Dün sipariş verirken farkettim bende. Hızlı teslimata 49 TL yazmişlar. Sanki işe yarar bir indirim veriyorlarmış gibi Money GOLD olmanın hiçbir avantajı kalmadı. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7738. sayfa)

-
-
Yağdan önce unu, şekeri, reçeli, helvayı, glikoz şurubunu, tohum yağlarını, makarnayı, ekmeği bırakmak gerekiyor.
Ha, bu yapılsın da, ondan sonra yağ olayına bakılabilir.
Bisküvileri, halleyleri, cipsleri, kolaları, türk tatlılarını, kakaolu kermaları, makarnayı, ekmeği, reçelleri höpür höpür götürüp, ondan sonra da "şu sütün, peynirin yarım yağlısını yiyeyim, etin yağsızını yiyeyim, yumurta tereyağı zararlıymış" diyen birine dönüşmemek lazım.
Önce şekeri (rafine karbonhidratlar da şeker sayılıyor) hayattan çıkarmak gerekiyor, fazlası vücutta aynen "zehir" oluyor, karaciğerden başlayarak tüm organlara saldırıyor, çoğu sağlık problemlerinin altında fazla şeker tüketimi yatıyor hemen hemen.
-
Pek sanmıyorum. 15 gün limit Migros'la değil de bankalar arası işlem merkezi vs ile alakalı sanırım. Ödemeyi ön provizyonda en fazla 15 gün tutuyorlar diye birşey duymuştum ama yanlış bilgiyse sizi yanıltmak da istemem açıkçası.
-
Hocam başlığı amacından çıkarmamak için çok uzatmak istemem ama sağlıklı bir beslenmede ikisini de bırakmak gerekmiyor.
Dediğiniz tüm olumsuzlukların sebebi de sırf şeker değil sürekli kalori fazlasında beslenmektir. Burada kimseye aman yağ yemeyin diyen yok. Canan karatay ses tonuyla "yarım yağlı ürünler zehirdir" diyen olursa onu da uyarmak boynumuzun borcu.
Dilerseniz ö.m.den konuşabiliriz konu üzerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 26 Mayıs 2025; 16:15:26 > -
-
750 tl kodu olan özelden den paylaşabilirse sevinirim
şimdiden teşekkür ederim
-
Tabiki alınan kalori harcanandan fazla olursa, hangi beslenme şekli olursa olsun, o kişinin vücudu yağlanır.
Benim sinirlendiğim nokta "tereyağı, süt yağı, et yağı, yumurta" zararlı, öldürür diye yapınlan araştırmaların sponsorlarına bakıyorsunuz, arkasında kahvaltı gevreği üreten firmalar çıkıyor. Zararlı karbonhidrat ve tohum yağarı tüketimininin kısılmaması için, aslında kararında tüketildiğinde vücuda faydalı yağlara bilinçli bir saldırı var.
Ülkede örneğin Eti, Ülker, Kent, Bifa... fabrikalarını kapatsak, tüm ürünlerini yasaklasak, millet istese parayla bile alamaz duruma gelse, sağlık ve obezite problemlerinin yarısı kendiliğinden çözülür.
Dediğiniz doğru, burası bunları tartışacak yer değil.
-
Nerede genelleme yapıyorum? Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Neyse uzatmayayım, her şeyin aşırısı zararlıdır. Her şey kararında alınmalıdır. Bu kadar
-
Arkadaşlar bu Erşan sucuk mağazadada geçerlimi ? SeçAl + 2.cisi %50 indirim olayı ?
-
Birde mağaza alışverişinde 750/100 money puan olayında tamamını moneyle ödeme yapsak kazanım sağlıyormuyuz ?
-
Konuyu uzatmak istemiyorum ama söylenmemiş şeyleri söylenmiş gibi anlatıp, hayal dünyanı paylaşıp üzerine yorum yapıyorsun. Kim tereyağı zararlı demiş, Kim hayvansal yağ zararlı demiş?
Yok efendim önce glikoz şurubunu bırakmak gerekliymiş, Saçmalıkta son nokta. Namaz kılmıyorum, ozaman oruç ta tutmamayayım.... Mantığa gel.
İlaç ile zehrin farkı doz dur aklında bulunsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 26 Mayıs 2025; 17:1:30 > -
Ben de bunu merak ediyorum. Tahminimce geliyor olması lazım. Ay bitmeden 1000TL harcayıp 200+100 money almam lazım.
Bu sefer de mağazaya gitmişken, sürekli 1000/200 tıklagelal geliyor insan ondan da yararlanmak istiyor. Bu sefer money kullanımı iptal, 100tl money iptal. Kampanyaların money kullanımıyla birleşmemesi yorucu.
-
Benim mesajımı şahsınıza algıladıysanız özür, sözüm size değildi, ben genel olarak yazdım, şahsi olarak sizinle alakalı ne var o mesajda.
Ha, genel olarak yazdığım bilgiye katılır veya katılmazsınız, orası size kalmış.
-
Madame coco 200 kod ile ttelekom veya flo kod takaslıyacak var mı ? Madame coco daha önce kullandığım için yeni kodu kabul etmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
600 civarı Money puanım vardı hepsimi kullandım. Geri kalanı kartla ödedim. Bana yattı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aynı ikilemde bende kaldım. Ama sanırım ben fiziki mağazadan alisveris yapacam. Zira birikmiş epey moneyim var ve bir kısmını harcamak istiyorum. Sanaldan money ile indirim kodları Aynı anda kullanılamıyor. Oysa fiziki alışverişlerde tüm alışverişi moneyinle yapıp, tiklagel 100 money + PO ya da MC ya da TT money kazammak mümkün oluyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faith_fatih -- 26 Mayıs 2025; 18:24:54 >
quote:
Orijinalden alıntı: Sahap08
600 civarı Money puanım vardı hepsimi kullandım. Geri kalanı kartla ödedim. Bana yattı.Teşekkür ederim hocam. Erşan suçuk olayınida netleştirmek mağazada düşüyormu diye ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 26 Mayıs 2025; 18:34:19 >
-
Ben hayatımda sağlıklı tost peyniri duymadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X