Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.419
Cevap
24
Favori
50.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada uzun süredir kafeste göremediğimiz Gina Carano'nun tekrar kafese döneceği ile ilgili söylentiler ver. Bellator ile sözleşme imzalayacakmış galiba. Ufc ile anlaşsa da Ronda ile dövüşse keşke.
    Gerçi Ronda onuda eskitir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaya bak ya nasıl sakatlanır arkadaş.
  • Olmadı bu şimdi. Cormier'den çok ümitliydim..

• Ayrton Senna kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar var mı yeni haberler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Olmaz mı :D dün gece Henderson KO oldu.

Cung Le'nin de kafasının üstünden tır geçti.

MMA - UFC - Bellator Ana Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna

quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Olmaz mı :D dün gece Henderson KO oldu.

Cung Le'nin de kafasının üstünden tır geçti.

MMA - UFC - Bellator Ana Konu

Bisping iyi dayak attı valla Henderson K.O -ını hala seyredemedim.

Edit: Şimdi seyrettim, bence erken durdurulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 24 Ağustos 2014; 21:26:05 >

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Hızlı ve güzel oldu izleyin kesinlikle :D

http://mmashare.com.2112112.net/f1-f38/benson-henderson-vs-rafael-dos-anjos-t76463.html#p1421569
  • quote:

Hızlı ve güzel oldu izleyin kesinlikle :D

http://mmashare.com.2112112.net/f1-f38/benson-henderson-vs-rafael-dos-anjos-t76463.html#p1421569

İzledim de bence yine de biraz erken durdurulmuş. Benson'ı pek sevmediğimden hoşuma gitti diyebilirim Bundan sonraki UFC kartlarının çoğu tek dövüşlük yahu, adamlar fazla kart yapacağım diye, kartların kalitesini acayip düşürdü.

• Benson haberine çok sevindim.

• benson' ın ne kadar sevmeyeni varmış böyle ya :) benson komple bir dövüşçü her alanda çok iyi bence yazık olmuş çok erken bitirdi dövüşü hakem. ancak dos anjos u tanımıyordum bu maçtan sonra takip edicem çok sağlam bir adam. Tekmeleri filanda çok iyimiş eğer pettisle title match e çıkarsa keyifli olur.
  • AsiRuh1989 kullanıcısına yanıt
    Pettis'i izlemeyi o kadar özledim ki artık kim gelecekse gelsin karşısına yeni bir eventte görelim.

Ayrıca Benson tekrar LW'de nereye kadar gitmeyi planlıyordu merak ediyorum.

Khabib Nurmagomedov vs Benson Henderson maçı güzel olabilirdi Benson kazansaydı.
  • Ayrton Senna kullanıcısına yanıt
    Reklamlarda 31 Agustos' ta oylama mı yapacaklarmış açıklama mı yapacaklarmış tam takip edemedim ama herhalde pettis' in rakibini açıklayacaklarmış.
  • Ayrıca asıl en iyi eventler Kasım ve sonrasında var. Velasquez- Werdum, Weidman- Belford, Jon Jones- Cormier ve Anderson Silva- Diaz maçları var. Heyecanla bekliyorum bu maçları.

Ancak Kasım' da askere gidicem kısa dönem. Mayıs gibi gelip izliyebilicem ancak. Belki hafta sonları çarşı izninde internet kafede torrentten indirip izleyebilirimde

Millet ailesiyle sevgilisiyle cam' da görüşürken bende kulaklığı takıp manyak gibi Silva- Diaz maçını izlerim
  • beyler 22 kasımda türkiye'ye gelecekti ufc ama kaldırmışlar gibi görünüyor. ufc.com'da ve wikipedia'da yazıyordu ancak silinmiş. bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

Ayrıca asıl en iyi eventler Kasım ve sonrasında var. Velasquez- Werdum, Weidman- Belford, Jon Jones- Cormier ve Anderson Silva- Diaz maçları var. Heyecanla bekliyorum bu maçları.

Ancak Kasım' da askere gidicem kısa dönem. Mayıs gibi gelip izliyebilicem ancak. Belki hafta sonları çarşı izninde internet kafede torrentten indirip izleyebilirimde

Millet ailesiyle sevgilisiyle cam' da görüşürken bende kulaklığı takıp manyak gibi Silva- Diaz maçını izlerim

Hocam o maçlar kaçmaz izle kesin

@anarchy guy

Benim haberim yok.

• Renan Barao vs TJ Dillashaw UFC 177

Ne düşünüyorsunuz beyler ? TJ çok sağlam ama Barao intikam alacak gibi duruyor çok iyi çalışmış kafa olarak da daha iyi gözüküyor.
  • quote:

Renan Barao vs TJ Dillashaw UFC 177

Ne düşünüyorsunuz beyler ? TJ çok sağlam ama Barao intikam alacak gibi duruyor çok iyi çalışmış kafa olarak da daha iyi gözüküyor.

Güzel bir maç olucak. Ben Renan Barao'ya %51 şans veriyorum :)
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Maçı Joe Soto diye birine vermişler Barao yok. Bıktık şu değişen cardlardan neler oluyor UFC iyice saçmaladı adam gibi bir açıklama da bulamadım.
  • Beyler bu fakir Barao kendisine adam gibi bir diyetisyen tutamamış diyorlar

138'den 135'e düşmeye çalışırken fazla su kaybından bayılmış hastaneye kaldırmışlar olay buymuş.

Dana White ilereyen yaşından dolayı Barao'nun 135e düşmesinin zorlaştığını söylemiş. Ve döndüğünde direkt TJ ile maç yapamayacakmış önce başka bir maça çıkması lazım demiş.
  • quote:

Beyler bu fakir Barao kendisine adam gibi bir diyetisyen tutamamış diyorlar

138'den 135'e düşmeye çalışırken fazla su kaybından bayılmış hastaneye kaldırmışlar olay buymuş.

Dana White ilereyen yaşından dolayı Barao'nun 135e düşmesinin zorlaştığını söylemiş. Ve döndüğünde direkt TJ ile maç yapamayacakmış önce başka bir maça çıkması lazım demiş.

Allahım olaylara bak
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.