Şimdi Ara

MINIMUM 16 Sene Okumanın Mantığı Ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise okumamış adam 1500 alıyor sen okuyon o kadar işe 2000 tl ile başlarsan şukrediyorsun bu kadar okumanın mantığı ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen okuma
  • Mantığı yok maalesef.

• Para için okumayı bırakıp azıcık amacınız kendinizi geliştirmek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algı operasyonu -- 8 Ocak 2016; 23:12:06 >
  • Ben yüksek maaşla işe başlayan mühendis görmedim sen gordun mu

• işyerinde yüksek mühendis var 2300tl alıyor mühendislik okuyacağına sanayide usta ol 4k kazan
  • Hayatımızdan vakit çaliyolar sadece..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk başta 2000 alabileceksen şükret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

16 sene okuduktan sonra emeginin karsiligi 2000 lira ise oturup dusunmen lazim o 16 sene ben ne yaptim diye.

sen kaçla başlamayı düşünüyordun
  • Bırak lütfen 16 yıl okuyan birçok insan 2000+ alabilir.

• Varya bazen diyorum en iyisi temeli öğrendikten sonra kendi kendini yetiştirmek.Ne sınav stresi olur ne kalıcam derdi.Ne de hafta sonları sabaha kadar ödev derdi.Sanki şu 16 senenin sonunda lise 9. sınıfta edebiyat dersi 2. dönem konusunu bilebilicekmisin yoo.Şuanki eğitim sistemi sadece insanları mallaştırıyor.Adam gibi çalışanlarda zaten çok istekli olup araştıranlar.Karşıma allaha şükür bir kaç iyi öğretmen denk geldide okuma sevincim arttı.Yoksa şu sistem sadece işe girerken statü farkını göstermekten başka bişeye yaramıyor.Yarasaydı eğer nobel ödüllerini torba torba götürürdük.
  • Babam polis 14 yıl okudu aylık 3,5k maaş. Şuan en kral meslek polisliktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyarak bişey olacağını temenni edenler var. Yok öyle bi dünya Tabi çok çok çalışanlar hariç. Herşey ortada. Mantıksız

• Illa para okuyarak kazanilir diye bir sey mi var? Sanayide bir ustanin yevmiyesi 150 tl. Sehir disindaki is icin gittigi zaman 200 tl. Her turlu masrafida is verene ait.

Ticarete atilip tutan birisinin kazanacagi parayi okumus birisi asla kazanamayacaktir.

• Konuyu açan arkadaş gerçeklerden bahsetmiş. Her yerde üniversite olduğu için böyle bi durum söz konusu maalesef. Ama işini iyi yapan birisi daha fazla alabilir. Tabi ki para babası patronlar kadar kazanması zor.
  • 16 sene az bile.

Benim asıl kafama takılan konu çok boş olması. En basitinden İngilizce görmeye 4. Sınıfta başlanıyor. Tam 8 sene İngilizce dersi görüyorsunuz ve ona rağmen doğru düzgün ben konuşurum diyecek derecede İngilizcesi olmuyor kimsenin ama 6 ay kursa giden adam çok güzel konuşuyor.

Bence bu İngilizce örneğinde de net bir şekilde görülebildiği gibi müfredat çok fazla yayılmış. 16 senelik okul hayatımızda öğrendiğiniz şeyler çk rahat 8 yıl içinde öğrenilebilir bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 9 Ocak 2016; 1:34:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • algı operasyonu kullanıcısına yanıt
    Burası Türkiye kardeş burda öyle bir şey olamaz
  • Eğitim kardeşim. Eğitim sadece iyi bir meslek sahibi olup çok para kazanmak değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SteveGates

Burası Türkiye kardeş burda öyle bir şey olamaz

Şimdi düşündüm de gerçekten saçma bir mesaj atmışım.

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.