Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.419
Cevap
24
Favori
50.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şok oldum bende maçı açarken baktım soto diye bir eleman var!

Yani cidden Ufc' den soğumaya başladım böyle garip garip durumları var son 1 gün adam dövüşten çekiliyor ya. Ayrıca son 1 günde rakibi direkt nasıl seçerler anlamıyorum. Bu adam ne zaman hazırlanıcak ne zaman rakibini tanıma fırsatı bulacak anlamadım.

Dövüştüğü adamda zaten top 10 da bile olmayan adamdı. Yazık valla
  • AsiRuh1989 kullanıcısına yanıt
    Barao cekilmedi bayilip hastaneye kaldırıldığı için dovusemedi.

Joe Soto için top10'da bile değil demissiniz de kendisi eski bellator şampiyonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrton Senna kullanıcısına yanıt
    bellator da eski şampiyon olabilir ancak dövüş sırasında baktım ufc' de top 10 içerisinde bulunmuyordu
  • AsiRuh1989 kullanıcısına yanıt
    Joe Soto'nun ilk UFC maciydi hocam

• Ayrton Senna kullanıcısına yanıt
    hımm bilmiyorum ilk maçı olduğunu ama şampiyonu baya bi zorladıda. İyi bir dövüşçü.
  • Alistair overeem ilk round tko olmuş.

Çok ümidim vardı yazık oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna

Alistair overeem ilk round tko olmuş.

Çok ümidim vardı yazık oldu.

Hocam Ufc 177 var zamunda'da onun içinde mi bu maç ?
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Ufc fight night 50 dün geceki maç

• Merhaba arkadaşlar, bu konu içerisinde pek bulunmadım fakat ben de sizin gibi dövüş sporlarına meraklıyım. MMA'in brandları diyebileceğimiz UFC, Bellator şirketlerini fightclub isimli siteden takip ediyorum. Türk sitesidir. UFC Fight Night, Bellator, UFC hepsinin sonuçları, bunlara dair en son haberler felan hep yer alıyor. Hatta tüm dövüş haberleri burada yer alıyor. Tavsiye ederim.
  • Merhaba arkadaşlar, bu konu içerisinde pek bulunmadım fakat ben de sizin gibi dövüş sporlarına meraklıyım. MMA'in brandları diyebileceğimiz UFC, Bellator şirketlerini fightclub isimli siteden takip ediyorum. Türk sitesidir. UFC Fight Night, Bellator, UFC hepsinin sonuçları, bunlara dair en son haberler felan hep yer alıyor. Hatta tüm dövüş haberleri burada yer alıyor. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knngs

Merhaba arkadaşlar, bu konu içerisinde pek bulunmadım fakat ben de sizin gibi dövüş sporlarına meraklıyım. MMA'in brandları diyebileceğimiz UFC, Bellator şirketlerini fightclub isimli siteden takip ediyorum. Türk sitesidir. UFC Fight Night, Bellator, UFC hepsinin sonuçları, bunlara dair en son haberler felan hep yer alıyor. Hatta tüm dövüş haberleri burada yer alıyor. Tavsiye ederim.

Teşekkürler dostum, son maçları falan değerlendirmeye çalışırız eğer favorilere eklersen sende yaz buraya iyi olur hepimiz için, haberdar ederiz birbirimizi.
  • Gegard ne oldu öyle yahu... Valla üzüldüm adama. Overeem bitmiştir artık, taş çatlasa 1 maç daha verirler ona ki onda da iyi performans sergilemezse eğer atarlar.
    Matt Mitrione çok iyiydi bence, acayip seviyorum o adamı :) Yakında Big Country vs Hunt var ama ondan önce Arlovski vs Big Foot var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Gegard ne oldu öyle yahu... Valla üzüldüm adama. Overeem bitmiştir artık, taş çatlasa 1 maç daha verirler ona ki onda da iyi performans sergilemezse eğer atarlar.
    Matt Mitrione çok iyiydi bence, acayip seviyorum o adamı :) Yakında Big Country vs Hunt var ama ondan önce Arlovski vs Big Foot var.

Ne var ne yok arkadaşlar yoksunuz uzun zamandır ?
  • Hocam adam gibi dövüş seyredemedik yahu, bütün beklediğim dövüşler 2015 yada 2014 sonuna kaydırıldı. Sakatlık ardına sakatlık... Roy Nelson KO oldu Mark Hunt tarafından, bir tek o ilginçti valla. Bunun dışında 1-2 ay adam gibi kart yok valla.
  • quote:

Hocam adam gibi dövüş seyredemedik yahu, bütün beklediğim dövüşler 2015 yada 2014 sonuna kaydırıldı. Sakatlık ardına sakatlık... Roy Nelson KO oldu Mark Hunt tarafından, bir tek o ilginçti valla. Bunun dışında 1-2 ay adam gibi kart yok valla.

Jon jones'e ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Hocam adam gibi dövüş seyredemedik yahu, bütün beklediğim dövüşler 2015 yada 2014 sonuna kaydırıldı. Sakatlık ardına sakatlık... Roy Nelson KO oldu Mark Hunt tarafından, bir tek o ilginçti valla. Bunun dışında 1-2 ay adam gibi kart yok valla.

Jon jones'e ne oldu ?

