Şimdi Ara

Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
11.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
46 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iyi parti mansur u aday gösteremez mansur zaten chp belediye başkanı kendi partisiyle çelişmiş olur. Şu an ki Ekremle beraber attığı twit bence aday olmayacaklarını açıkladılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sene başından beri çok yazdım bende,özellikle erken seçim bekleyenler boşuna bu yıl seçim filan beklemesin,KK adaylığını bu yıl için olgunlaştıracak diye söylemlerim olmuştu.Özellikle bu yaz dönemi KK adaylığını sağlamlaştıracak fiili adımlar attı.KK bugün bu açıklamaları yapması benim içinde hiç süpriz değil,hatta bu ivmelenmesini geç bile yaptı zira son 6lı masa toplantısında adaylığı konusunda açıklama yapacaktı ancak iyi partinin çekimser tavrı ve HDP ile çatışmalar bu konuyu uzatmasına sebeb oldu.

KK'nın 2 hafta önceki habertürk programındaki İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylıkları için "Bunlar benim önüne getirilemez" beyanı aslında bugünkü rest çıkşının temelini oluşturdu.CHP kanadındaki as isimlerde KK'ya destek vermesi KK'nın adaylığını dahada güçlendiren etkenler oldu.

son 1 yıldır KK'nın aday olma sinyalleri her geçen ay güçleniyordu,muhalif kesim ise bu hamleleri bir hedef şaşırtma olarak algılamak istedi.KK ise oluşan bu havayı kırmak için kendisini daha ön plana çıkararak söylemlerini şahsileştirmeye başladı.En sonundada bugün söylediklerine imamoğlu ve yavaş'ın destek vermesiyle KK'nın adaylığı neredeyse kesinleşti.

İmamoğlu için son aylardaki İBB nezlindeki bazı konularda çok eleştirilmesi ve iyi partinin İmamoğlu'na desteğini kesmiş görüntüsü yapması İmamoğlu'nun hedefini değiştirmesine sebeb oldu.İmamoğlu artık gözünü CHP liderliğine dikti.KK aday olur yada olmaz,seçimler sonrası CHP liderliği için kendisini hazırlayacak.şayet CHP seçimleri kaybederse zaten KK'nın partide devam etmesi mümkün olmayacak ve İmamoğlu yüksek ihtimalle CHP lideri olarak 5 yıl muhalefet kanadının liderliğini üstlenerek sonraki seçimlere kendini hazırlayacak.Bence İmamoğlu'nun gelecek hedefleri artık böyle.

Yavaş ise zaten sessizliğiyle adaylık konusunda kendini çok geri plana attı.Sosyal medyadaki popülerliğine rağmen seçim konuşmadı,zaten konuşmasıda yakışı durmazdı ancak kamuoyunun artık seçim sürecine girilmesiyle birlikte gözlerin kendisine çevrilmeside onuda biraz sıkıştıştırdı.KK'nın son açıklamalarına destek vermesi ise adaylığı konusunda benim en başından beridir düşündüğüm şekilde yavaş'ın aslında adaylığı düşünmediği algısını dahada güçlendirdi.Yavaş'ın aklında ABB başkanlığı sürecini tamamlayıp,bir kez daha ABB adayı olup son 1 dönem daha ABB başkanlığı yaparak siyasi kariyerini bitirmek niyetinde,ben öyle görüyorum.

Bİr diğer gözden kaçan husus ise HDP'nin tavrıdır.Demirtaş'ın yavaş ismine soğuk bakması ve HDP'lilerin yavaş aday olursa asla oy vermeyeceklerini beyan etmesi ile birlikte son zamanlarda imamoğlu içinde olumsuz tavır almaları KK'nın önünüde açtı.Adaylık konusunda 6lı masa haricinde HDP'nin etkisini yok görmek iç siyaset dinamiklerinin realitesindende uzak kalmaktır.

Bu tabloda 6lı masadaki partilerinde KK'nın niyetinin ciddi olduğunu artık anlayıp destek vereceklerini düşünüyorum.İyi parti nezlinde KK'nın adaylığını istemeyip yavaş'ı aday yapma gibi bir durum yaşanacağınıda hiç sanmıyorum,gelinen son noktada yavaş'ın KK'ya destek vermesinin ardından iyi parti yavaş'ı aday yapmak isterse gerçekten 6lı masa dağılır,Akşener'in böyle bir karar alacağını düşünmüyorum.

Kısacası CHP ve 6lı masanın (HDP dahil) adayı KK olarak belirlenmiş görünüyor.Artık işin resmiyete dökülmesi safhası başladı,KK adaylığını 3 ekimde deklare edeceğini pek sanmıyorum ancak 6lı masanın aday isminin açıklanma-deklare edilme tarihinin hangi ay olacağını 3 ekimde söylenileceğine inanıyorum,bu tarihinde Ocak-şubat ayı gibi olacağını düşünüyorum çünkü adaylık konusunu gayriresmi şekilde KK netleştirip YSK'nın seçim tarihi açıklayana kadar kendi ismini cumhur ittifakı nezlinde yıpratmak istemeycektir,YSK seçim tarihini resmileştirincede KK malumun ilanını yaparak adaylığını açıklayacaktır.Bugünkü açıklamalar ve yaşananlardan sonrada artık KK harici farklı bir adayın çıkması bence çok büyük süpriz olur.

• Yav kılıçdaroğlunun derdi hiçbir zaman vatan millet olmadı.

70'i devirmiş adam bu yaşta size aşık olduğu için bu kadar kıvranmıyor, her şeyden geçmiş artık geriye sadece koltuk ve para hırsı kalmış bir adam.

O kadar millet sevdalısı madem şimdiye o koltuğu devretmesi lazımdı. Lan sülük gibisiniz aynı chp'nin yakasından kılıçdar ile birlikte kimi terörist seviciler hdp yandaşları vs. gitse zaten çoğunluk chp'ye oy vermeye başlar, hani ekonomiyi düzelteceğiz falan demelerine bile gerek kalmadan oy alırlar.

Ama nerede, ölüm döşeğindeki adamların hırsları üzerine yaşıyoruz ya koca Türkiye olarak.

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

hala m.yavası savunanları aklım almıyor. m.yavas dogu ve g.dogudan yeterı kadar oy alması mumkun degil. m. yavas ın ayrıca meydanklarda mıtıng tecrubesi , malıye ,banka ve ekonomı deneyımı yoktuer.

m.yavası savunanlar başka partılere hizmet ettiklerini düşünüyorum.

imamaoglunu öne surseler yavaştan 100 kat daha iyidir.

m.yavası ankaraya başkan yapanlar zaten chp dir.

kısaca iyi parti ve yavasşı var eden kılıçdarogludur.

daha çok yazarım da kımse ile s...dık yarıştırcak halım yok.

Aklı başında adamsın sen cidden imamoglu gibi birinin ülkeyi yönetebilecegine ihtimal veriyor musun? Koltuga sen otur yada yoldan birini cevir oturt aynı hesaba gelir ;)

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Sene başından beri çok yazdım bende,özellikle erken seçim bekleyenler boşuna bu yıl seçim filan beklemesin,KK adaylığını bu yıl için olgunlaştıracak diye söylemlerim olmuştu.Özellikle bu yaz dönemi KK adaylığını sağlamlaştıracak fiili adımlar attı.KK bugün bu açıklamaları yapması benim içinde hiç süpriz değil,hatta bu ivmelenmesini geç bile yaptı zira son 6lı masa toplantısında adaylığı konusunda açıklama yapacaktı ancak iyi partinin çekimser tavrı ve HDP ile çatışmalar bu konuyu uzatmasına sebeb oldu.

KK'nın 2 hafta önceki habertürk programındaki İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylıkları için "Bunlar benim önüne getirilemez" beyanı aslında bugünkü rest çıkşının temelini oluşturdu.CHP kanadındaki as isimlerde KK'ya destek vermesi KK'nın adaylığını dahada güçlendiren etkenler oldu.

son 1 yıldır KK'nın aday olma sinyalleri her geçen ay güçleniyordu,muhalif kesim ise bu hamleleri bir hedef şaşırtma olarak algılamak istedi.KK ise oluşan bu havayı kırmak için kendisini daha ön plana çıkararak söylemlerini şahsileştirmeye başladı.En sonundada bugün söylediklerine imamoğlu ve yavaş'ın destek vermesiyle KK'nın adaylığı neredeyse kesinleşti.

İmamoğlu için son aylardaki İBB nezlindeki bazı konularda çok eleştirilmesi ve iyi partinin İmamoğlu'na desteğini kesmiş görüntüsü yapması İmamoğlu'nun hedefini değiştirmesine sebeb oldu.İmamoğlu artık gözünü CHP liderliğine dikti.KK aday olur yada olmaz,seçimler sonrası CHP liderliği için kendisini hazırlayacak.şayet CHP seçimleri kaybederse zaten KK'nın partide devam etmesi mümkün olmayacak ve İmamoğlu yüksek ihtimalle CHP lideri olarak 5 yıl muhalefet kanadının liderliğini üstlenerek sonraki seçimlere kendini hazırlayacak.Bence İmamoğlu'nun gelecek hedefleri artık böyle.

Yavaş ise zaten sessizliğiyle adaylık konusunda kendini çok geri plana attı.Sosyal medyadaki popülerliğine rağmen seçim konuşmadı,zaten konuşmasıda yakışı durmazdı ancak kamuoyunun artık seçim sürecine girilmesiyle birlikte gözlerin kendisine çevrilmeside onuda biraz sıkıştıştırdı.KK'nın son açıklamalarına destek vermesi ise adaylığı konusunda benim en başından beridir düşündüğüm şekilde yavaş'ın aslında adaylığı düşünmediği algısını dahada güçlendirdi.Yavaş'ın aklında ABB başkanlığı sürecini tamamlayıp,bir kez daha ABB adayı olup son 1 dönem daha ABB başkanlığı yaparak siyasi kariyerini bitirmek niyetinde,ben öyle görüyorum.

