Şimdi Ara

ARORA VESTA 50 HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARORA VESTA 50 HAKKINDA

    Merhaba ben bir motor almak istiyorum. Elimdeki birikmişim ve alacağım borç ile toplamda ancak 50 cclik motorlara gücüm yetiyor. Bulunduğum yerdeki motorcuları dolaştım ve Arora Vesta 50 diye bir motorla karşılaştım. Satıcılarının dediğine göre bu motor evrak üzerinde 50 cc olmasına rağmen fabrika çıkışı olarak 125 cc imiş. Ben ne yapıp edip bu motoru 32 bin tlye almak istiyorum. Sizce fiyatına değer mi ? Ayrıca yazdığım bu olay gerçek mi? Gerçekten bu motor 125 çıkışlı olabilir mi? Veya bunların yanında bana bu fiyat bandında motor önerebilir misiniz? 2 kişi bineceğimiz için 125 cc ve güçlü olması beni cezbetti. Bu arada ben öğrenciyim sadece b ehliyetim var dolayısı ile ona göre bir motor almalıyım. Şimdiden çok teşekkürler.




  • B sınıfı ehliyetle yalnızca 50cc motorları sürebilirsiniz.

    bilindik güvenilir markaların 50cc olanları mevzuata uygun şekilde 45 km/s hız limitiyle gelir, sizi çok üzer ancak uzun yıllar sorunsuz kullanılır.

    Çin malı 50cc skuterler çok kaliteli değil, hatta neredeyse hiç kaliteli değil. Neyse ki yedek parçalar çok ucuz ve servislerin işçiliği ucuz.


    EVET Arora Vesta 50 ruhsatta 50cc geçer ancak fabrika çıkışlı 125 cc gelir isterseniz piston ve silindir değişimi yaparak 150cc yapabilirsiniz.

    İlla ki 50cc almam lazım diyorsanız vitesli modelleri gözden geçirmenizi öneririm, özellikle CG olanları. Sorunsuzdur, sorun çıkarsa dahi bütün tamircilerde kolaylıkla tüm sorunları çözülür. Konforsuz, ruhsuz ve berbat bir motordur ancak gazı açınca gider ve skuterin çıkaracağı ekstra problemleri çıkarmaz.


    Motolux rossi 50 (2018) model olanları 108cc fabrika çıkışlı gelir oldukça güzeldir alınabilir.

    arora vesta 50 (2018) model olanlar 125cc fabrika çıkışlı gelir bu da güzeldir fena değildir.

    Shinari taipar 50cc (CG) modelidir 125cc-150cc-180cc-200cc canınız ne kadar isterse o kadar cc yapılabilir.


    32000 TL karşılığında 50cc skuter almak bana çılgınlık gibi geliyor. Yerinizde olsam a2 ehliyet alıp uygun yollu eski model cbf150 veya ybr125 alır gerekli bakımları yapar ve fıtı fıtı yoluma devam ederdim. Motosiklet sürmek keyif haline gelirdi zira çin malı skuterler bir noktada yolun ortasında bırakıp yaya gitme isteği uyandırıyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.