Gördüğümü paylaşıyorum sadece, emininler bir hayli durumdan şimdi ben biraz tweet daha attım onlara bakalım cevap bekliyorum.
Umarım doğrudur
Cevap geldi.
Şu kaynağı çok derinden olan sitelere güvenim kalmadı. Bakınız transfer dönemi.
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
Şu kaynağı çok derinden olan sitelere güvenim kalmadı. Bakınız transfer dönemi.
Transferle bir tutulası bir konu değil diye düşünüyorum en yakın örnek en büyük tv gazete sitelerde bile Fatihin geldiği söylenirken tak diye Hayır cevabı çıktı bu öyle bir şey değil..
En azından Baros yetişsin yahu.Gol atacak adam lazım.Tabi ikisi de yetişirse daha süper olur.Merakla bekliyorum.Takımı sırtlayabilecek 3 oyuncudan ikisi zaten Baos ve Kewell.
Kewellın maç eksiği var ama Barosun yok. Düzeldiyse direk oynar.
Bence o kadar önemli oyuncuların oynamasına gerek yok %100 gs'nin bu maç
Harry Kewell kondisyoner eşliğinde çalıştı. Aydın Yılmaz fizyoterapist eşliğinde saha çalışmaları yaptı. Milan Baros‘un tedavisine ve kuvvet çalışmalarına devam edildi. Arda Turan düz koşulara başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
eğer favori olmadığı için %100 gsninse maç..bence zor, onu bir tek FB yapar...
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
eğer favori olmadığı için %100 gsninse maç..bence zor, onu bir tek FB yapar...
sen rahat ol bekle
güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün...
quote:
Kewell'ın mevkisi yönüyle belki bir nebze yeri doldurabilir ama Baros'un sağlam bir yedeği de yok Baros düzelsin mühim olan o.
kewell ın oynaması iyi olur ancak fizik güç olarak derbiyi 90 dakika kaldıramaz.
Muhtemelen Baroş oynayacak. Böyle maçlar öncesinde genellikle oynayamayacak dedikoudları çıkan önemli oyuncular genelde öyle ya da böyle artık iğneli falan oynuyorlar...
bence maç %100 FB'nin olduğundan oyuncularımızı riske atmayalım. Hatta Misimovic falan da dinlensin bu hafta.
Açıkçası Kewell'in olması pek birşeyi etkilemez . Neill ve Baros'tan 1'i bile olmaz ise kar bizim için . Yanlış anlamayın Kewell'e kötü demiyorum ama formsuz ve takımı tek başına sürükleyecek bir futbolcu değil .
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrite
bence maç %100 FB'nin olduğundan oyuncularımızı riske atmayalım. Hatta Misimovic falan da dinlensin bu hafta.
Misimovic ne yaptı ki dinlensin. Hazır form tutmaya başladı adam. Eğer bu derbinin ciddiyetini anlatabilirsek adam gibi Misimovic'e belki bi patlama yapar bu haftadan itibaren de derbiyi kazanamasak bile öbür maçlarda işimize yarar paranın hakkını verir en azından. Misimovic bi oynamaya başlasa çok iyi olcakta adam bi türlü form tutmadı. Bence bu hafta sonu %100 oynatmalıyız. Dediğim gibi olabilir.
quote:
oldu olacak paflarla çıksınlar da 6X2 tarifesi uygulasınlar....
quote:
Bu camiadakilerde senin kafanda devam ederlerse Feneri 30 yılda geçse yenemeyiz biz deplasmanda.
kewelın ölüsü bile aydından daha fazla iş yapar. adamda bilek var hiç beklemediğin bi yerde kaleyi görür asar lamba gibi. golü kokluyor bulunması gerektiği yerde bulunur atar golünü..
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan*
Açıkçası Kewell'in olması pek birşeyi etkilemez . Neill ve Baros'tan 1'i bile olmaz ise kar bizim için . Yanlış anlamayın Kewell'e kötü demiyorum ama formsuz ve takımı tek başına sürükleyecek bir futbolcu değil .