Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
23
Favori
48.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Balonu söndüren Diaz oldu, muazzam bir maçtı. Conor RDA ile karşılaşsa daha fena dayak yiyecekti demek ki.
  • boxor kullanıcısına yanıt
    Conor her sıklette Diaz'dan hızlı ve seri olur, ancak gücü Featherweight cücelerine yetiyor. Onlara attığı yumrukları Diaz'a da attı, gücü yetmedi. Diaz kendi sıkletindeki güçlü yumruklardan birisi değil üstelik, yine de Conor'a indirdiği yumruklarla canını fazlasıyla yaktı.

    Conor Featherweight dövüşçüsü de değil, 65 kilo dövüşünce iskelete dönüşüyor adam. Doğal kilosu 65 değil yani. Bir de boy ve reach avantajı oluyor birçok rakiplerine karşı.
    Lightweight dövüşmeli bu adam. Orada da kendisini pataklayacak RDA, Khabib, Eddie Alvarez ve Tony Ferguson gibi adamlar var.
  • boxor kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum. Dile kolay 3 ayda 25 pound aldi. En azindan 7-8 ay gecirip yeni kilosuna alismasi gerekirdi. Zaten fazlasiyla kasli ve yag orani dusuk bir sporcu. Kondusyonu oldukca dustu normal olarak. Macta yuruyerek dovustu resmen, baya bir isabetli yumrukta atti aslinda ama o siklete gore gucsuz kaldigini dusunuyorum yumruklarinin, hic stun duruma dusuremedi diaz'i. Yada diaz cok dayanikliydi bilemiyorum. Sonuc olarak bu mac conor icin bir ders olmustur. Adam resmen kendi kariyerini baltaladi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    Conor'ın ne derece kondisyonlu olduğunu bilmiyoruz, adamın maçları en fazla 2 raund sürüyor. Bence Conor 5 raundluk bir maçı emekleyerek bitirir. Diaz'a çok sağlam yumruklar vurdu, karşısında Featherweight cüceleri olmadığından Diaz ayakta kaldı. Diaz öyle güçlü yumruklara sahip bir adam da değil. Robbie Lawler, Johny Hendricks veya Tyron Woodley ile karşılaşsa maçı bayılarak bitirebilirdi. Welterweight sevdasından vazgeçsin, olmaz o iş.

    Lightweight sıkletinde de rakiplerini domine edemez. Diaz'a ikinci raundda Sub ile yenildiyse RDA Conor'a neler yapar tahmin edemiyorum. Yer oyunundaki yetersizliğini Khabib çok güzel değerlendirir. Eddie Alvarez, Tony Ferguson gibi adamlar da var.
  • Siklet atlamada en büyük sıkıntı hız,kondisyondan sonra yiyeceğin yumrugun siddetidir.Conor 65 kglik adamlardan yumruk yemeye alışmıştı ancak 75 kglik yumruklar ona fazla geldi.
    Conor hayat hikayesiyle beni etkileyen birisiydi ama şöhretin insanı bozacagının en güzel kanıtlarından birisi olup balon gibi şişti kendileri.
    Diaz sikletinde cok saglam birisi olmamasına ragmen fişininrahat cekti adamın.Conor bence zor günlerle yüz yüze

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç sonrası açıklamalarına bakılırsa Conor 65 kiloya geri dönecek. Umarım Edgar ile kapışır da kemerini kaybeder. 65 kiloda çenesi en sağlam adamlardan birisi Edgar.
  • Beyler GSP ilk geldiğinde de süperstar olmuştu. Matt Hughes'u yenip kemeri aldıktan sonra Matt Serra'ya yenildiğinde herkes '' Balon patladı '' demişti. Herif bir geri döndü, bir daha dokunabilen olmadı.
    Conor'da da aynı azmi görüyorum ben, bakın Pride zamanından bu yana MMA seyrederim, Conor ayarında gerçekten az adam gördüm. En büyük hatası kendine fazla güvenip, oraya buraya sıçraması oldu.
    Dönsün kendi sikletine, bir temizlesin oraları. O sırada güreşini geliştirsin, daha sonra hafif siklete çıkar. Herif Welterweight'e bile çıkacağım diyordu. Fazla kendine güven iyi değil.

    Bu gözler ne balonlar gördü, Brandon Vera Frank Mir'i yendiğinde olay olmuştu. Shane Carwin yeni ağırsiklet süperstarı olacaktı, adamın vurduğunun ayakları yerden kesiliyordu, Frank Mir ile maçını seyredin. Todd Duffee yeni nesil ağırsikletti güya, ortalığı ayağa kaldıracaktı vs... vs... Conor bunların hiç biri değil, bir GSP çıkar mı bu adamdan bilmiyorum ancak sağlam geri döneceğine eminim.

