Şimdi Ara

Milli Tank Altayın Yeni Görüntüleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
3.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam önerin için bir ara ona da bakarız.İyi geceler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nice Beach

    Arkadaşın bir yorumunu okuyordum. 10 tane nükleer füzeyle işimiz biter Demiş. Gerçekten çok cahilsiniz. Rus uçağını düşürdüğümüzde bile iki ülkenin ekonomisi büyük bir sallantıya uğradı. Atom Bombası atmak öyle kolay değil. Ve bir ülkeyi bombayla ele geçiremezsiniz. Bir ülkeyi ele geçirmek için kara operasyonları ile Kontrolü ele almanız gerekir. Amerika Dediğiniz ülke Irak ve Vietnam'da başarısız, Rusya ise Çeçenlere karşı başarısız olmuştur unutmayın.

    Yahu arkadaşım "mecaz" anlamda kullanıyoruz ne cahil insanlarsınız. He oldu 10 tane atom bombasıyla işimizi bitirecekler . Bunu zaten yapamazlar atamazlar bu caydırıcı bir güçtür diyorum adam bana atom bombası atamaz diyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neyi mecazi? Ne anlamamız gerekiyor oradan? Çok eski teknoloji kullandığını ama aslında eski teknoloji kullanmadığını mi? Sacmalamissiniz. Reaktif korumanın suan olmaması nihai sürümde olmayacağı anlamına gelmez. Zaten reaktif zirhtan daha etkili olan aktif koruma teknolojisi altayda kullanılmak üzere geliştirilmeye devam ediyor. Yerlilik ile ilgili birşey soylemediginizi biliyorum ama mesajlarinizin içeriğinden konu hakkında bilginiz olmadığı çıkıyor. Bende ekstra bilgilendirme amaçlı yazdım. Yerli değil diye karalama potansiyeliniz vardı. Hadi selametle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xArrow

    1. dünya savaşından kalma teknolojiyi "henüz" üretip göğüslerine vura vura vura söylemiyorlar mı
    Edit:

    Alıntılanan 6 mesajdan kayda değer birtek bu arkadaşın cümlesine cevap vereyim

    ''Adamlar yerli milli tank yapıyorlar ama hala nankörlük edip burun kıvıranlar var. tarih bu milleti böyle nankör tanımadı,tarih bu yüce milleti hep asil tanıdı.Allah vatanımızı sağ eylesin'' demiş alttaki arkadaş.

    Sen tankı ne için kullanıcaksın ? Azınlıkları tehdit için. Hani çok sevdiğiniz cumhurbaşkanınız 3g yi atlayıp 5g ye geçelim muhabbeti yapıyordu. Tankı atlayıp dünya standartlarında askeri cihaz yapmayı akıl edemediniz mi ? Ama yok oo milli tank üretiyor. Neden 50 yıl geriden geliyorsun bunun sebebi kim yada ne bi düşünsene ? Ama yok bir yerden başlamak lazımmış. Bari 2. dünya savaşından başlasaydın .İşte askeriyeye yardımcı olmayan boş beleş savunma cihazları üretmeye devam et başkalarıda dünyanın bir ucundan bir ucunu vursun

    Hani karşımda şöyle bir şeyler bilen adam olsa oturur tartışırım da öyle biri yok karşımda. Kuru milliyetçilikle dünyayı diz çöktüreceğini sanan çakma osmanlı torunu olan adam var. ''Allah vatanımızı sağ eylesin'' miş. Sen sürekli yerinde say sonra Allah vatanımızı sağ eylesin. He oldu eylesin.

    Şu manşeti atan adamlarsınız sizden ne beklenir ki ( oo israili bitirdik, israilin ekonomisi çöktü batırdık onları, yav gidin işinize.)

     Milli Tank Altayın Yeni Görüntüleri


    İsrail sanayisinin çöktüğünü açıkladı

    Klavyesiyle TÜRK Milliyetçiliği yapanlarda hemen laf etmiş .

    Hadi çakma milliyetçi osmanlı torunları, kumda oynamaya devam edin.

