< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ürünü eline dahi alıp incelememiş,telefonunuz bozulur şöyle böyle olur diyen arkadaşlara:
öncelikle 60-80 tl arası fiyat olan kablo nasıl bir kablo onu incelediniz mi? içerisinde standart iletken tel ve üzeri örülmüş tel ile kaplı en üst kademesi de belirli bir süre sonra azınızla kuş tutsanız aşınacak (pazarlama stratejisi) olan dandik plastik malzemeyle kaplı içerisinde " E75" çip olan ve kabloya bu sebeple MFI desteği kazandıran gerçek değeri 5 tl nin üzreinde kesinlikle olmaması gereken Apple tarafından dizayn edilmiş ve Foxconn tarafından üretilmiş bir kablodur. E75 çipli kabloları da aliexpressten 2.5 dolara alabilirsiniz..üstelik Foxconn üretimi.. bu sebeple bana göre satılan her apple ürünü olmayan (sahte olan demiyorum dikkat edin) kablo benim için aynı değildir. kimisi telefonun şarj girişini kalın ve inceliği yüzünden bozar demiş.. bahsettiginiz giriş fiziksel olarak telefonun en sağlam yerlerinden biri..neden diye soracak olursanız bu telefonun takılı olarak kullanıldığı o kadar farklı yapıda dock üniteleri var ki.. bazen telefonun bütün yükü o girişe yükleniyor(ightning uca değil çünkü lightning uçlar pilastik aksamdan kırılıyor giriş hala sağlam kalıyor) ayrıca bu girişlerde herhangi bir tırnak veya yay sistemi yok,esneyen yapıya da sahip değil.. mükemmel bir tasarım mevcut,aşırı derecede sade bir boşluktan ibaret.. bu iThink kablo ucu orjinal apple kablo ile aynı genişlik ve uzunluğa sahip inceliyebilirsiniz, kaldı ki daha önce az daha uzun olan uçları da kullandım gene o girişe bir şey olmadı. uzun lafın kısası bu tarz basit iletken yapıda olan kablolar konusunda 5 tl ye kablo mu olur yeaa derken biraz bilgi sahibi olup öyle gelmenizi tavsiye ederim 5tl ye dandik kablo da var ,görüldüğü üzere çok iyi kablolar da var uzun vadede bozulma konusunda gene mantıken konnektörlerdeki malzeme kalitesi ve kablo kalınlığının ve tel kalitesinin rol oynadığını düşünürsek bu kabloda konnektör kalitesi ve kablo kalınlığı orjinale göre açık ara daha iyi. |
Bütün bilim kurallarını altüst ettin :/
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|