< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YildirimMusa -- 10 Mart 2021; 13:31:34 > |
Arkadaşlar en fazla kaç mbps hız alabilirim?
-
-
70-75 mbit arasını rahat görürsünüz. Boşta port yoktur o yüzden öyle yazıyordur o bilgi yeni abonelik için hocam aldırış etmeyin.
_____________________________ -
Zaten +8 lira verip hızı 75 yapmayı düşünüyorum ama kopma olur mu diye korkuyorum -
75 yaparsın kopma olursa 50 ye sabitletirsin..50 her türlü yeter fazlası gereksiz (download yapıyorsan hariç tabi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 10 Mart 2021; 18:0:22 >_____________________________ 
BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir. -
Sabitlemeyi biz kendimiz yapabiliyor muyuz yoksa iss mi sabitliyor? Akşam babam gelince arasak hemen geçiş yaparlar mı? Çünkü boş port yok şimdi hız yükselteyim derken elimdeki internetten olmayayım. -
geçişin 30 saniye sürmez..zaten mevcut VDSL internetin var port sorunun yok ki..sabitlemeyi onlar yapıyor...
adsl ve vdsl de atanabilir hız 80 olsa da, her hız yükseltmede atanabilir hız düşecektir. 75 ucu ucuna ancak alır, 50-75 arası bir hıza sabitlerler. 8 lira ve sizin için hız önemli ise, yapın.Arkadaşların da dediği gibi, senin port derdin yok, saniyesine hızın/faturan yükselir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceli2001 -- 10 Mart 2021; 18:34:2 >_____________________________ Düşünceli... -
75 sıkıntı yaratmaz gibi gözüküyor. Sana 70-72 arası gelebilir tabi. -
İnşallah verir -
arkadaşlar merhaba ayrı konu açmayım dedim buraya yazıyorum , tt kullanıyorum şuanda ama değiştirmeyi düşünüyorum netspeed ya da türknete. Modem arayüzünü atıyorum buraya , sizce en fazla ,sağlıklı bir şekilde ne kadar hız alabilirim ?

_____________________________ -
35 mbps yi rahat alırsınız. 35 mbps yi geçmemeni tavsiye ederim ki geçsende alamazsın. Türk.net öneririm geçeceksiniz yardım ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 14 Mart 2021; 1:40:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba ben de farklı konu açmama adına buraya değerlerimi atıyorum TT kullanıcısıyım ve Turknet'e geçeceğim en fazla ve sağlıklı şekilde ne kadar hız alabilirim?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı