Şimdi Ara

99-2001 E200 ALMAK MANTIKLIMIDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze hayırlı sahurlar arkadaşlar öncelikle konuyu ilanlarını vereceğim araçları kesin almak için açmıyorum sadece fikirlerinizi almak için açıyorum Ankarada 2 tane araç buldum özellikle siyah olan oldukça hoşuma gitti ama Km'sine göre fiyatı yüksek gibi sizce ederi nedir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-goksudan-e-200-kom.avangarde-lpg-li-214847177/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-fiat-bayisinden-1999-model-e-200-elegance-e2-paket-makyajli-kasa-189894088/detay

• galeriden araba alınmaz...
  • Hocam e200 daima mantıklıdır.

Araçlara detaylı bakmak Lazım ancak 54 fazla bence...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasaya hastayım ama o parayı haketmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    Şu zam furyasından önce bu model 30-33 ediyordu. Şimdi artmıştır elbet.
    Expertiz raporu doğruysa gayet iyi kasa. Motor ayrı tabi bakmak Lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bulabiliyorsanız sahibinden alın ve uzun süre kullanan birinden almaya çalışın. Lpg hiç takılmamış düşük km de bulabilirseniz hiç düşünmeyin. Kompressor makyajlı kasa tercihiniz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temizini bulursan evlat olur sana gayet basarili bir arabadir alirken dikkat gerektirir km si dusurulmus olan arac cok piyasada onemli kronik sorunlaru yoktur.

• Güncel!!

• quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Herkeze hayırlı sahurlar arkadaşlar öncelikle konuyu ilanlarını vereceğim araçları kesin almak için açmıyorum sadece fikirlerinizi almak için açıyorum Ankarada 2 tane araç buldum özellikle siyah olan oldukça hoşuma gitti ama Km'sine göre fiyatı yüksek gibi sizce ederi nedir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-goksudan-e-200-kom.avangarde-lpg-li-214847177/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-fiat-bayisinden-1999-model-e-200-elegance-e2-paket-makyajli-kasa-189894088/detay

İlk attığn ilandaki arac kompressor uzak dur hem belli bir yastan sonra kompressor sık arızalanan bir parça hemde fiyatı akıl karı değil.

200.000 km'den cok yüksek olmamak koşulu ile elegance alınabilir. Almadan önce ustaya gösterirsin tahmin ediyorum LPG dısında arabadan yana sıkıntı yaşamazsn.

• superstreet kullanıcısına yanıt
    Kompressor'un nasıl bir kronik sorunu var acaba W210'larda? Şimdiye kadar hiç duymadığımdan soruyorum.
  • O kasaya 45 den fazla verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Kompressor'un nasıl bir kronik sorunu var acaba W210'larda? Şimdiye kadar hiç duymadığımdan soruyorum.

Üstad sende e200 komp. vardı sanırım sen varken bnm haddime düşmez ama gene bir kaç bilgi vereyim.

Makyajlı e200 komp. avantgarde aldık araç kompressorden kaynaklı akışmetre sorunu çıkardı, daha sonra tüple bir türlü uyum sağlayamadı. Bunlara kronik sorun demek belki yanlış olur ama kompressor olmazsa benim açımdan daha iyi olur. Sorun çıkarma ihtimali daha az olur, kompressör arıza derdi olmaz, lpg ile daha sağlıklı yürür. Sadece performansı daha düşük olur o kadar...
  • superstreet kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah

Anladım şimdi Benzer bir sorun bende de olmuştu. Motorun üstündeki bir kaç borunun yağlanması nedeniyle araç kendini korumaya geçirdiği için kompressor'u devre dışı bırakıyor. Bilgisayara taktığınızda da gaz kelebeği veya akışmetreyi sorunlu gösteriyor. Aslında kompressorde bir sorun yok 15 senede açtığı tek motor sorunu bu oldu aracın. 215.000km'si (çok yaktığı için şehir içinde pek çıkartmıyorum artık kendisini) . Bu arabadaki kompressor'ler motorun kendisi kadar uzun ömürlü. LPG'siz de kendi aracım harici binen görmedim kimseyi o derece yaygın.

Düz E200'ler o kasayı götürmüyor, araç tam eşek oluyor.

• canozpinar C kullanıcısına yanıt
    Hocam seninde araçlar hakkında yorumunu almak isterim
  • param olsa düşünmeden alırım. konfor, kalite vs. çok üst düzey.
    Ancak +50 bin tl çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Valla bu son zamlardan sonra 2. El fiyatları da saçmaladığı için fiyatları hakkında bir yorumum yok.

Kalite olarak çok iyi arabalardır. İyi bakıldıktan sonra kullanıcısını pişman etmez. Ben W212'den daha keyif alarak kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 27 Haziran 2015; 19:11:44 >
  • temizini bulursanız kaçırmayın derim
  • 2000 yılı sonu 2001'den itibaren w210 makyajlı kasadır ve daha iyidir sağlıklıdır.. 1999 yıl hatta 2000 yılının ortasıda dahil olmak üzere w210 makyajsız kasadır..
  • W210 alacaksanız ya E280 ya da E320 alacaksınız.Tabi tadını alayım diyorsanız,zira E200 oldukça yetersiz.

Zira alt takım,yürüyen,orijinalinden basıklığı,donanımı vb. farklı araçlar bu iki model.Ancak binince idrak edersiniz.

İlanlarda gördüğünüz 200 küsür bin km bandındaki araçların çoğu oynanmış araçlar bunu biliniz.

Garajımda W210 E280 v6 204 hp Avantgarde bir aracım var,orijinal 450 bin küsürde.Evladiyelik desem abartmam.O kadar diri ve güçlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 27 Haziran 2015; 17:18:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.