|
Samsunlu gençlerin, kargo paketlerini dayanıklı hale getiren projesi dünya şampiyonu oldu
-
-
Helal olsun güzel çalışma
-
İşte görmek istediğimiz işler bunlar. Tebrikler hepinize.
-
İlk oy benden , güzel çalışma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tebrik ederim Allah zihin açıklığı versin.
-
Çok faydalı, tasaruf sağlayabilecek projeler. Gurur verici.
-
Artık gönül rahatlığıyla kargoları sağa sola fırlatabilirler
Başarıları için gençlere tebrikler, haberdeki detaylar için editöre teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 25 Haziran 2022; 18:41:29 >
-
Bu zaten yurtdışına gönderilerde zaten uygulamıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayata geçerse dünya çapında kargo kaynaklı hasarlardan dolayı oluşan gelir ve zaman kaybında ciddi bir azalma sağlar. Gurur duydum...
-
Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
-
Maliyet farkı neymiş ? Asıl önemli olan hayata geçirilebilir olması.
-
Tebrik ederim gençleri. Görsele soyisimleri de yazılmalıydı bence, böyle başarılı isimlerin duyulması gerekiyor.
-
güzel bir düzenleme
Ptt bunu begendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel çalışma ama kendi fikrimce üretim ve maliyeti uçuk kaçar.
Kargoculuk düzgün çalışsa bence dayanıklı kolilere gerek kalmaz zaten.
Tebrik ederim, böyle bir ortamda güzel haberlere ihtiyacımız var. Dayanın gençler size destek olunacağı döneme az kaldı.
-
Tebrik ve takdir ederim. Yolları açık olsun.
Başarılı işleri takdir etmek gerek. Yolları açık olsun.
-
dayaniklilik testini kargo paketlerini hayvan gibi firlatan kuryelere yaptirin..onlara dayanirsa herseye dayanir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Tebrik ederim Allah zihin açıklığı versin.
|
İlk oy benden , güzel çalışma.
|
İşte görmek istediğimiz işler bunlar. Tebrikler hepinize.
|
Bu şekli vermek için bıçaklar üretilecek ve aynı oluklu kartondaki gibi preslenip hazır hale getirilecek. (maliyet de hesaplandı ve uzun vadede her yıl 100 milyon dolar zarara uğrayan bu sektöre çok büyük finansal bir fayda da sağlamış olacak) ben takevians'tan nazlı :)) |
Aynı miktarda aynı malzemeyle yapılacak sadece içindeki oluklu yapı yerine getirdiğimiz 5/5 model gelecek. Bu inovasyonumuzu özellikle metal konteynırlara çok fayda sağlayacağını düşünüyoruz çünkü bu konteynırları sağlamlaştırmak için ağırlığının nerdeyse yarısı kadar daha fazladan metalle sağlamlaştırlıyor. bu yüzden hem ağırlık artıyor hem de taşıma kapasitesi düşüyor. Ben takevians'tan nazlı :)) |
Helal olsun güzel çalışma
|
Nasıl olur da organik hoşaf gibi şeyler birinci olmaz kesin hile var |
oluklu kartonun yapımı ve bizim yapmış olduğumuz 5/5 modelinin maliyeti arasında çok az bi fark var. Ayrıca bu sektör yılda 100 milyon dolara kadar zarara uğruyor. biz hem onu hem finansal vb yönlerden minimuma indireceğini düşünüyoruz.
Ben takevians'tan nazlı ege :))) |
Bu müthişmel projeden sonra bu iyi geldi |
Benzer içerikler
- microsoft pc manager
- instagram görüldü kapatma
- wechat qr code sorunu
- hatasız çeviri
- çizim programları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X