    PembePanjurdan alıntıdır :

    Türkiye gerçekten eski türkiye değil bunu kesinlikle inkâr edemeyiz.Ama şunu söylemek istiyorum tank yapmakla savaş kazanılmıyor,komik haberler yaparak düşmanları korkutmuyor,güldürüyoruz ne yazık ki.
    Bakın bu haberle ilgili bir gazete şirketi haber yaptı haberde şöyle deniliyor ''ALTAY Düşmanları tittretti !'' Yahu geçin bunları ne titretti adamların ALTAY Gibi üst modellerini yerle bir eden binlerce tanksavar silahları var yahu.

    Tamam sanayimiz gelişiyor,milliyetçilik duygusu içerisinde belli başlı şeyler üretiyor ve yapıyoruz.Gurur duyalım sahip çıkalım ama savaş aletleri üretmekle ne yazık ki bunlar olmuyor.Ona kalırsa Kuzey korede tamı tamına 3.548 kayıtlı -Bakın kayıtlı diyorum kayıtsızları bilmiyoruz- nükleer silah bulunuyor ve bunlar canla başla korunuyor.Yarın birgün allah korusun bir savaş çıksa sadece bunların 10 tanesi türkiyeyi bitirmeye yeter.(Bu kısmı bazı arkadaşlar yine anlamamış. Bu temsili ve mecazi. Bitirecek atacak demiyoruz. Zaten atamazda) Bunu kim engelliycek ALTAY mı? tabi ki hayır biraz fiziksel savunmadan çok içsel savunma yapmamız gerekiyor yani; (Nükleer silah,kimyasal silah,Atom bombası) v.s bunlarla savaşlarda güçlü olur ve öne geçeriz.

    Nükleeri elinde caydırıcı bir güç olarak bulundurmak önemli olan kimse atamazsın ki diye alay etmez senle.

    Ayrıca Bu tanklar ne zaman seri üretime geçicek ? Askeri giderler yüzden daha ne kadar aşırı savurganlık yapıcaksın ?
    Reaktif veya aktif korumayı ne zaman yerleştiriceksin 50 100 yıl sonra mı ? 50-100 yıl sonra dünya uçan tank icat edicek sen yine 50 yıl geriden geliceksin.
    (Bazı arkadaşlar 50 yılın mecazi olduğunu anlamamış onlar için bu parantezi açayım)










    tamam çok iyi bi tank olduğunu iddaa etmiyorum ama 1. dünya savaşında kalma felanda değil okadar abartmayın. eğer ciddi ciddi bunu iddaa ediyosanız hiçbi bilginiz yoktur.




  • sen şuan diğer ülkelerin tanka yatırım yapmadığını mi sanıyorsun yani diğerleri bir yerden bir yeri vuruyor bizimki daha tank derdinde ve bu konuyu bildiğini varsayiyorsun aslında hiç birşey bilmiyorsun hisar füzeleri tam senin dediğin işi yapıyor ve daha uzağa atmak için çalışmalar var hani su cumhurbaşkanımiz 5g ye geçelim dedi ya dünya da 3 ülkeden biriyiz iha üreten. cirit füzeleri dünyada en beğenilen füzelerden. Son teknoloji savaş uçakları f35 lere bir Türk füzesi olan SOm takılacak sana sorsam tankla uğraşıyoruz ve de karşında bilgili birini mi arıyorsun sen ne biliyorsun ki be daha ne sayamadığım var da telden yazamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazdıklarımı doğru düzgün okumadan yorum yapmayın tartışma çoktan bitti ayrıca uzatmaları oynuyorsunuz. Ben alt mesajlarımda 3. dünya ülkeleri ve kendi ülkelerindeki hainler için kullanabileceğini, bazı arkadaşların gelişmiş ülkeler arası savaşta tank kullanamayacağımızı sanmasından bahsettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki bütün savunma sanayi işi gücü bırakmış tank yapmış sen kıtalarası füzelerini o tankın olduğu yere yolla bak bakalım 100km yakınına yaklaştıktan sonra kontrol edebiliyor musun? Veya tankı gören yerlerden direk roket gönder o roket tanka ulaşmadan havada patlıyor mu patlamıyor mu? Veya olmaz ya illa nükleer bomba atman lazım hava sahasına bombardıman uçağı sokabilmen için etkisizleştirmen gereken hava savunma sistemlerine yapacağın kara harekatını tank olmadan yapmayı dene bak bakalım başarılı oluyor mu olmuyor mu? Daha sayıyım mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugatti1907

    Neyi mecazi? Ne anlamamız gerekiyor oradan? Çok eski teknoloji kullandığını ama aslında eski teknoloji kullanmadığını mi? Sacmalamissiniz. Reaktif korumanın suan olmaması nihai sürümde olmayacağı anlamına gelmez. Zaten reaktif zirhtan daha etkili olan aktif koruma teknolojisi altayda kullanılmak üzere geliştirilmeye devam ediyor. Yerlilik ile ilgili birşey soylemediginizi biliyorum ama mesajlarinizin içeriğinden konu hakkında bilginiz olmadığı çıkıyor. Bende ekstra bilgilendirme amaçlı yazdım. Yerli değil diye karalama potansiyeliniz vardı. Hadi selametle.


    "Nihai sürümde olmayacak" demedim. Öyle bir potansiyelim yok. Yazmak için yazma gözünü seveyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xArrow

    Arkadaşlar yazdıklarımı doğru düzgün okumadan yorum yapmayın tartışma çoktan bitti ayrıca uzatmaları oynuyorsunuz. Ben alt mesajlarımda 3. dünya ülkeleri ve kendi ülkelerindeki hainler için kullanabileceğini, bazı arkadaşların gelişmiş ülkeler arası savaşta tank kullanamayacağımızı sanmasından bahsettim.

    o potansiyelde bi ülke değiliz henüz zaten, bunun sen de farkına varabilmelisin. Bu tip yorumları daha fazla almak istemiyosan mesajını editlemeni tavsiye ederim. zira neredeyse tüm forum senin yaptığın yoruma cevap vermiş. Bu da demek oluyor ki yanlış yaptığın veya düşündüğün birşeyler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 11 Aralık 2015; 0:40:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xArrow


    quote:

    Orijinalden alıntı: bugatti1907

    Neyi mecazi? Ne anlamamız gerekiyor oradan? Çok eski teknoloji kullandığını ama aslında eski teknoloji kullanmadığını mi? Sacmalamissiniz. Reaktif korumanın suan olmaması nihai sürümde olmayacağı anlamına gelmez. Zaten reaktif zirhtan daha etkili olan aktif koruma teknolojisi altayda kullanılmak üzere geliştirilmeye devam ediyor. Yerlilik ile ilgili birşey soylemediginizi biliyorum ama mesajlarinizin içeriğinden konu hakkında bilginiz olmadığı çıkıyor. Bende ekstra bilgilendirme amaçlı yazdım. Yerli değil diye karalama potansiyeliniz vardı. Hadi selametle.


    "Nihai sürümde olmayacak" demedim. Öyle bir potansiyelim yok. Yazmak için yazma gözünü seveyim.

    Kardeşim ne yazdığını daha kendin bilmiyorsun bir önceki mesajında ezdin reaktif zırh yok dedin şimdide nihai sürümde olmayacağını söylemedim diyorsun. Önce bi sacmalamayi ve kendinle çelismeyi bırak. Allah aşkına daha fazla saçmalama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugatti1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: xArrow


    quote:

    Orijinalden alıntı: bugatti1907

    Neyi mecazi? Ne anlamamız gerekiyor oradan? Çok eski teknoloji kullandığını ama aslında eski teknoloji kullanmadığını mi? Sacmalamissiniz. Reaktif korumanın suan olmaması nihai sürümde olmayacağı anlamına gelmez. Zaten reaktif zirhtan daha etkili olan aktif koruma teknolojisi altayda kullanılmak üzere geliştirilmeye devam ediyor. Yerlilik ile ilgili birşey soylemediginizi biliyorum ama mesajlarinizin içeriğinden konu hakkında bilginiz olmadığı çıkıyor. Bende ekstra bilgilendirme amaçlı yazdım. Yerli değil diye karalama potansiyeliniz vardı. Hadi selametle.