Bİr diğer gözden kaçan husus ise HDP'nin tavrıdır.Demirtaş'ın yavaş ismine soğuk bakması ve HDP'lilerin yavaş aday olursa asla oy vermeyeceklerini beyan etmesi ile birlikte son zamanlarda imamoğlu içinde olumsuz tavır almaları KK'nın önünüde açtı.Adaylık konusunda 6lı masa haricinde HDP'nin etkisini yok görmek iç siyaset dinamiklerinin realitesindende uzak kalmaktır.

Bu tabloda 6lı masadaki partilerinde KK'nın niyetinin ciddi olduğunu artık anlayıp destek vereceklerini düşünüyorum.İyi parti nezlinde KK'nın adaylığını istemeyip yavaş'ı aday yapma gibi bir durum yaşanacağınıda hiç sanmıyorum,gelinen son noktada yavaş'ın KK'ya destek vermesinin ardından iyi parti yavaş'ı aday yapmak isterse gerçekten 6lı masa dağılır,Akşener'in böyle bir karar alacağını düşünmüyorum.

Kısacası CHP ve 6lı masanın (HDP dahil) adayı KK olarak belirlenmiş görünüyor.Artık işin resmiyete dökülmesi safhası başladı,KK adaylığını 3 ekimde deklare edeceğini pek sanmıyorum ancak 6lı masanın aday isminin açıklanma-deklare edilme tarihinin hangi ay olacağını 3 ekimde söylenileceğine inanıyorum,bu tarihinde Ocak-şubat ayı gibi olacağını düşünüyorum çünkü adaylık konusunu gayriresmi şekilde KK netleştirip YSK'nın seçim tarihi açıklayana kadar kendi ismini cumhur ittifakı nezlinde yıpratmak istemeycektir,YSK seçim tarihini resmileştirincede KK malumun ilanını yaparak adaylığını açıklayacaktır.Bugünkü açıklamalar ve yaşananlardan sonrada artık KK harici farklı bir adayın çıkması bence çok büyük süpriz olur.

Şu forumda olanı biteni doğru düzgın okuyan bir sen varsın zaten. Eskiden hiç anlasamazdık senible ama baktım ki en azından neyin ne oldugunu okuyabiliyorsun.

• Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şuan ülkenin yönetilmediğini düşündüğümüz için çokta bir şey kaybetmeyiz. Siz yönetildiğini düşünüyorsanız oda sizin bakış açınız gidip reisinize oy atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyibi indirmek Kılıçdaroğlu'na nasipmiş demek. Milletimize hayırlı olsun. Chp ve Kılıçdaroğlu bu ülkeyi düzlüğe çıkaracak kapasitede değiller ancak önce akp gitsin, sonra oyumuzu gönlümüzden geçenlere veririz.

Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu

Kk bile kazanırsa ne kadar başarısız bir yönetici olduğu ortaya çıkacak bu floresan seçmeni için daha üzücüMillet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu 

Orijinalden alıntı: Guest-FF980A2B3

Şuan ülkenin yönetilmediğini düşündüğümüz için çokta bir şey kaybetmeyiz. Siz yönetildiğini düşünüyorsanız oda sizin bakış açınız gidip reisinize oy atabilirsiniz.

Ben 2011 den beri oy kullanmadim genel secimlerde ama akp ye bir düşmanlıgım da yok. Bazı açılardan iyi bazı açılardan kötü olduklarını düşünüyorum. Ama yok Türk düşmanı yok Cumhuriyet düşmanı yok PKk ile el ele filan gibi saçma sapan söylemleri sadece siyaseten cıkar için söylenmiş sözler sayıyorum bana göre bu tür yakınmaları olan kişiler kör kütük cahillerdir hatta cahilden öte ülkeye ihanet içinde olan şahıslar muhtemelen.. Bu sebepten bir düşmanlıgım yok. Oy vernek gerkirse veririm. Ama şu an için ilgimi ceken bir durum yok ilginç bir aday görmedikçe oy vermek için okula kadar gidemem.

• he_man kullanıcısına yanıt

barriz yalan söyluyorlar. nicklerrinden araştırsak belediye seçim zamanı mansur yavaş kürtleri belediye alıcak diye konusuyorlarrdı burada eminim. son aylarda akpliler tarafından mansur parlatması yapılıyorr sadece sanki oy vericeklermiş gibi

Reis kahinat lideri yeterince ilgini çekmiyor mu? Bence git ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FF980A2B3

Reis kahinat lideri yeterince ilgini çekmiyor mu? Bence git ver.

2002 de ve sonraki 2 secimde oy vermistim bence yeter. Siz 2023 seçimlerini bekliyorsunuz ben 2024 ü iple çekiyorum.

Hic abartısız söylüyorum Eko nun karşısına tuvalet terliği koysunlar gidip kosa koşa terlige oy vericem ;)

Sizin için 2023 ne ise benim icinde 2024 o ;)

2023 te ister kk kazansin ister X bir kişi ister Tayyip zerre ilgilenmiyorum benim.ilgi alakam 2024 ile ;)

Treth oy vermek istese abileri verdirtmez. Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.