Şimdi Ara

Miras kaldı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi şöyle bir sorunumuz var.benim annemin dedisinden bize miras olarak 1200m2 (küsüratını hatırlamıyorum) arsa kalmış.bu arsadan haberimiz yoktu ve bir gün dava dilekçesi geldi bizim arsadan bile haberimiz yoktu dilekçede arsanın kamulaştırılmasına karar verilmiş ve bizede bir fiyat vercekler.bu arsanın olduğu yerden baküye kadar demir yolu yapılcakmış.biraz araştırdık fiyat hakkında bilgi almak için ve 12 milyon gibi bir fiyat söylediler akrabalar(eski parayla 12 trilyon yani) sizce bu doğru mudur ?

• Olabilirde,olmayabilirde
  • Enisten ordami ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdikleri fiyat biraz yüksek değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewci

Enisten ordami ?

yanımda şuan
  • eniştenden bi fikir al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phanrisal

eniştenden bi fikir al derim

nicke aldanmayın eniştem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Miras kalan tüfek hakkında?
    9 yıl önce açıldı
    Miras Kalan Arazi
    geçen yıl açıldı
    Teyzeden kalacak miras Hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi hukukcu olarak cevap vereyim.boyle bir sey olmasi mumkun degil,heleki bu hukumet 12 milyon verirsana (eski para ile) elinden 1200m2 yi alir kusuratina domates biber ekersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bi hukukcu olarak cevap vereyim.boyle bir sey olmasi mumkun degil,heleki bu hukumet 12 milyon verirsana (eski para ile) elinden 1200m2 yi alir kusuratina domates biber ekersin.

akrabalarımız devletin hazine avukatından almış bu fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

quote:

Bi hukukcu olarak cevap vereyim.boyle bir sey olmasi mumkun degil,heleki bu hukumet 12 milyon verirsana (eski para ile) elinden 1200m2 yi alir kusuratina domates biber ekersin.

akrabalarımız devletin hazine avukatından almış bu fiyatı

Ozaman nie saatin 5inde avukat ariosun.hem sole dusun sana 12 bana 12 ona 12 verse tren neyle gidicek?
  • sadece tren diye küçümseme kars tiflis bakü demiryolu inşaatı yani kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez gibi bişey var bu işte
  • Kardeş 12.000 olmasın o
    Devlet size mümkünatı yok milyon vermez
  • Ben senin kardeşinim, hatırladın mı beni? Seni bulacağımı biliyordum. HEmen buluşalım kardeşim özledim seni...
  • senin o tarlana devlet 1 milyar bile vermez haa ama senin arsan istanbulda 3.boğaz köprüsü yapılacak yerdedir o zaman iş değişir
  • 12 milyon ve devlet
  • bir yanlışlık olabilir m² 10 bin liraya geliyo ki mantıksız kıymet takdir komisyonu birim fiyatttan bedel takdie eder pazarlıkla anlaşırsınız ama o paralar anca İstanbul Bogazında eder
  • kanka 1-2 milyon borç versene
  • Dostum bende hazine adına kamulaştırma yapıyorum. Öncelikle orayı üzerinize alıp eğer varsa annenin kardeşleriyle paylaşması gerekir(mirası kabul edeceksiniz.) İlk iş tapuya gidin.
    1200 m² sizin olsa bile kolay kolay tamamını kamulaştırmazlar. Sizin arsanın coğrafi durumuna göre projenin geçtiği kesim üzerinden kamulaştırma adı altında ödeme alırsınız. Çalıştığım ilçede yol geçen yerlerin 100 m² si için 3000 TL ödeniyor. Sizin alacağınız parada büyük ihtimal yaklaşık 400 m² üzerinden 12.000 TL dir. Size 12 milyon diyen kişinin paradan 6 sıfır atıldığının farkında değil galiba.
  • sıfırları benmi fazla gördüm yoksa doğrumu ben hayır diyorum
  • 1.2 mılyon olsa anlarımda. 12 mılyon cok zor bır ıhtımal cunku 1m2 sıne 10.000 tl odemıs oluyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.