Şimdi Ara

Miras kaldı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim bilgiğim T.C devleti, 1200 m2 ye 12 milyon vermez. 1200 m2 ye 12 milyon vereceğine yolu 2 km ileriden geçirir.

Ayrıca 1200 m2 arsa 12 milyon etmez. NEresi olursa olsun. Ali Sami Yen bile o fiyata satılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

Ben senin kardeşinim, hatırladın mı beni? Seni bulacağımı biliyordum. HEmen buluşalım kardeşim özledim seni...

koptum valla
  • O fiyatı söyleyen akrabalarına 10 trilyona satın o zaman o arsanızı,
  • o kadar çok değildir, bi yanlışlık vardır. yine de iyi para alırsınız. devlet kamulaştırdığı yerde sadece arsa aldım olarak bakmıyor, geçmişini ve geleceğini satın alıyor. o yüzden normalde etmeyecek paralar verirler. "tc o kadar para vermez" diyen arkadaşlar, üstünden yol geçecek basit bir tarlaya bile 600bin lira fiyat veren devleti tanımıyorlar demektir

o kadar büyük bir meblağ beklemeyin. 1dönüm yerden fazla para alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

Ben senin kardeşinim, hatırladın mı beni? Seni bulacağımı biliyordum. HEmen buluşalım kardeşim özledim seni...

• arsanın zaten 100 tane ortağı var bir tek biz değiliz ki
  • 1200 metre kare için 12 milyon Tl çok para.Ulaştırma bakanı projeyi değiştirtir o para için.Düşün öyle 50 dönüm arazi istimlak edilse proje maliyeti.Yanlışlık var.Heveslenmeyin fazla.
  • tabi proje bitme aşamasına geldiği için projeyi değiştirme gibi bir durum söz konusu değil
  • birader hayal kurma o parayı alıcam diye hayal kırıklığına uğrarsın
  • Ne alırsan öp başına koy arsadan haberin bile yokmuş
  • devletin bi arsaya 12milyon vermesi için o arsanın istanbul ankara bursa gibi şehirlerin tam göbeğinde olması lazım ki bomboş arsaya yine vermez 1200metre kareye 12milyon nerye veriyo metrekareye 10bin düşüyor boş arsa için bune demek ya
  • up
  • cok iyi hatirliyorum. 2005 yiliydi paradan alti sifir atilmisti. geri mi geldi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 metrekare nedirki imkanı yok o para etmez türkiyenin en lüks mekanında bile bi arsaya bukadar para verilmez yemişler sizi
  • Buyuk ihtimalle soyleyen adam yanlis anladi. Metrekareye 12milyon dedi eski parayla, oda 14.400tl yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir söz vardır miras haktır ama alabilirsen diye..Miras hukuku konusu çok hassas ve uzmanlık isteyen bir alan. www.mirasdavasi.net miras davaları ile ilgili hazırlanmış güzel bir site. miras hukuku ile ilgili soru da sorabiliyorsunuz. Size bir fikir vermesi bakımından İncelemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.