Fiber kutu kapağı
Meraba dostlar
bu fiber kutusu kapağı nasıl kapanıyor biraz ittirdim bastırdım ama kapanmadı kırılır diyede pek zorlamadım
Meraba
Turktelekom fiberi ile
200mbps ve 500 mbps veren operatörler hangileridir, uygun fiyatlı operatörleri yazarsanız çok memnun olurum ...
Fiberin Hassasiyeti
Meraba dostlar
OBK DROP(İNCE OLAN) fiber kablo ile OFSD kutusuna giriyor fiber kablosu. Şimdi burası ara sokak top oynayan çocuklar oluyor. Herhangi kabloya herhangi bir top darbesi gelirse kabloda hasar olurmu kopmasa bile 1000mbps kullanıyorum çok sıkıntı yapıyorum bişey olcak diye kolay gelmedi fiber. Yani demem oki fiber bağlantı bir sinyal gibimidir ya vardır yada yoktur? Herhangi bişey olursa hızda sorun olmaz ama tamamenmi gider?
GPON ETHERNET KABLOSU?
Cat7 kablo önerisi 15 metry
Meraba
1000mbps internet sorunsuz kullanmak için 15 metre cat7 kablo arıyorum ama hangi markayı tercih etmeliyim
İnternet var ama yok gibi?
Fiber ROUTER İade oluyormu?
Fiber kutu kablo
Fiber Optik kablo çoğalırmı
Bu fiber optik kablonun içindeki her bir kıl (core) 1 aboneyemi özeldir yoksa 1 kıldan 2 abone oluyormu?
Bir birleşme söz konusu varmıdır bunlarda 1 kıl sadece 1 aboneyemi hizmet verebilir
PON CİHAZI
Meraba dostlar , turktelekom tarafından verilen PON cihazının arka kısmının fotoğrafı varmıdır acaba, asma aparatı oluyor mu birde güç kablosu küçükmüdür
INTEL CORE I7 3820 SOKET 2011 3.6GHZ 10MB ÖNBELLEK İŞLEMCI ASUS P9X79 DELUXE Intel X79 Soket 2011 ANAKART CORSAİR 4X4 16 GB 1600 MHZ RAM BELLEK WD CAVİER BLUE 1TB SATA6 HDD CORSAİR SATA3 120 GB SSD HDD ASUS DDR5 128 bit HD6670 O.C. 2 ADET EKRAN KARTI AKASA VENOM FULL TOWER TOXCİT KASA AKASA VENOM VODOO ÇİFT FANLI CPU SOĞUTUCU 750 WATT HİGH POWER |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 499
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 24.543 (Bu ay: 923)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar