Şimdi Ara

Milli Tank Altayın Yeni Görüntüleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: floki20

Adamlar yerli milli tank yapıyorlar ama hala nankörlük edip burun kıvıranlar var. tarih bu milleti böyle nankör tanımadı,tarih bu yüce milleti hep asil tanıdı.Allah vatanımızı sağ eylesin

kardeş sen şu her şeyi inkar edenleri Türk mü sanıyorsun da Millet lafzının içine alıyorsun. Unutma bu Millete nankörlük edecek bu Milletin içinden çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | PS4 PRO + PS VR |
    Oyunlarım
    . Drive club VR - Batman VR - Tom clancy - Siege -VR Worlds - Sports Bar - Headmaster - NFS 2015 Fifa 17 - The witcher - Ufc 2 - MGS: Phantom Pain - Grand Theft Auto V - Last of Us - Rigs VR - Job simulator VR Robinson The Journey
  • Proje güzel, ihtiyaç, sağcı solcu kimin emeği geçiyorsa tebrik etmek lazım.
    (Ama şu malum partinin trolleri neyi ellerine alırlarsa murdar ederler. Öveyim derken batırmışlar)

O TANKI NERELERINE NAPACAKLARINI BILIYOR BUNCA SEHIDE SEBEP OLANLAR

• Dünyanın en iyi tankı olmaya bilir ama bizim ürettiğimiz bir tank. Üretim yapmanın ne denli zor ve önemli bir iş olduğunu bilmeyen insanlar hemen eleştirmeye başlamışlar. Günümüz de artık savaşlar açık alanda değil şehirlerde yapılıyor. Saldırının nereden geleceği belli olmayan bir ortamda da Tankın ne kadar önemli bir savaş aleti olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Bizim de neden bu kadar geç kaldık diye söyleneceğimize üretime başladık diye sevinmemiz gerek.

Birde o sevyede bir tankin satin alma fiyati tabiki satarsalar onuda yazin.

İki fiyati gorup gereklimi gereksizmi sonra karar verirsiniz.

Maliyeti bile bu sekilde uretilmesi icin bir sebeptir isin askeri olaylarini firlatip atsan bile maliyetten oturu uretilir.

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Dünyanın en iyi tankı olmayabilir ama Dünya'nın en iyi tanklarından biri.
    Hele bir de Akkor ve reaktif zırf ekli hali...
  • Hava araçlarına daha çok yönelmemiz lazım, zira havada güçsüz (iran ve rusyaya nazaran) ve dışarıya aşırı şekilde bağımlıyız. Milli Avcı uçakları, Hatta ve hatta azda olsa Ağır bombardıman uçaklarına sahip olmalıyız. Bölgemiz çok tehlikeli güçlü olmalıyız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tekir21

quote:

Orijinalden alıntı: dayme

Güney Kore ile ortak yapılmadı sadece teknoloji transferi oldu tankı kendimiz yaptık

hyundai'den motor alıp sadece montajı kendimiz yaptık.

Teknoloji transferi degil motoru ve topu yurtdisindan geliyor. Tum yazilimlar yerli. Motoru yakin zamanda tumosan uretecek. Motorun beygirgucu ve performansi artacak. Suan Abd nin meshur abrams tanklarindan ustun oldugunu incelemeler soyluyor. Tek rakibi almanlarin urettigi bir tank ki bu tank ondan kotu degil. Hatta ustun oldugu bir hava savunma sistemi vardi. Zirhi dunyadaki bilinen en iyi malzemelerden. Fiyatida alman tankindan uygun. Suan bile siparis aliyor ki seri uretime gecmedi diye biliyorum. Hic kucumsenecek bir tank degil.Bu tank ortadogudaki dengeleri degistirecek bir guce sahip. Zaten siparisler hep o ulkelerden. Kullanılan ana top koreden gelecek ki adamlar bu konunun uzmani. Onuda kendimizin yapma kapasitesi var ama onemli bir malzeme hatasiz çalışmalı bu nedenden yurtsididir muhtemelen. Sonucta talebi arttiracaktir koreliler sanayi cihazlarinda cok tecrubeli dokum teknolojileri bizden iyi ve tercih edilen malzeme olabilir sonucda. Ama bir dugme ile etkusiz hale gelebilen yurtdisi savas silahlarindan degil bu. Bu bile satisini kolaylastiracaktir. Yurtdisina satilan modellerde hava savunma sistemi olmayabilir ancak yurticinde kimbilir belki bunuda kolayca monte edebilirler... Cunku bu konudada havadaki roketi vuracak yada uçağı vuracak cihazlar icin yatirimlar yapildi ve son anda bu tanktan cikarildi...Altay tanki son teknoloji bir tanktır kücumseyenler olmus yorumlarda konu hakkinda bilgileri yok. Dunyadaki almantankindan sonraven iyi tanktirki fiyati ile bu acik kapatiliyor sayica fazla aliniyor. Zirhini bir arastirin yahu...yok boyle bisey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 11 Aralık 2015; 11:53:55 >

• soghan kullanıcısına yanıt
    Takma sen ergen arkadaslari.

Onlarin guclu kistasi Wot cod bf veya bilimum oyunlarda Turk uretimi bir sey gormek.
    Wot'a eklenirse onlarin gozunde tank olur
    Yoksa suan icin yerli oldugu icin alisveris sepeti muamelesi goruyor. :) Normal yani kime ne anlatmaya calistigini bildikten sonra sikinti yok zaten.

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Laz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 3.resimdeki anti gemi füzesi değil Rım-116 Ram sistemi yani bir tür Ciws.Yani kısaca anlayacağın şekilde açıklamam gerekirse hava savunmasında kullanılıyor.
    Sadece bilgilendirmek istedim.Anti gemi füze örnekleri için Harpoon.Exocet gibi füzelere bakabilirsiniz.

Savunma sanayii ile ilgilenen birini görmek güzel.

Küçük bir bilgide ben vereyim içinde 21 füze bulunmakta.

Hocam anladığım kadarıyla donanmayı ayrı bir seviyorsunuz.

Hemde nasıl..

Benimde hocam çok severim hele şu sm3 yok mu beni ayrı bir delirtiyor.

Aynen.

The last ship izlemeni tavsiye ederim.

Profilimdeki dizide arleigh burke'nin kaptanı.

Boş bir vaktimde o diziyi izlemeyi düşünüyordum şimdi senin önerinle de aklımda iyice kesinleşti.Mutlaka bir ara bakacağım.

The Last Resort'u öneririm

Konuya burdan bakın

http://www.imdb.com/title/tt2172103/

Not ettjm sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

Orijinalden alıntı: tekir21

quote:

Orijinalden alıntı: dayme

Güney Kore ile ortak yapılmadı sadece teknoloji transferi oldu tankı kendimiz yaptık

hyundai'den motor alıp sadece montajı kendimiz yaptık.

