Şimdi Ara

Modenas Gt 135 almak üzereyim tavsiye... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
9.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam, yaklaşık 1 yıldır modenas gt135 i kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum.
    Önceki motosikletlerim ybr135-cygnus125-cbf250 ve son olarak kawasaki kle500.
    Modenas gt135 i ben de çok araştırarak aldım.
    Memnun muyum? Hayır
    Neden?
    Motosiklette bazı sorunlar çıktı, Ayvalıkta yapan yok bergama servisi de yapamadı motor 2 dir Ayvalıktan akhisar'a (merkez servise) gidiyor
    Ve oraya gidiş geliş o kadar zor ki benim için
    Otobüsle 5 saat sürüyor (varın gerisini siz düşünün)
    Size tavsiyem; şehrinizde servisi olan ve sattığı motosikletin arkasında duran bir marka motosiklet alın
    Evet, belki ben şansızım ama sonuçta hiç arıza çıkmasa bile bakım için bile yetkili servise gitmelisiniz.
    Az mı yakıyor? Bence alakası yok. Fazla mı yakıyor? Yoo, gayet normal
    O tarz motorların hangisi abartılı yakıyor ki?
    Çok yaksa ne olur, her gün 200 km yol mu yapıyorsunuz da bütçenizi sarsacak bu çok yakan motosiklet
    Hızlı mı? Valla en son 120 bastı motor, bence o paraya bu hız yavaş.
    Sözü uzattım, özet olarak servisi yakınınızda yoksa almayın.
    O kadar paraya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: devrim1972

Selam, yaklaşık 1 yıldır modenas gt135 i kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum.
    Memnun muyum? Hayır
    Neden?
    Motosiklette bazı sorunlar çıktı, Ayvalıkta yapan yok bergama servisi de yapamadı motor 2 dir Ayvalıktan akhisar'a (merkez servise) gidiyor
    Size tavsiyem; şehrinizde servisi olan ve sattığı motosikletin arkasında duran bir marka motosiklet alın
    Evet, belki ben şansızım ama sonuçta hiç arıza çıkmasa bile bakım için bile yetkili servise gitmelisiniz.
    Çok yaksa ne olur, her gün 200 km yol mu yapıyorsunuz da bütçenizi sarsacak bu çok yakan motosiklet
    O kadar paraya değmez.

ilk defa memnun olmayanı duydum ne sorunu çıktı

• O paraya cbf, ybr dururken ben tercih etmezdim sahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: devrim1972

Selam, yaklaşık 1 yıldır modenas gt135 i kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum.
    Memnun muyum? Hayır
    Neden?
    O kadar paraya değmez.

ilk defa memnun olmayanı duydum ne sorunu çıktı

Karbüratöründe sorun çıktı
    aküde sorun çıktı
    ön grenaj içinden lakır lukur ses geliyor (bozuk yolda giderken)
    ön tekerde bilye dağıttı
    motosiklet şuanda 4500-km de.
    bu sorunlar 1000-km den sonra başladı

ayrıca bugün akhisar merkez servisinden aldım ayvalığa getirdim motoru 100 ü geçmiyor.
    Elbette bu tip bir motosikletten ben de bmw performansı beklemiyorum ama bu kadarı da olmaması lazım.
    Son söz: bu paraya değmez (bence)
    Ha, bu arada son gazla modenas gt135 100 km 3,5 lt yakıyor

• Bu saydıkların hemen her motorda olabilecek şeyler. Gayet kolay bir şekilde çözülebilecek şeyler üstelik.

Sürat konusuna gelince 200cc'lik Bajaj 130-140 yaparken 135cc'lik Modenas 100-120km sürate çıkabiliyorsa hiç de fena değil! Hem o motorla o süratlere çıkmak aşırı tehlikeli!

Damdan düşeni damdan düşen anlar, ben de servisle sıkıntı çektiğim için motordan soğumuştum, ama doğru dürüst bir usta bulunca motor çiçek gibi oluyor.

Doğru dürüst bir usta bulup götürdün mü bunların hepsini hatta daha fazlasını halleder.
  • arda4 kullanıcısına yanıt
    Haklısın, benim en büyük şanssızlığım doğru düzgün ustaya denk gelemeyip, hala bu sıkıntılarla motosiklet kullanmak zorunda oluşum.
    Senin güzel cevabınla içime bir umut ışığı daha doldu ve yeni usta arayışlarına bugünden itibaren başlayacağım:)
  • acht und zwanzig kullanıcısına yanıt
    bütçeyi zorlamayacaksa 5000 tl ye 125 cbrler var tavsiye ederim
  • can1516 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yukarıya yazmıştım da ilk mesajı da editleyeyim, tercihimi Yamaha crypton dan yana kullanmıştım 3-4 bin km kullandıktan sonra da bir Honda pcx aldım yaklaşık bir yıldır bunu kullanıyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 sene önce sıfır km gt135 aldım gayet memnunum suan motorum 6500 km de motorun yedek parçası hızır otomativde satılıyordu ve bu km ye kadar yedek parça ihtiyacı duymadım yağ filtresi hariç ancak zincir seti almam gerek bu konuda kılım ve hızır otomativi aradım kimse çıkmadı internet sitelrri vardı oda kapanmıs ve bunların servisleri vardı tonton motor diye oda kapanmıs bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa buraya yzarsa sevinirm çünkü başka yerde yedek parçası yok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.