    Nate Diaz da hakkıyla kazandı dövüşü, ki adam gibi kampa bile girmeden yaptı bunu. Yiğidi öldür, hakkını yeme. UFC'deki en iyi boksörlerden biri, abisi ile birlikte.

    Her şekilde bizim için iyi oldu, uzun süredir bir durgunluk vardı MMA dünyasında, yine işler karıştı Chuck Liddell, Randy Couture, Tito Ortiz dönemi gibi bir dönem başlıyor sanırım, oldukça keyif alacağız

    Conor vs Aldo Rematch
    Conor vs Diaz Rematch
    Holm vs Rousey Rematch
    Holm vs Tate Rematch (Böyle dedim zira yine yeneceğini düşünüyorum Rousey'i)
    Jones vs Cormier Rematch
    Cruz vs Faber Rematch (Yukarıda yazdığımın aynısı)
    Crus vs TJ Rematch
    Weidman vs Silva Rematch
    Silva vs Belfort Rematch

    İşin içine biraz düşmanlık girdi mi, atletler de yetenekliyse, MMA'in keyfi bir ayrı olur




  • Adamin resmen ufc deki havasi sondu aldo ile ufc 200 de rovansa cikiyomus kemeride kaybederse ki buyuk ihtimal kaybedicek baska sikletlerdeki kemerleride alamaz kondinasyonu ve yer oyunlari cok kotu bir ufc dovuscusune gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamı hemen gömmeye gerek yok bencede. havalı olmasına rağmen çalışkan azimli bir sporcu, antreman videolarını izlerseniz görürsünüz. ama bu güreş kabiliyetiyle walterweight sporcusu değil kesinlikle, ww'de kendinden uzun, iri, reach'ı fazla olan bir sürü adam var sadece strike ile indiremez.
  • conor un welterweight de kemer filan alamayacağını söylemiştim zaten ama nate diaz a yenilmesi ayrı bir hikaye.nate diaz!!! bikaç hafta bunun şokunu yaşarım sanırım.ayrıca aşırı yavaş gördüm 170 de conor u.hala fw deki kemerini kaptırmayacağını ve lightweight de rda dışındaki herkesi yenebilme ihtimali olduğunu düşünüyorum orası ayrı.

    tate hakkı ile kazandı ama o son submission olmasa maç holm da kalacaktı.hem conor hem holm rear naked choke ile bozguna uğradı ki bu hareket bende kabuslar oluşturmaya başladı artık.istisnasız sevdiğim her dövşçü;rumble,conor,holm,northcutt bu hareketin bir ya da birkaç kere kurbanı oldular.rumble ın güreş backround u olduğu ve cormier yenilgisinden sonra o backround un üzerinede misliyle koyduğunu ve koymaya devam ettiğini bildiğimden o bir daha zor choke yer ama diğerleri için bu durum ne olur bilemem.

    son belli olan card lardan sonra önemli maçlarla ilgili tahminlerimi şu köşeye bi bırakayım:


    khabib Nurmagomedov Vs tony Ferguson: %60 khabib %40 ferguson
    rashad evans Vs mauricio rua: %70 rashad %30 shougan
    lyoto machida Vs dan henderson: machida ya kesin gözüyle bakıyorum.
    jon jones Vs daniel cormier: %50 bones %50 dc. biçok kişi bones un alacağından sıfır şüphe duyabilir ama ben cormier la aynı kefede görüyorum.belki bi tık jones üstündür o kadar.
    alistair overeem Vs andrei arlovski:burdada fifti fifti ki zaten ağırsiklette en sevdiğim iki adam.
    fabricio werdum Vs stipe miocic: werdum %80 miocic %20
    ronaldo souza Vs vitor belfort: jacare %50 vitor %50 eğer duygusal baksam belfort 80 derim ama maalesef gerçekler...
    dominick cruz Vs urijah faber: cruz %80 faber %20
    luke rockhold Vs chris weidman: tartışmasız rockhold kemeri koruyacak.weidman ın hiç şansı yok.
    rory macdonald Vs stephen thompson: thompson çok çok iyi ve yükselişte ama yinede başka bi dolu faktör yüzünden %70 rory %30 stephen




  • hayalet725 H kullanıcısına yanıt
    Son dövüşünde Ryan Bader'a az daha kolunu kaptırıyordu. Rumble sevdiğim bir dövüşçü ancak o da çok Strike odaklı oynuyor. Oyununu geliştirmeli.

