir modeldir,ne de olsa yamaha.

Kampanyasıda vardı,kaça aldınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Hayırlı olsun.

Cyrpton'da sorunsuz senelerce kullanabileceğin bir modeldir,ne de olsa yamaha.

Kampanyasıda vardı,kaça aldınız.

Hocam kredi kartına faiz işliyordu peşin vermek icab etti, bende sıfır almak yerine bir tanıdıktan ikinci el aldım 2012 model daha 1 yıl garantisi var 5.000 km de 2.600 tl
  • Mantıklı.

Sıfırı 2.990 tl kampanyalı yazıyor,plaka v.s yaklaşık 500tl olsa,olucak 3.500 tl.

Tanıdıktan 2.el daha mantıklı olmuş gibi,kazasız belasız kullan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.