    "Nihai sürümde olmayacak" demedim. Öyle bir potansiyelim yok. Yazmak için yazma gözünü seveyim.

    Kardeşim ne yazdığını daha kendin bilmiyorsun bir önceki mesajında ezdin reaktif zırh yok dedin şimdide nihai sürümde olmayacağını söylemedim diyorsun. Önce bi sacmalamayi ve kendinle çelismeyi bırak. Allah aşkına daha fazla saçmalama.

    Ya arkadaşım senin gereksiz mesajlarını okumak zorundamıyım ? Hali hazırda reaktif koruma yok demem olmayacak anlamına mı geliyor ????? Mühim olan ne zaman olacağı kaç yıl sonra olucak ? O zamana kadar tank endüstrisinde ne kadar gelişme olucak.


    Gece gece okuduğunu anlamayan adamlarla uğraşıyoruz yahu. Şu konuyu daha fazla kirletme lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 11 Aralık 2015; 0:55:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ona bakılırsa atmosfer içerisinde uçmakda eski hazerfan ahmet çelebi zamanlarından kalma bişey,artık millet uzayda savaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xArrow

    quote:

    Orijinalden alıntı: bugatti1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: xArrow


    quote:

    Orijinalden alıntı: bugatti1907

    Neyi mecazi? Ne anlamamız gerekiyor oradan? Çok eski teknoloji kullandığını ama aslında eski teknoloji kullanmadığını mi? Sacmalamissiniz. Reaktif korumanın suan olmaması nihai sürümde olmayacağı anlamına gelmez. Zaten reaktif zirhtan daha etkili olan aktif koruma teknolojisi altayda kullanılmak üzere geliştirilmeye devam ediyor. Yerlilik ile ilgili birşey soylemediginizi biliyorum ama mesajlarinizin içeriğinden konu hakkında bilginiz olmadığı çıkıyor. Bende ekstra bilgilendirme amaçlı yazdım. Yerli değil diye karalama potansiyeliniz vardı. Hadi selametle.


    "Nihai sürümde olmayacak" demedim. Öyle bir potansiyelim yok. Yazmak için yazma gözünü seveyim.

    Kardeşim ne yazdığını daha kendin bilmiyorsun bir önceki mesajında ezdin reaktif zırh yok dedin şimdide nihai sürümde olmayacağını söylemedim diyorsun. Önce bi sacmalamayi ve kendinle çelismeyi bırak. Allah aşkına daha fazla saçmalama.

    Ya arkadaşım senin gereksiz mesajlarını okumak zorundamıyım ? Hali hazırda reaktif koruma yok demem olmayacak anlamına mı geliyor ????? Mühim olan ne zaman olacağı kaç yıl sonra olucak ? O zamana kadar tank endüstrisinde ne kadar gelişme olucak.


    Gece gece okuduğunu anlamayan adamlarla uğraşıyoruz yahu. Şu konuyu daha fazla kirletme lütfen.

    Tamam kardeş ben anlamadım sen haklısın. Ne anlatmaya çalıştığını sende bilmiyorsun ama boş konuşmaya devam ediyorsun nihai surumun ne olduğunu bilmediğini hatta konu hakkında 0 bilgiye sahip oldugunu da belirttin. Allah yardimcin olsun ne diyeyim. Yeter daha fazla muhattap olmayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugatti1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: xArrow

    quote:

    Orijinalden alıntı: bugatti1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: xArrow


    quote:

    Orijinalden alıntı: bugatti1907

    Neyi mecazi? Ne anlamamız gerekiyor oradan? Çok eski teknoloji kullandığını ama aslında eski teknoloji kullanmadığını mi? Sacmalamissiniz. Reaktif korumanın suan olmaması nihai sürümde olmayacağı anlamına gelmez. Zaten reaktif zirhtan daha etkili olan aktif koruma teknolojisi altayda kullanılmak üzere geliştirilmeye devam ediyor. Yerlilik ile ilgili birşey soylemediginizi biliyorum ama mesajlarinizin içeriğinden konu hakkında bilginiz olmadığı çıkıyor. Bende ekstra bilgilendirme amaçlı yazdım. Yerli değil diye karalama potansiyeliniz vardı. Hadi selametle.


