Şimdi Ara

Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
11.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
46 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer fake atmıyorlarsa kesinlikle oy vermem. seçmenin sesini dinleyip istediği adayı çıkarmazsan zaten halk umurunda değil demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Millet ittifakına geçmiş olsun. Bir ego uğruna tarihi fırsat yakaladıkları seçimi kaybedecekler. Bütün anketlerde Yavaş öndeyken neyin inadı bu anlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan'a da vermeyeceğim Kılıçdaroğluna da istemiyorum kardeşim ben 10 seçim kaybetmiş adama sırf mecburum diye gidip oy vermek istemiyorum çünkü aday olacaksa bu adam bizi,halkı falan değil direkt kendini düşünüyor demektir yahu halk seni istemiyor Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlunu istiyor işte nedir bu inat

forumda 3-4 aydır erdoğana oy veririm diyen ya 2 ya 3 kişi gördüm...

herkes mansur yavaş aday olursa oy veriyor kılıçdaroğlu olursa oy vermiyor

ya da mansur yavaş aday olursa veririm diyenlerin bir kısmı yalan söylüyor. ya bu forumda toplam akpli sayısı 5 falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 23 Eylül 2022; 19:22:6 >

• Demek ki AKP kalsın diye düğmeye basıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Toplam akp li sayısı 10 filan :)

• Mansur la KK nın fotoya bakın. Trump ile hayal edin el sıkışırken. KK bi kere tipten kaybediyor Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu  Vallahi kütüphane bekçisi tipi var adamda. Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu 

Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Eylül 2022; 20:15:14 >

• Reis bunu beğendi. 👍

• Umarım iyi parti kendi adayını çıkarır chp liler iyi parti adayını oy verecek mi göreceğiz bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim kafamda beliren en fantastik senaryo bu. Chp KK yı aday gösterecek, İyip Mansur u, ilk turda Mansur 35, KK 33, RTE 32 oranında oy alacak. 2. tura Mansur ve KK kalacak. 2. tur olsun diye ısrar edermi acaba KK Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu 

• hala m.yavası savunanları aklım almıyor. m.yavas dogu ve g.dogudan yeterı kadar oy alması mumkun degil. m. yavas ın ayrıca meydanklarda mıtıng tecrubesi , malıye ,banka ve ekonomı deneyımı yoktuer.

m.yavası savunanlar başka partılere hizmet ettiklerini düşünüyorum.

imamaoglunu öne surseler yavaştan 100 kat daha iyidir.

m.yavası ankaraya başkan yapanlar zaten chp dir.

kısaca iyi parti ve yavasşı var eden kılıçdarogludur.

daha çok yazarım da kımse ile s...dık yarıştırcak halım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 23 Eylül 2022; 20:53:14 >
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt

Napacak doğulular kime verecaaaağkkk deyip RTE yemi verecekler? Gitsinler versinler. Hdp ye taviz verilecek bi pozisyonda değiller. Kudurabilirler.

siz süper zeki iyi eğitimli bir adam olsa bile dinci dindar bir isme oy verirmisiniz aslaaaaa dimi aynı hesap.

seçim akşamı çok ağlarsınız benden demesi.Millet'in CB adayı : Kılıçdaroğlu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Eylül 2022; 21:3:0 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.