< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MİLYONLARCA AFGAN ÜLKEMİZE AKIN EDECEK...

-
-
afganlar ümmettir, hepsi gelsin konya kayseri rize ye yerleşsinler, kapılarımız açık
-
Ya onlar getirirse?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devlet ne önlem alacak ya? Aksine senelerdir AB fonlarıyla bölgedeki mayınları temizliyorlar.
-
Buyursunlar gelsinler başımızın üstünde yerleri var.
-
30 milyon gelir inşALLAH
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
etçi nusret bu haberi çok sevdi..
-
Arada kaç tane devlet var neden Türkiye'ye geliyorlar yeter artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alemin enayisi biziz çünkü. 3 kuruş için işe yaramaz arapı afganı moskoflaşmış özbeki,kırgızı ülkeye dolduruyoruz
-
Kimsenin geldiği yok getiriliyorlar adım gibi eminim ki orada reklam felan yapıyolardır bize gelin diyerek beleş vatandaşlık yaşam felan bunların hepsi planlıydı işte
önce mayınlar temızlendı sonra suriye karıştı suriyeliler alındı, sonra tüm mayınlar temizlendi neredeyse ve tüm ortadoğudan insanlar alınıyor ülkeye bu kadar şey tesadüf olamaz
-
Açılın ben sırçözücüyüm.
Şimdi size afganistanın neden önemli olduğunu açıklayacağım.
Neden kabil havalanını önemli.
Hiç sır çözmemişsiniz.
Mehdi kabil havaalanına inecek anlamadınızmı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İran da zaten milyonlarca Afgan var. Devrim muhafızları Türkiye ye gidin diyor Afgan, Paki lere.
Türki ülkelerden gelenler tamamen Türkiye nin sorumsuzluğu. Vizesiz giriyor, ülke içinde kayboluyor, arayan soran yok
bunları içeriye alıp sınırları korumayanlar gerçek vatan hainleri
-
Alıntı
metni:Merak ediyorum devlet bunun farkinda mi Buna kahkaha attım.
-
...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelsinler hepimiz kardeşiz
Böyle böyle yıkılacak ülken zaten.Alıştıra alıştıra demografik yapısı bozularak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0lik
Böyle böyle yıkılacak ülken zaten.Alıştıra alıştıra demografik yapısı bozularakülkenin gelecek 20 senesi o kadar belli ki
bunlar da aynı pkklı nankörler gibi yapacaklar mültecilerin çoğunluğunu kast ediyorum
-
BOP
alemin enayisi biziz çünkü. 3 kuruş için işe yaramaz arapı afganı moskoflaşmış özbeki,kırgızı ülkeye dolduruyoruz |
afganlar ümmettir, hepsi gelsin konya kayseri rize ye yerleşsinler, kapılarımız açık |
bunları içeriye alıp sınırları korumayanlar gerçek vatan hainleri |
Kimsenin geldiği yok getiriliyorlar adım gibi eminim ki orada reklam felan yapıyolardır bize gelin diyerek beleş vatandaşlık yaşam felan bunların hepsi planlıydı işte önce mayınlar temızlendı sonra suriye karıştı suriyeliler alındı, sonra tüm mayınlar temizlendi neredeyse ve tüm ortadoğudan insanlar alınıyor ülkeye bu kadar şey tesadüf olamaz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X