    "Nihai sürümde olmayacak" demedim. Öyle bir potansiyelim yok. Yazmak için yazma gözünü seveyim.

    Kardeşim ne yazdığını daha kendin bilmiyorsun bir önceki mesajında ezdin reaktif zırh yok dedin şimdide nihai sürümde olmayacağını söylemedim diyorsun. Önce bi sacmalamayi ve kendinle çelismeyi bırak. Allah aşkına daha fazla saçmalama.

    Ya arkadaşım senin gereksiz mesajlarını okumak zorundamıyım ? Hali hazırda reaktif koruma yok demem olmayacak anlamına mı geliyor ????? Mühim olan ne zaman olacağı kaç yıl sonra olucak ? O zamana kadar tank endüstrisinde ne kadar gelişme olucak.


    Gece gece okuduğunu anlamayan adamlarla uğraşıyoruz yahu. Şu konuyu daha fazla kirletme lütfen.

    Tamam kardeş ben anlamadım sen haklısın. Ne anlatmaya çalıştığını sende bilmiyorsun ama boş konuşmaya devam ediyorsun nihai surumun ne olduğunu bilmediğini hatta konu hakkında 0 bilgiye sahip oldugunu da belirttin. Allah yardimcin olsun ne diyeyim. Yeter daha fazla muhattap olmayacağım.

    Mesajlarını acıyarak ve gülerek okuyorum. Demek istediğimin özetini geçeyim anlayamamışsın belliki : Milletin teknolojisi sürekli gelişirken sen 0 dan bir cihaz üretiyorsun yarı donanımlı olarak sen bunu tam donanımlı yapana kadar başkaları ne kadar ilerleyecek neler yapacak hangi sistemlere önem vericek başkaları senin tankını yok edebilecek füze üretecek sende o füzeye bağışıklık kazandıracaksın tankına o bidaha bidaha üretecek ve ilerleyecek kısaca olay kısır bir döngüye girecek dünya standartında üret o zaman sende. Yok şimdi çıkaralım sonra donanımlı olsunmuş umarım kandırmıyorlardır en kısa sürede gelir bu seferki yalan değildir. nihai sürümün ne olduğunu bilmediğimi hangi mesajdan çıkardın merak ettim ama nihai(sonuç) sürümün ne olduğunu iyi biliyorum. Hadi son cevabı ben vereyim daha fazla uzatma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 11 Aralık 2015; 1:12:21 >




  • Savunma sanayisi konusunda yetkin bilgiye sahip olmadığımdan bu konuda bir yorum yazamıyorum, yazarsam bilenlere saygısızlık yapmış olurum diye düşünüyorum. Ama bu konuyu malasef baştan sona okudum, keşke okuyup zaman kaybetmeseydim. Bu kadar yazı arasına bir tane "konu özelinde" doğru dürüst yetkin ve teknik bilgi veren bir üyeye rastlayamamak beni çok üzdü. Bazıları klasik ezberlerden, bazıları vikipedia tarzı edilgen teknik bilgilerden, bazıları ideolojik argümanlardan, bazıları karşıtlık üzerinden bir şeyler yazmış, sonuç ortada, kocaman bir SIFIR