    Bu arada Thomas Almeida hakkında ne düşünüyorsunuz? Henüz 24 yaşında 21-0-0 gibi bir kariyeri var. Çoğu maçı nakavt ile bitti. UFC'de çıktığı 4 dövüşün 3 tanesinde gecenin performansını sergiledi. Tim Gorman ile olan mücadelesi de gecenin maçı seçilmişti. Bir sonraki maçı tepedeki adamlarla olacaktır, Aljamain Sterling ile kapışabilir.
  • almeida nın geleceği parlak.northcutt ile aralarında 5 yaş var ama yinede da çok genç ve gelecekte sage gibi onunda iyi yerlere ismini kazıyacağını düşünüyorum.rumble olayı bambaşka bir olay. söylediğin pozisyon bir kapmadan ziyade gıdıklama gibi gelmiştir rumble a.ki cormier maçında maçı bitiren son choke hariç cormier ın güreşini konuşturduğu pozisyonlarda çok iyi iş yaptı.misal ikinci raund ta 3 buçuk dakika boyunca dc nin altında ezildi ama oradan çıkmayı bildi.keza ilk round da dc nin 5-6 tane takedown denemesini bertaraf etti.phil davis maçında ki davis lhw deki en iyi güreşçilerden biridir,sanırım 20 ye yakın takedown defense yaptı.zaten takedown defens i ufc deki en iyilerden.bu adam bjj de,güreşte filan konu savunma olunca zaten çok iyi ama hücum anlamında işini bu tarz ile görmediğinden dolayı yer oyunlarında paslandı ki bu sadece cormier maçına kadardı emin olabilirsin.idman programını bir yıla yakındır takip ediyorum,yarısı grappling resmen.ufc de onun kadar kemeri er ya da geç alacağına emin olduğum başka bir isim yok.




  • Hocam conorun muhabbeti güçlü yumrukları değil isabet oranı %90 civarı isabet oranı var ayrıca çok hizliydi ama birden kilo aldi vucudu ister istemez çöktü maç ta gördük zaten round sonlarında benzini bitmeseydi alırdı nate yi ağzı burnu patlamışti nate in bu adam ders çıkartır bundan ve sağlam döner eğer edgerle karşılaşır yenerse herkez korkmali bu adamdan çünkü sağlam adımlarla alır kemerleri bir bir daha çok genç ogrenmeye açık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxor -- 6 Mart 2016; 21:47:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam ama azim yapar komplike olursa bu adamı durduramaz ki o ışık var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conor frankie maci olursa conor hakkinda cok sey goruruz ww de kondinasyonu cok kotuydu ayrica hic direnemedi hemen submis oldu ama aldigi kilolardanda olabilir bu sonuc conor in maclari suana kadar en fazla 3 raund surdu frankie diger adamlar gibi kolay dusmez olasi bir macta 5 raund bile gorebiliriz her sey conor in kondinasyonuna bagli

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rashad-shougan değişti rashad evans-glover teixeira oldu.bir de jones-dc kazananı ufc 200 e yetişemeyecek sanırım arada 2 buçuk aylık bi zaman dilimi olacak.toparlanma ve diğer müsabakaya hazırlanma süresi filan derken ufc 200 de lhw kemer maçı olmayacak gibi.
  • benzer durum ağır ve orta sikletler içinde geçerli.hatta onlar için kesin gibi.bantam da öyle.cruz ile faber de ufc 199 da kapışacaklar.mighty mouse da ufc 197 de.dolayısıyla flyweight te yetişmeyecek gibi.e şimdi bu kadar yere göğe sığdırılamayan ufc 200 de flyweight-bantamweight-middleweight-lightheavyweight-heavyweight beşlisinden hiçbirinin kemer maçı olmayacaksa ne olacak?

    conor olacak kesin.aldo,edgar ya da dos anjos ile.
    miesha tate,ronda ve holm üçlüsünden ikisi mutlaka olacak.
    robbie lawler ile eğer dönerse gsp,dönmezse tyron woodley ya da carlos condit olur.yani welter weight de büyük ihtimal var.

    yukarıdaki olma ihtimali yüzde yüze yakın maçlar süper maçlar evet ama bangır bangır hazırlık yapılan ufc 200 için yeterli mi bilemedim.beni tatmin etmedi.3 tanesi kesin olmak üzere 5 tane siklette kemer maçı %99 olmayacak.tablo böyle...




  • Ufc 200 de conor vs edgar gsp vs diaz aldo vs holloway olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben bu maçları takip etmek istiyorum zamundada az baktım bölümleri felan bulamadım nasıl izleyebilirim maçları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sawtain

    beyler ben bu maçları takip etmek istiyorum zamundada az baktım bölümleri felan bulamadım nasıl izleyebilirim maçları.

    Zamundada ilk zamanlar yayınlanır bazen gec düşer. İzlemek istediğin ufc bölümünün adını yaz Googleye torrent yaz ben bu şekilde indirip izliyordum.
    Mesela ufc 124 torrent vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.