Şimdi Ara

Üç virgül (,,,)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üç virgül kullananları görüyorum; hem de bir değil, iki değil. Çok fazla kullanılıyor. Bu yeni bir noktalama işaretidir de biz mi bilmiyoruz? Yoksa üç nokta yerine üç virgül mü konuluyor yanlışlıkla. Öylesine kullanılıyor ki hiç yanlışlık gibi durmuyor.

test 4
    test 5
  • Bir de 3 tane soru işareti koyanlar var.

???

Orjinalden alıntı: cixsky

Bide Uc tane !!! bu var yeni modamı bunlar bizmi bilmiyoruz ???

bu üç noktalama işareti yeni moda heralde
    ''Zaman hiç durmadan koşuyor.Eğer durursam birbirinin aynı olan ayak izlerini görürüm onun.Birbirinin aynı olan günlerde yaşarım.Aynı günü tekrar tekrar yaşamak ne verirki bana herşeyin hızla uzaklaştığını düşündürmekten başka..''

• quote:

Orjinalden alıntı: bu_rock94

quote:

Orjinalden alıntı: cixsky

Bide Uc tane !!! bu var yeni modamı bunlar bizmi bilmiyoruz ???

bu üç noktalama işareti yeni moda heralde

... noktalamanın bi anlamı var... :D Daha söylenecek çok şey var anlamında... :D
    | Play Station 4 - Fifa 22 |

• ,,, alahala banada bulaştı mı ??? ki !!!
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kooooz

,,, alahala banada bulaştı mı ??? ki !!!

"...Satılmışlığın, kahbeliğin, Riyakarlığın, Adiliğin ve Her Çeşit Yabancılaşmanın Karışımı Olan Karanlık Denizin Ortasında, Güneşi Batmayan Bir Ada, Ben Ne Şuralıyım Ne Buralı Adalıyım Adalı. Adam, Ormanlıktır. Dostluk, Yoldaşlık, Mertlik Ormanı. Bütün Adamı Kaplar Erdemin Güneşi, Yirmidört Saat Aydınlatır Adamı. Biz Ada Sakinleri Bilmeyiz KARANLIĞI..." MAHİR ÇAYAN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

quote:

Orjinalden alıntı: kooooz

,,, alahala banada bulaştı mı ??? ki !!!

kardes alkol felan mı aldın acaip topicler acıyon da cvp verıyon bıde

• 4 e kadar dinimizde yolu var.
    +

• _____________________________

• !!! tepkinin derecesini, ??? de sorunun cevabını büyük bi beklentiyle duymak istediğini gösterebilir de...

3 tane virgülü ilk defa sende duydum desem yalan olmaz
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • ¿

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

!!! tepkinin derecesini, ??? de sorunun cevabını büyük bi beklentiyle duymak istediğini gösterebilir de...

http://forum.donanimhaber.com/m_14458597/tm.htm
    test 4
    test 5
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

!!! tepkinin derecesini, ??? de sorunun cevabını büyük bi beklentiyle duymak istediğini gösterebilir de...

http://forum.donanimhaber.com/m_14458597/tm.htm

4 tane war orda

• üç virgül değil de çok pis üç nokta kullanırım ben...her mesajımda kullanırım genelde..söylenmek istenen arada çok sıkışmasın diye yapıyorum

yine yaptım sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fe Ty

nnnooollluuuyyyooo yyyaaa

fazla kafana takma sen
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD>>Iphone 3G-3GS>>Galaxy S2>>HTC One X>>Galaxy S3>>Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

üç virgül değil de çok pis üç nokta kullanırım ben...her mesajımda kullanırım genelde..söylenmek istenen arada çok sıkışmasın diye yapıyorum

yine yaptım sanırım...

üç noktayı bende çok sık kullanırım, yazmak istediğim çok ama bu kadarı sana yeter anlamında kullanıyorum.
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.