    En kötüsü de ne biliyor musunuz? Sosyal bilimlerde çok yetersiz oluşumuz, Savaşları, silahları mühendislik argümanları üzerinden değil, sosyal bilimlerin argümanları üzerinden değerlendirmek gerekir. Robotlar savaşmıyor, insanlar savaşıyor. Ne yazsam boşuna...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Savunma sanayisi konusunda yetkin bilgiye sahip olmadığımdan bu konuda bir yorum yazamıyorum, yazarsam bilenlere saygısızlık yapmış olurum diye düşünüyorum. Ama bu konuyu malasef baştan sona okudum, keşke okuyup zaman kaybetmeseydim. Bu kadar yazı arasına bir tane "konu özelinde" doğru dürüst yetkin ve teknik bilgi veren bir üyeye rastlayamamak beni çok üzdü. Bazıları klasik ezberlerden, bazıları vikipedia tarzı edilgen teknik bilgilerden, bazıları ideolojik argümanlardan, bazıları karşıtlık üzerinden bir şeyler yazmış, sonuç ortada, kocaman bir SIFIR

    En kötüsü de ne biliyor musunuz? Sosyal bilimlerde çok yetersiz oluşumuz, Savaşları, silahları mühendislik argümanları üzerinden değil, sosyal bilimlerin argümanları üzerinden değerlendirmek gerekir. Robotlar savaşmıyor, insanlar savaşıyor. Ne yazsam boşuna...

    Dostum sadece bu konu olsa neyse, milletce bilgimiz olmayan konularda sallamaya çok müsait bi hale geldik. Açık konuşmak gerekirse ağzı olan konuşuyor sözü tam şuan bulunduğumuz noktayı açıklıyor. Dediğin gibi belki bu konuda yorum yapmış insanların bi çoğu bu konuyla en ufak bağlantısı yok ama yorumları yapanların neredeyse tamamı kendinden emin bir şekilde ya karalamaya çalışıyor, ya da savunmaya. İşin en üzücü tarafı da o. Destek olmaya çalışanlara lafım yok tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekir21

    Güney Kore ile ortak yapılan tank nasıl yerli ve milli oluyor?

    Hala her üretilen malın cidden yüzde yüz yerli olabileceğine inanan var mı?

    Dost ülkelerimizle teknoloji transfer yapmak kadar normal bir şey yok. Bunu dünya gücü Amerika'da yapıyor, Rusya'da yapıyor, Çin'de yapıyor.

    Amaç askeri araçlar yerli üretilsin ve yazılım kodları bizde olsun. En önemli olan taraf o ve bu yerli tank ile başarıyoruz.
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene! Gurur Duyuyoruz! Şimdi Rusya Düşünsün!
  • Ya artık tek düğmeye basıp dünyayı yok edecek teknolojiler var. Tanka ne gerek var, tek düğme var ya? Orduya da gerek yok, nasıl olsa tek düğmeye basıp yok edecekler.
    Ayrıca tank hiç güzel değil, çünkü uçamıyor. Dış güçler uçan tanklar üretiyor, ayrıca tankın önüne tek düğmeyle bir kıtayı yok edecek teknolojide ki silah koyuyorlar. Uçarken her yeri yok ede ede gidiyorlar.
    Diğer ülkelerin orduları da insan değil zaten, hepsinde tek düğme teknolojisi var. En ezik biziz, herkes bizi yener.
    Yazık bize, tek düğmeyle dünyayı yok edecek teknolojimiz yok.

    Dünya tarihinin en büyük teknolojisi ''TEK DÜĞME''

    Bizim çocuklar COD gibi oyunlarda en sağlam tankı kullandığı için buna burun kıvırıyorlar.
    Yazık ki ne yazık, TSK'yı küçümseyen zihniyet zaten Türk değil bunu belirteyim. TSK hakkında her bilgiye ulaşamayacağınızı da hatırlatmak isterim, BBG evi gibi izleyeceğiniz, her bilgiye ulaşabileceğiniz bir kurum değil. Bu acımasızca eleştirip, küstahlaşanların kıvrandığı nokta şu; bu tank, onların savunduklarına karşı savaşacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insurrection -- 11 Aralık 2015; 3:41:57 >




  • Bana 26 tane panzer tümeni
    Mevcut hava kuvvetlerimizi
    Tam mekanize ve motorize 140 piyade tümeni
    Ve en onemlisi 2 ay verin.

    Size moskovayi vereyim.

    Pardon bu baska bir filmdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.