Şimdi Ara

1 sene içinde temel olmadan 450+ puan çekilebilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar öncelikle forumu uzun süredir takipteyim. dersaneye gidiyorum ve şuan için ygs ye 5 ay kaldı ve puanlarım hala düşük seviyede konu eksiiğim var.. yavaş yavaş bunları kapatmaya başladım en azından dersanede anlatılanlardan 0 dan başladım ve şuan anlatılan konulardan birkaç eksiğim dışında iyi durumda sizin önerileriniz varsa alabilirim.

mezunum.

• olabilir yapıcak zekan varsa sonuna kadar kullan olmassa yapacak bişey yoktur ama eminim 450 ye gelemesen bile o hedefle o civarlara yaklaşırsın önemli olan inanmak sanırım
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

takip
    yapabilirsin bence kendine güven ve Sadece ders çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profeN`

yapabilirsin bence kendine güven ve Sadece ders çalış.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle azcık kafan varsa yaparsın. bende son sene az buz çalışarak 438 puan aldım. bu arada okuldan gelen puan 51 okuldan 70 gelseydi 458 puan yapmıs olacaktım yani diyecegim şu ki kesin yaparsın çalışırsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Kesinlikle azcık kafan varsa yaparsın. bende son sene az buz çalışarak 438 puan aldım. bu arada okuldan gelen puan 51 okuldan 70 gelseydi 458 puan yapmıs olacaktım yani diyecegim şu ki kesin yaparsın çalışırsan

Alıntıları Göster
    Ham olarak diyorsan imkansıza yakın diyorum. Okul puanıyla birlikte diyorsan iyi çalışırsan zor da olsa olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Ham olarak diyorsan imkansıza yakın diyorum. Okul puanıyla birlikte diyorsan iyi çalışırsan zor da olsa olabilir.

+1. puan türüne de bağlı. mesela ygs 1 2 ye göre 3 4 daha kolay çıkılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapılabilir, yapılıdı, yapılacak... Bir sene içinde 350 den 450+'ya çıkardım şahsen. Ham puan olarak konuşuyorum abartı yok ama ders çalışmak dışında hiçbir hayatım yoktu. Dershane ev arası mekik dokudum tüm sene. TV yok bilgisayar yok. Sabah 8 akşam 10 ders çalıştım. 40dk çalışıp 10 dk dinlenme şeklinde. Lisede tek bir an bile öss için çalışmadım. Sonuç iyi oldu ama azim gerek şimdi ise keyfim yerinde bence bir yıla deydi.
  • Bolum ne kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukremin BAGCİ

Bolum ne kardeşim?
    yapılır kardeşim hem de çok rahat...

sen sadece planlı ve sağlam bi program yap. zaten ygs lys filan zeka ölçen sınavlar değil sadece amele gibi çalışacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -öglena-

sen sadece planlı ve sağlam bi program yap. zaten ygs lys filan zeka ölçen sınavlar değil sadece amele gibi çalışacaksın.

Alıntıları Göster
    birkaç cevap dışında beni memnun ettiniz. imkansız diye birşey yoktur evet benimde 1 sene boyunca işte hayatım sınav olacak sürekli çalışacağım. ama ham oalrak bu puanı çekmek biraz zor gibi geldi elimden gelenin en iyisini ve fazlasını yapıcam. Hepimizin Allah Yardımcısı olsun.

tekrar teşekkür ederim zaman ayırıp cevap veridğiniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: -öglena-

Alıntıları Göster
    imkansız gibi gorunse de neden olmasın =)
  • imkansiza yakin gorulebilir ancak olmayacak sey ASLA degil.. sadece derse ver kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franco Baresi

imkansiza yakin gorulebilir ancak olmayacak sey ASLA degil.. sadece derse ver kendini
    yav 450 ham puan için 12 saat ders çalışmak gerekiyorsa biz baştan bırakalım o zaman. Ben de kendimi avutuyorum günde 3 saat çalışıcam da 435 ham puan yapıp hukuk kazanıcam diye :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

yav 450 ham puan için 12 saat ders çalışmak gerekiyorsa biz baştan bırakalım o zaman. Ben de kendimi avutuyorum günde 3 saat çalışıcam da 435 ham puan yapıp hukuk kazanıcam diye :/

Alıntıları Göster
    bu arada ygs 2 den 450+ ham arkadaşlar... o konuda yorum yaparsanız...
  • quote:

hocam 3 saat çalısana hukuk garantisi mi veriyorlar? ne kadar ihtiyacın varsa o kadar çalısırsın konuyu açan arkdas konu eksigim var demis önce onları halletmesini tavsiye ediyorum ham olarak 5 ay kala cok ama cok zor ama okul puanı ile yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLss

quote:

hocam 3 saat çalısana hukuk garantisi mi veriyorlar? ne kadar ihtiyacın varsa o kadar çalısırsın konuyu açan arkdas konu eksigim var demis önce onları halletmesini tavsiye ediyorum ham olarak 5 ay kala cok ama cok zor ama okul puanı ile yapılabilir

Alıntıları Göster
    bu nasıl sorudur yaa,kim bilebilir ki bu forumda senın ne yapıp ne yapamayacağını??bazıları da yazmıs ımkansıza yakın.Nereden bılıyorsunuz da yazıyorsunuz?Sanırım soruya göre cevap budur işte.İstersen,bak üstüne basa basa söylüyorum,gercekten İSTERSEN yapamayacagın sey yok,ama tabi ki bu istemek kelimesi senin bütün bu yolda her seyi göze alman anlamına geliyor.

• arkadaşlar yüzlerce kitap ekledim siteme gelin indirin ücretsiz.2012 tg denemeleri bile var.

http://kpsskazan.blogspot.com/
    http://hertelden-kartalizma.blogspot.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combott

Yapılabilir, yapılıdı, yapılacak... Bir sene içinde 350 den 450+'ya çıkardım şahsen. Ham puan olarak konuşuyorum abartı yok ama ders çalışmak dışında hiçbir hayatım yoktu. Dershane ev arası mekik dokudum tüm sene. TV yok bilgisayar yok. Sabah 8 akşam 10 ders çalıştım. 40dk çalışıp 10 dk dinlenme şeklinde. Lisede tek bir an bile öss için çalışmadım. Sonuç iyi oldu ama azim gerek şimdi ise keyfim yerinde bence bir yıla deydi.

pm atabilirmisin ? bişey sorucamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiccA35

quote:

Orijinalden alıntı: Combott

Yapılabilir, yapılıdı, yapılacak... Bir sene içinde 350 den 450+'ya çıkardım şahsen. Ham puan olarak konuşuyorum abartı yok ama ders çalışmak dışında hiçbir hayatım yoktu. Dershane ev arası mekik dokudum tüm sene. TV yok bilgisayar yok. Sabah 8 akşam 10 ders çalıştım. 40dk çalışıp 10 dk dinlenme şeklinde. Lisede tek bir an bile öss için çalışmadım. Sonuç iyi oldu ama azim gerek şimdi ise keyfim yerinde bence bir yıla deydi.

pm atabilirmisin ? bişey sorucamda.

Alıntıları Göster
    Geçen sene ilk ygs puanım 330, rekorum 471 ancak gerçeği 398 di

Tabi seviyemin 420-440 olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 18 Kasım 2011; 23:02:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.