Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
37
Favori
139.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

(En Son Oy Tarihi: 14.10.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: balomer

arkadaşlar engelli üzerine alsak araç kaça gelir hesabını yapamadım da?
    babama biraz ısrar edip aldırmak istiyorum

Cvt navigasyon plus olanı 35 e gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MITSUBISHI Attrage 1.2 CVT Intense

Quatro Mobile M1453
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

quote:

Orijinalden alıntı: balomer

arkadaşlar engelli üzerine alsak araç kaça gelir hesabını yapamadım da?
    babama biraz ısrar edip aldırmak istiyorum

Cvt navigasyon plus olanı 35 e gelir.

Zaten navigasyon plus olmayani yok su an ben arattim bulamadilar hepsi navigasyon plus sadece cvt yada manuel seceneginiz var.

• Bu arada ben alırken spacestar da vardı hatta ciddi ciddi düşündüm bagajı falan yetmez diye vazgeçtim o zaman spacestar 48 attrage 50ydi sonra tek donanıma çevirip fiyatı 65e çıkardılar ona da çok şaşırdım
    Gerçi Temsa çok şaşırmamak lazım

Bende 1.8 gd i var ben böyle bi tat almadım

Boşuna mitsubishi motor spor dememisler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Arka koltuklar yekpare katlanmıyor
    Arka kapılarda eşya gözü yok
    Yol bilgisayarı yetersiz
    Torpido gözü ışığı yok
    Km düğmesi ön konsolda değil göstergenin olduğu yerde

Iphone 7, Pentax K30, Dell,Skoca Octavia,Dji Mavic Air, Fimi X8
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

2001 vectta 2.0 cd veya cdx dinlene dinlene döver.

"2001 vectta 2.0 cd veya cdx dinlene dinlene döver." Dur ben de artırayım Mercedesin tüm alfabe serileri (A.B.C,E), BMW nin tüm rakam serileri (1,3,5,7...), Audinin A ile başlayan (A3, A4, A5,vb...) Tüm serileri de döver Sen şaka mısın yaaaa??? Zırt pırt arıza yapan, her arıza yaptığın da ocağına incir ağacı diken, dandik Vectra yı (Ki aynı sınıfta bile değiller, biri B sınıfı, biri tarihi eser D sınıfı) mukayese ediyorsun??? Allah akıl fikir versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 26 Aralık 2016; 14:49:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

2001 vectta 2.0 cd veya cdx dinlene dinlene döver.

"2001 vectta 2.0 cd veya cdx dinlene dinlene döver." Dur ben de artırayım Mercedesin tüm alfabe serileri (A.B.C,E), BMW nin tüm rakam serileri (1,3,5,7...), Audinin A ile başlayan (A3, A4, A5,vb...) Tüm serileri de döver Sen şaka mısın yaaaa??? Zırt pırt arıza yapan, her arıza yaptığın da ocağına incir ağacı diken, dandik Vectra yı (Ki aynı sınıfta bile değiller, biri B sınıfı, biri tarihi eser D sınıfı) mukayese ediyorsun??? Allah akıl fikir versin.

vectra dandik ise attrage zaten dandiktir teşekkürler aydınlandım

• Vectra dandik değil ama 2001 model vectra dandik. 15 yıllık araba ne kadar iyi olursa olsun asla sıfır araba değildir. Metal yorgunluğu olsun, Nasıl kullanıldığı belli olmayan bir araba olsun Sıfır bir araba ile mukayese dahi edilemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pakimeno

bende 2013 aveo var güvenlik donanım araçta yok yok üstelik 1.3 multijet motor ancak 2.eli kötü satamazsın diyerek arabamdan dolayı beni sürekli eleştirenler var.aynı olayı bu araca da yaparlar.
    aveo mu satsam almayı düşündüğüm ilk araç asx oda tutulmayan bir araç.piyasadaki 2.el kaygısı sayesinde kimsenin almaya yanaşmadığı kaliteli arabaları olabildiğince uyguna alabiliyoruz.

Kesinlikle haklısınız varsın millet tutulan arabalara binsin onların sayesinde biz adam gibi arabalara daha ucuza biniyoruz

32 yaşındayım 6 ay kadar önce ehliyet aldım ve artik bi araba almak istiyorum.
    Öncelikle 25-30 bin arası bir araç düşünürken bir süredir bu başlık sayesinde attrage da ilgimi çeken bir araba oldu.Birkac hafta önce 2.el araçların olduğu bu showroom da colt görüp beğenmiştim.Fiyati 31 bin di 73.000 km de ama satıldığını söylediler.O gün den beri aslında butceme uygun olduğu için cilt araştırıyorum.Simdi biraz kararsız kaldim ikinci el bir colt alıp acemiligimizi atana kadar binmek mı mantıklı olur yoksa sıfır bir araç mı bilemedim.

Hayırlı olsun. şöyle bir de atiker gold taktır. dünyanın en ekonomik arabası olsun
    Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
  • çok takıntılı olan. aracı alır. verir 300 lira en iyi yalıtım malzemesi alır kapı içlerine Çamurluk içlerine bagaj altına yapıştırır. sonra das auto oldu maşallah der.tam fp aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 26 Aralık 2016; 21:02:02 >
    Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
  • Tipi asya pazarina göre ayarlanmistir, fazla kafaya takmayin.Zaten kullanirken dis görünûsünü görmüyorsunuz

Hocam bagaji 450 l dediniz, fluence ise 530.Kullanimda bu fark cok belli ediyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 26 Aralık 2016; 21:42:09 >

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Tipi asya pazarina göre ayarlanmistir, fazla kafaya takmayin.Zaten kullanirken dis görünûsünü görmüyorsunuz

Hocam bagaji 450 l dediniz, fluence ise 530.Kullanimda bu fark cok belli ediyormu ?

Henuz kullanmadim ama cok fark olacagini sanmiyorum. Boyutuna gore 450 litre oldukca iyi bir bagaj ama arka koltuklar sabit bunuda belirtmek gerek

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

arabaya sokak arasında 2 tur binenler laf etmiş. Ben 26bin kmdedir 1 senedir fazladır biniyorum. Önceki arabamda colt'tu. yani yaklaşık 6 yıllık mitsu kullanıcısıyım.

Kağıt demişler, kağıt araba ncap'da 4 yıldız aldı 1 yıldızı düşük hızda otomatik fren olmadığı için vermediler. Senin linea dediğin araba şahinin geliştirilmişi ve ncap testine bile sokmadılar çünkü 3.dünya ülkelerine satıldı. sonra egea çıktı evet hayvan gibi duruyor ama onuda gördük 3 yıldız aldı. Sen bunları beğeniyorda attrageye laf ediyorsan altında art niyet ararım. Zaten sırf bu nedenle bile birşey bilmediğiniz sadece bayide test sürüşü yapıp 2. sokaktan geri döndüğünüz belli.

Yakıt, vergi avantajı,mivec motor,cvt şanzıman,Hill Holder bunlardan bahsetmeme gerek yok zaten. Açıkçası hiçbirisinde babamın şirketi değil, isteyen alır isteyen almaz. Ama binmeden, sürmeden bunları söylemek alacak arkadaşları yanlış yönde sevk eder. Yazıktır günahtır. Kolay para kazanılmıyor. Adam kaç yıllık çalışmasını bağlayacak kredi ödeyecek.

Bu araç ne zaman Euroncap'e girdi?Maruz görün ben bulamadım bu modelde bir araç Euroncap'in sitesinde.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.