3 Ocak 2015'e kaydırıldı. Sakatlandı. Tam hatırlamıyorum da ya Jon Jones ya da Cormier sakatlandı. Bence direk Gustaffson'a vermelilerdi maçı ama yapacak bir şey yok. Sadece Aralık'da Anderson Silva vs Nick Diaz var, o dövüşü heyecanla bekliyorum. Silva can alacak diyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Jon jones'e ne oldu ?

3 Ocak 2015'e kaydırıldı. Sakatlandı. Tam hatırlamıyorum da ya Jon Jones ya da Cormier sakatlandı. Bence direk Gustaffson'a vermelilerdi maçı ama yapacak bir şey yok. Sadece Aralık'da Anderson Silva vs Nick Diaz var, o dövüşü heyecanla bekliyorum. Silva can alacak diyorum

Ben anlamıyorum nasıl sakatlanıyorlar, mesela hiç kickboks maçlarında bu tarz şeyler duymayız çok nadir. Mma da özellikle de Ufc'de nasıl bu kadar sık oluyor ? Neyse hocam haberleşelim.

• Ufc 178 geride kaldı ve beklentimin çok daha üzerinde iyi maçlar çıkardılar. Mesela;

Dustin Porier - Mc Gregor maçı, ne kadar porieri favori olarak görsem de Gregor müştiş dövüştü ve TKO ile kazandı. Adam tam bir canavar ya tarzı tavrı hakikaten çok enteresan ve bu adamın maçları seyir zevki yüksek oluyor.

Diğer bir maç ise Tim Kennedy' nin dövüşü, maç bir o tarafta bir bu tarafta geçti. Gerçekten çok ilginç bir maçtı Kennedy tam TKO yapacakken round bitti ve bir sonraki round başlamadan önce rakip sandalyesinden kalkamadı. Dedim hakem maçı bitiricek heralde, adam ayakta bile düzgün duramıyor derken dövüş başladı ve 10 sn içinde Kennedy ters bir kontra yedi ve rakibi kazandı hakikaten çok iyi maçtı.

Diğer bir maç main event maçı flyweight sikletini çok sevmeme rağmen demetrious johnson çok rahat bir şekilde gene tko ile kazandı.

Genel olarak baktığımızda seyir zevki yüksek güzel bir event ti. Valla hiç sıkılmadan bütün maçları başından sonuna kadar izledim.

Merakla diğer maçları bekliyorum.

Bu arada yukarıda çok iyi maç yok artık demişsiniz ama önümüzdeki aylarda süper dövüşçülerin maçları var mesela;

4 ekimde rory macdonald' ın
    25 ekim ufc 179' da jose Aldo- Chad Mandez'in
    8 Kasım' da Shogun Rua' nın
    15 Kasım' da Ufc 180' de Cain Velasquez- Werdum
    22 Kadım' da Frankie Edgar- Cub Swanson' un
    6 Aralık' ta UFC 181' de Hendricks- Lawler 2 ve Pettis- Melandez
    13 Aralık' ta Junıor Dos Santos' un
    20 Aralık' ta Machida' nın
    3 ocak'ta UFC 182 Jon Jones- Cormier
    vee 31 Ocak' ta Silva- Diaz maçı var

Daha ne olsun abicim yaa??

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

Ufc 178 geride kaldı ve beklentimin çok daha üzerinde iyi maçlar çıkardılar. Mesela;

Dustin Porier - Mc Gregor maçı, ne kadar porieri favori olarak görsem de Gregor müştiş dövüştü ve TKO ile kazandı. Adam tam bir canavar ya tarzı tavrı hakikaten çok enteresan ve bu adamın maçları seyir zevki yüksek oluyor.

Diğer bir maç ise Tim Kennedy' nin dövüşü, maç bir o tarafta bir bu tarafta geçti. Gerçekten çok ilginç bir maçtı Kennedy tam TKO yapacakken round bitti ve bir sonraki round başlamadan önce rakip sandalyesinden kalkamadı. Dedim hakem maçı bitiricek heralde, adam ayakta bile düzgün duramıyor derken dövüş başladı ve 10 sn içinde Kennedy ters bir kontra yedi ve rakibi kazandı hakikaten çok iyi maçtı.

Diğer bir maç main event maçı flyweight sikletini çok sevmeme rağmen demetrious johnson çok rahat bir şekilde gene tko ile kazandı.

Genel olarak baktığımızda seyir zevki yüksek güzel bir event ti. Valla hiç sıkılmadan bütün maçları başından sonuna kadar izledim.

Merakla diğer maçları bekliyorum.

Bu arada yukarıda çok iyi maç yok artık demişsiniz ama önümüzdeki aylarda süper dövüşçülerin maçları var mesela;

4 ekimde rory macdonald' ın
    25 ekim ufc 179' da jose Aldo- Chad Mandez'in
    8 Kasım' da Shogun Rua' nın
    15 Kasım' da Ufc 180' de Cain Velasquez- Werdum
    22 Kadım' da Frankie Edgar- Cub Swanson' un
    6 Aralık' ta UFC 181' de Hendricks- Lawler 2 ve Pettis- Melandez
    13 Aralık' ta Junıor Dos Santos' un
    20 Aralık' ta Machida' nın
    3 ocak'ta UFC 182 Jon Jones- Cormier
    vee 31 Ocak' ta Silva- Diaz maçı var

Daha ne olsun abicim yaa??

Bu maçları kaçırmam, bayağıdır spordan ve Ufc'den uzak kaldım..

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.