Şimdi Ara

Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
11.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
46 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni, özgür ve adil Türkiye için....

Mazlumların ve hak dostlarının adayı olacak.

Hayırlara vesile olsun.

Millet'in CB adayı : KılıçdaroğluEkrem İmamoğlutwitter
    “Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım @kilicdarogluk”
    https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1573229757680046082

Millet'in CB adayı : KılıçdaroğluMansur Yavaştwitter
    “Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım. @kilicdarogluk”
    https://twitter.com/mansuryavas06/status/1573237701633085440

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 24 Eylül 2022; 0:16:31 >

• Her zaman her yerde yazdık, söyledik. Onlarca seçim kaybetmiş ve o koltuğu bırakmamış olan adam şimdi mi bırakacak arkadaşlar ?

Burada biz kaç aydır KK aday olacak derken "hedef saptırıyor" diyenler nerede acaba ? Hepsi mağaralarına çekilmiş giblier.

Aday olursa kaybedeceğini CHP tabanı bile biliyor. Ülkenin geleceği için KK'nın aday olmaması gerekiyor. AKP'den oy çalabilecek tek aday Mansur Yavaş'tır. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Şu mesajı da şuraya yazıp bırakayım.

Türkiye de biz seçmenler özgür irademizle bir yönetici seçemiyoruz. Hepimizin önüne bir aday koyuyorlar ya onu ya bunu seç diyorlar.

Gördüğünüz üzere muhalefet seçmenleri Mansur diye kendilerini parçalıyorlar ama oy verecekleri partinin zerre umurunda değil mecburen önlerine konulan adaya oy verecekler.

Aslında AKP de durum aynı kim ne derse desin tek adayın Tayyip olacağı ortada. Ama onlar yine daha şanslılar çünkü zaten siyasi yönelimi merkez sağ olanların zaten aday olarak beklentisi de Tayyip'ten yana. Ama farklı da değil seçmenleri X bir ismi isteseydi AKP ninde umurunda olmayacaktı.

Türkiye de Halk kendi kendini yönetmiyor maalesef. Önüne konan 2 adaydan birini seçmeye zorlanıyorlar sadece. Özgür iradenizle seçim yaptığınızı düşünmeyin.

Kılıçtaroğlu CHP den ayrılıp parti kursa %3 den fazla oy alamaz ya. Tarih olur silinir gider.

KK yi partide tutanlar CHP seçmeni değil, CHP nin dinozor yapısı. CHP Seçmeni Muharrem ince'yi istediğini bir önceki seçimde gösterdi. 2023 seçimlerinde Muharrem İnce CHP den aday olsa silip süpürür ortalığı, şu aşamada %60ı geçerdi. ama gel gör ki İnce'yi kovdular (gitmek zorunda kaldı).

CHP çoktan baraj altı olur da işte Atatürk'ün kurduğu parti olduğundan %20 lik kemik oyu var.

Oy moy vermem, küskün kesimden de zırnık alamaz. Karşı cenah zaten adamı düşman bellemiş.

bak bunu buraya yazmak ayıp, yakın arkadaşlarım sorsa bile söylemiyorum, bırak anam babam bilmez.

benim gelirim gayet iyi güzel asla da enflasyona yenilmem kâr payımı da yükselte yükselte gidiyorum yani kılıçdar kazanır recep kazanır umrum olmaz benim gemim yürüyor. Savaş yaşandı benim işime yaradı arkadaş, şükür.

ama burada ben götümü yırtıyorum memleket düzelsin ben az kazanmaya razıyım yeter ki komşum olsun tanımadığım adam olsun bu ülkede yaşayan iyi niyetli herkes mutlu mesut yaşasın diye kaç defa uğraştım akboylarla, hem gerçek manada diş dökerek hem çok daha fazlası mahkemelerle otla bokla. Etrafın mutsuzsa sen istersen midas ol nasıl mutlu olabilirsin? Nasıl rahat edebilirsin?

de, be aw biiiip!, sen gerçek manada yüzüğü hüküm dağının ateşine geri gönderecek adam olsan daha üçüncü dördüncü hatanda, yenilginde chp yi bırakıp çekip gitmen gerekirdi. Sen daha o sandalyeyi bırakmamışsın, etrafındaki delegeler şaibeli, herşey ayarlı, resmen ama resmen bana oy vermeyin diye her gün ayrı martaval okuyup hdp trollüğü yapıyorsun, sana zırnık oy vermem defol git evine dön dede! Bu memlekete şahsi hırsını dizginleme borcun var. Aday mı yok amk memleketinde rte ye karşı kazanacak? Sen neden istenmediğin halde bana ne bana ne diye zıplayıp duruyorsun? Yürü git şeyh sait diye inleyenlerden oy iste, türkten sana oy moy yok!

*kötü şeyler silindi*

istanbulda öcalan pkklılara çağrı yaptı. oy vermeyin dedi. eee pkklılar vermedi ama geri kalan tüm kürtler imamoğluna verdi istanbulda

şimdi senin gibi muhalif görünen aktroller istiyor diye millet ittifakı kürtlerden oy almayacak mı?

ne güzel ya kürt akpye verirse vatandaş, millet ittifakına verirse terörist

• İlk günden beri söylüyordum zaten hiç şaşırmadım. Zamanında Eko başkan diye ortada gezenlere az gülmedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 23 Eylül 2022; 16:30:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt

İyi partı karşı çıkacakları parça parça temizledi partiden. Güvenmeyin iyi partiye. Yeteri kadar çanta gelirse kabul ederler.

Burada biz kaç aydır KK aday olacak derken "hedef saptırıyor" diyenler nerede acaba ? Hepsi mağaralarına çekilmiş giblier.

Aday olursa kaybedeceğini CHP tabanı bile biliyor. Ülkenin geleceği için KK'nın aday olmaması gerekiyor. AKP'den oy çalabilecek tek aday Mansur Yavaş'tır. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Daha Fazla Göster
  • Şu mesajı da şuraya yazıp bırakayım.

Türkiye de biz seçmenler özgür irademizle bir yönetici seçemiyoruz. Hepimizin önüne bir aday koyuyorlar ya onu ya bunu seç diyorlar.

Gördüğünüz üzere muhalefet seçmenleri Mansur diye kendilerini parçalıyorlar ama oy verecekleri partinin zerre umurunda değil mecburen önlerine konulan adaya oy verecekler.

Aslında AKP de durum aynı kim ne derse desin tek adayın Tayyip olacağı ortada. Ama onlar yine daha şanslılar çünkü zaten siyasi yönelimi merkez sağ olanların zaten aday olarak beklentisi de Tayyip'ten yana. Ama farklı da değil seçmenleri X bir ismi isteseydi AKP ninde umurunda olmayacaktı.

Türkiye de Halk kendi kendini yönetmiyor maalesef. Önüne konan 2 adaydan birini seçmeye zorlanıyorlar sadece. Özgür iradenizle seçim yaptığınızı düşünmeyin.

Ben vatan için oy veririm sorun değil. Ama ülkenin kaderini sağ seçmen belirliyor.

Neyse geliyor galiba 2.ekmelledin vakası sıkı tutunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 23 Eylül 2022; 17:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kılıçdaroğlunu sevmeyenler önceki seçimlerde neden oy verdiniz acaba? Chp yi baraj altı yapsaydınız adam el mahkum giderdi partiden, size de adam gibi biri gelebilirdi.
    Bu adamı partinin başında siz tutunuz şimdi aday olmasın diyorsunuz.
    Bir parti başkanının hedefi hükümet olmak ya da başa gelmek değilse o partide durmasın.
    Chp genel başkanı olarak c.b. adaylığı onun hakkıdır.
    Ha kazanır kazanmaz o ayrı ama Parti'nin başındaki kişi olarak o girmeli seçime.

Bu arada CHP'ye oy verenlere bir soru sorayım. Kılıçdaroğlu CHP'den ayrılsa ve kendine parti kursa, Kılıçdaroğluna mı oy verirsiniz CHP'ye mi?

Bu soru sizin nasıl bir seçmen olduğunuzun en net göstergesidir. Dürüstçe cevap verecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 23 Eylül 2022; 18:7:40 >

• bunlar iyi polis kötü polis oynuyorlar desene o zaman

• Öner kullanıcısına yanıt

Kılıçtaroğlu CHP den ayrılıp parti kursa %3 den fazla oy alamaz ya. Tarih olur silinir gider.

KK yi partide tutanlar CHP seçmeni değil, CHP nin dinozor yapısı. CHP Seçmeni Muharrem ince'yi istediğini bir önceki seçimde gösterdi. 2023 seçimlerinde Muharrem İnce CHP den aday olsa silip süpürür ortalığı, şu aşamada %60ı geçerdi. ama gel gör ki İnce'yi kovdular (gitmek zorunda kaldı).

CHP çoktan baraj altı olur da işte Atatürk'ün kurduğu parti olduğundan %20 lik kemik oyu var.

Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.