Teknoloji transferi degil motoru ve topu yurtdisindan geliyor. Tum yazilimlar yerli. Motoru yakin zamanda tumosan uretecek. Motorun beygirgucu ve performansi artacak. Suan Abd nin meshur abrams tanklarindan ustun oldugunu incelemeler soyluyor. Tek rakibi almanlarin urettigi bir tank ki bu tank ondan kotu degil. Hatta ustun oldugu bir hava savunma sistemi vardi. Zirhi dunyadaki bilinen en iyi malzemelerden. Fiyatida alman tankindan uygun. Suan bile siparis aliyor ki seri uretime gecmedi diye biliyorum. Hic kucumsenecek bir tank degil.Bu tank ortadogudaki dengeleri degistirecek bir guce sahip. Zaten siparisler hep o ulkelerden. Kullanılan ana top koreden gelecek ki adamlar bu konunun uzmani. Onuda kendimizin yapma kapasitesi var ama onemli bir malzeme hatasiz çalışmalı bu nedenden yurtsididir muhtemelen. Sonucta talebi arttiracaktir koreliler sanayi cihazlarinda cok tecrubeli dokum teknolojileri bizden iyi ve tercih edilen malzeme olabilir sonucda. Ama bir dugme ile etkusiz hale gelebilen yurtdisi savas silahlarindan degil bu. Bu bile satisini kolaylastiracaktir. Yurtdisina satilan modellerde hava savunma sistemi olmayabilir ancak yurticinde kimbilir belki bunuda kolayca monte edebilirler... Cunku bu konudada havadaki roketi vuracak yada uçağı vuracak cihazlar icin yatirimlar yapildi ve son anda bu tanktan cikarildi...Altay tanki son teknoloji bir tanktır kücumseyenler olmus yorumlarda konu hakkinda bilgileri yok. Dunyadaki almantankindan sonraven iyi tanktirki fiyati ile bu acik kapatiliyor sayica fazla aliniyor. Zirhini bir arastirin yahu...yok boyle bisey.

abram leopardan kötümü

• Video süper olmuş, gururlandım.

PSN: fatih_BC
  • quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

1 Altay tankinin uretim maliyeti nedir bize kaca patlayacak bilen varmi.

Birde o sevyede bir tankin satin alma fiyati tabiki satarsalar onuda yazin.

İki fiyati gorup gereklimi gereksizmi sonra karar verirsiniz.

Maliyeti bile bu sekilde uretilmesi icin bir sebeptir isin askeri olaylarini firlatip atsan bile maliyetten oturu uretilir.

Tahmini 5.4 milyon dolar.

Katara,Gürcistana,Azerbaycana falan satabiliriz.

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Altay nedir aga gece ekstreye çıkan gay şarkıcı ismi gibi...

Adını Fahrettin Altay'dan alır.Kendisi kurtuluş savaşında süvari birliği komutanıdır.
    Abrams Kullandigi ucak motoru ırakta sık sık arızalanmıs sicak memlekette. Yedek parca abd den gelecekte tank yuruyecek. Bu nedenle kullanılan dizel motoru tanklar tercih nedeni. Abrams ustunlugunu ucaklarla bile iletisimden alıyor.bir saldiri yaparlarsa hepsi birbirinin konumunu goruyor ucaklar dahil. Bukadar elektronik aksamin olmasi sadece abd nin kullandigi bir dugme ile islemez hale gelen milyonlarca dolarlik telnoloji aleti yapabilir. Abd kara kuvvetleri bile pek memnun degil motor arizalarindan diye bi yerde okudum.O fiyatlarin hakkini veren nadir tanklardan yerli tankimiz. Alman tankindan ustun taraflarida var. Zirhi elmastan sonra bilinen en sert maddeden yaziyor Altay tankinin. Ozel uretim. Atis gucu cok yuksek. Manevralari izlemisindir. Bende ilk once ya seri uretime gecene kadar eskir bu tank diyodum fakat dunya muhendis calisiyor projede ve tank suan eski teknoloji degil. Uzerinden cikarilan hava savunma sistemide olsa yenilmez bir tank olur. Bu tankin karsidindaki dusman olmak kesinlikle istemem. Her tur yeni teknoloji var tankta. Termalden tut gece görüş vs. Ve bunlarin tamami yerli uretim. Ayrica yerli uretim helikopterlerimizde varki apaciler dandik kaliyo yaninda. Askeri gucumuz bu silahlarla inanilmaz artti. Gercekten bu silahlarin karsisinda bir cok ulke olmak istemez. Ovdum biraz tanki ama ovguyu gercekren hak eden cihazlar bunlar. Yapan muhendislerin ellerine kollarina saglik.

• bir bilgi daha vereyim geçenlerde öldürülen aselsan mühendisi Erdem Uğur elektromanyetik alandaki uzmanlardan biriydi ve bu tank için kalkan geliştirmeye çalışıyordu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.