Şimdi Ara

Modem Değerlerime göre Max Kaç Mbps alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modem arayüzündeki değerlere göre alt yapım kaç mbps destekliyor söyliyebilirmisiniz. Şuanki paket 16mbps ye kadar ADSL "turktelekom".
    Turknete geçmeyi düşünüyorum 85tl 100mbps olan pakete. Bu değerlere bakacak olursak en fazla kaç mbps gelir?Modem Değerlerime göre Max Kaç Mbps alırım?

• Buradan sorguladınız mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Buraya alt yapı 1 hafta önce yapıldı ve yapılmadan önce 2mbps alıyorduk alt yapı yapıldıktan sonra 16mbps paketim olan internet 16mbps ye çıktı. Sitelerden alt yapı sorguladığım zaman 3mbps çıkıyor güncellenmemiş olabilir
  • Aynı sayfanın alt kısmının da fotoğrafını atabilir misiniz?
  • şuan internetin hiz testinde kaç mbps aliyo.?? Bu degerleri şuan kullaniyomusun.? Ayrica adsl alt yapisi ile vdsl alt yapisi bir değl bende adsl kullaniyodum hat degerleri kötüydü vdsl geciş yaptim 20 mbps gösterdi ama 17 mbps alinca geri döndüm emin olmak şartiyla ilk önce vdsl geçiş yapar daha sonra 35 mbps ile denersin direk 100mbps gecmek riskli her ay geçiş yapma hakkin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUN ALTINDADA TOTAL 22MPS BİŞEY YAZIYOR. Ama diğer kişiler adsl de arklı değerler alacağını vdsl de farklı alacağını söylüyor yani paketim adsl olduğundna snr de düşük olabilir.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Şuan 16mbps geliyor testlerde. Şuanki değerler bunlar. Alt yapı 1 hafta önce geldi bundan önce 2mbps alıyorduk 15 yıldır. İlk defa bu değerleri gördük ama vdsl geçersek snr değerleri değişirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40-50 mbps alır gibi geliyor ama emin olamadım. Altyapının yenilendiğini söylüyorsunuz, dolaba da fazla uzak değilseniz yüksek hız alırsınız sanırım. TTNET kullanıyorsanız arayıp bölgedeki altyapının yenilendiğini ve VDSL almak istediğinizi söyleyin. Sizi bilgilendirirler.

Bir de yenilendi den kastınız yeni bir saha dolabı kurulması ve santral-saha dolabı arası prensibalin fiber olarak değişimi değil mi?

• Bnmde alt yapim yoktu vdsl gecen hafta tehditlerle gectim ama sisteme 20 mbps geldigini söylediler istersen 35 mbps dene 1 ay ya internetin olur yada olmaz olsada kopma olursa beklersin vdsl geçtiginde snr degerlerin ve alt yapin gercek degerleri gösterebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    vdsl almak istediğimi belirtiriz ancak fiyatlar sıkıntılı turktelekomda :D Yenilendi den kastım, eski saha dolabını iptal edip az öteye yeni bir saha dolabı konuldu ama fiber kablo çekildimi bilmiyorum. Sadece eski saha dolabından yeni saha dolabına kazı yapıldı büyük ihtimal kabloları oraya aktardılar yeni şeye. Eskiden 2mbps zor geliyodu şimdi bu değerler geldiğine göre gelmiş demekki
  • Vdsle geçersen 50 mbite kadar kullanabilirsin.
  • sadakat16 kullanıcısına yanıt
    VDSL geçince tahminen 80Mbps civarı hız alırsınız.
    Türknet yerine Netspeed veya Millenicom tavsiye ederim.
    Dolaba da fiber çekilmiştir o zaman. Yakınsanız 50 nin üstünü de alabilirsiniz.

saha dolabına 100metre falan uzaklık falan vardır. Ama saha dolabına yakın olmak mbps yi arttırırmıkı bılmıyorum önemli olan saha dolabına kadar kaç mbps geliyor. Ona bakarsak saha dolabının yanında duran bir ev 100mbps alcak şartı yokturki
  • AMC kullanıcısına yanıt
    50mbps geçemzmi vdsl demek 100mbps kadar çıkabilir. Bu değerler göre 70 -80 alabilrimi
  • 24 mbps VDSL'e geçebilirsiniz. 35 mbps'de tanımlanabilir ancak kopmalar yaşayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 17 Kasım 2019; 15:8:24 >
  • paketi adsl olduğu için snr düşük olabilir belki VDSL geçildiğinde daha yükseklere çıkabilir
    SNR hattın gürültü oranını gösterir, yani internet sinyali içerisin de ne kadar çok gürültü varsa hat stabilitesi de o kadar kötüdür. İnternet hızı ile hat gürültüsü de bire bir orantılıdır. O yüzden modülasyon değişse bile SNR marjı işe yarar bir ölçü de değişim göstermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.