< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7740. sayfa)

-
-
Sipariş teslimatı sonrası gonderilen 750/100 money kampanyasi ile Madame Coco birleşiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ilginç bir şekilde mobil veri açıkken migros uygulamasına giriş yapamıyorum ama wifi bağlantısıyla herhangi bir sorun yok. Daha önce benzer bir durum yaşayan oldu mu? Yurtdışından yeni döndüm, bu durumu etkileyen herhangi bir ayar falan var mı? Bundan dolayı 1000/200’lük kuponu kullanamadım sonra da kampanya bitmiş sanırım.
VPN iniz açıksa ondan olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Stereo Palma
Sipariş teslimatı sonrası gonderilen 750/100 money kampanyasi ile Madame Coco birleşiyor mu?Birleşiyor
Veya uygulama için Mobil veriyi kullanma şeklinde ayar yapmış olabilir misiniz? Sadece wi-fi bağlantı tercihi şeklinde ayarlandı ise yine bağlanmaz. Bunun dışında telefonu kapatıp açmak bile bir çözüm sunabilir. Bir de uygulama önbellek veri temizliğini deneyebilirsiniz.
Android telefonda geliştirici modu açıkken bile çalışmıyordu migros uygulaması. Veya kullandığınız IP engelli olabiliyor bazen, migros ve moneyin websiteleri bile açılmıyor o zaman.
-
kent sos ürünleri uzak durun, çikolatadan çok kimyasal var. Çikolata sosu demeye hak getire. Elit ve cocowiss çikolata sosları rağbet görüyor onları inceleyip sipariş edebilirsiniz. Elit deneyin bence
-
Hocam konuyu parfüm ile rahatsız etmemek adına sizinle DM’den konuşalım. Bilgisel paylaşalım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam parfüm yapımı ile ilgili bir konu açın biz de faydalanalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodu kopyala Money uygulamasında sağ üstten tıkla,menüde Şifre kupon tanımla var. Oraya tıkla kodu yapıştır yada yaz. Kaydet de.
Uygulamayı kapat aç. Migros Sanal Market uygulamasımı aç,kampanyaları kontrol et,şifren tanımlanmış mı. Orada sana özel fırsatlar kampanyalar arasında 1000/200 tanımı görünür.
Money uygulaması ile Migros uygulaması farklıdır,belki biliyorsundur zaten.
Money uygulamasından şifreler kodlar tanımlanır,Migros uygulamasından alışveriş yapılır.
Bazı indirim kodları ise Migros uygulamasında Sepet Onaylandıktan sonra ödeme ekranında ödeme yapılmadan girilir yada tıklanır tanımlanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Mayıs 2025; 3:32:6 >
Üstadım merhaba, yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Neden olmasın, belki olabilir bir zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alma,pazar günü 999 liradan sattılar.1000/200 gel al da vardı. Tekrar olur muhtemelen.
-
öyle.Millete kaşar diye bunu yediriyorlar,hatta yarın yağlıları bile çıktı. Daha fakir fukaraya neleri ittirecekler,bilmiyorum.
-
garenta var,aylar sonra ilk kez bu ay sms ile kod yolladılar.İhtiyacın varsa 1 adet pm ile atayım.
-
Dijital kodları moneypay üzerinden cüzdana ekleyerek sanalda birden fazla olarak kullanabilirsin,aksi halde sanal ödemesinde sadece bir adet kod girebilirsin.
mağazada aynı alışverişte istersen 15 adet kod bile birlikte kullanırsın.
-
genelde cuma-cumartesi 13-17 arası oluyor.Geçen hafta yapmadılar.Bu hafta muhtemelen olur.
-
İhtiyacım var hocam. Atarsan makbule geçer.quote:
Orijinalden alıntı: Moldova_lovergarenta var,aylar sonra ilk kez bu ay sms ile kod yolladılar.İhtiyacın varsa 1 adet pm ile atayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pm ile attım.
-
750/100 ve 1000/200 birleşmiyor sanırım sadece 200 money yattı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X