sarı etiketli apikoğlu sipariş ettim. umarım iptal etmezler. |
🔴MİGROS AÇIK SUCUKLAR TEK FİYAT KG 1️⃣9️⃣9️⃣ TL (8. sayfa)

-
-
maalesef bulabileceğin magaza yok
-
pahalı
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Torku, basyazici, namet, erşan, polonez ve ikbal satışta görünüyor bölgemde. Apikoglu olsaydı iyiydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyata ancak apikoğlu, şahin alınır. Diğerleri yerine tkk marketten özlem saraylı vs alınır.
3 kilo sarı etiketli apikoğlu gelmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmuraY -- 2 Şubat 2023; 10:7:0 > -
Hoca'm internette göstermiyor ama şubelerde var, yakınınızda varsa uğrayın. Ben internet Erşan marka sipariş verdim arayıp stokta kalmadı cumhuriyet verelim mi dediler dört ayak üstüne düşmüş olduk 😃 çünkü internet üzerinden cumhuriyet stokta yoktu Ankara Etimesgut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi şube acaba?bende etimsguttayim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şahin sucukta tarçın bulunduğu için damak zevkime hiç uymuyor.
Bu fiyata Cumhuriyet ve Apikoğlu alınır bence sadece.
-
kaliteli marka alıyorum yağları yapış yapış kimyonu basmışlar düzgün sucuk yok.
-
Normalde Namet tüketen biriyim. Baktığım mağazada Erşan ve Başyazıcı da var. Üçünden hangisini önerirsiniz?
sucuk kırmızı et kategorisinde tbg sayar mı ?
-
Petrol ofisi uygulamasından 250-25 kuponu ile birleştirilirse bi deneyin arkadaşlar.
-
var mı ki bu kod ? bitti diye biliyorum.
-
Apikoglu sarı aldık kg 149,90 a geldi diğerlerine bu fiyat verilmez, bölgenizde yoksa polonez baton, erşan bakabilirsiniz üzmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 2 Şubat 2023; 14:16:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
erşan iyi mi a101deki cumhuriyetten iyi midir
-
5 yıllık sanalmarket mazimde, bir sucuk kampanyasında; ilk defa "sarı etiket klasik apikoğlu" satın almak nasip oldu. Genelde saat 8.30 gibi telefonla aranıp ürünün stokta olmadığı bilgisi verilirdi. ilginç!
-
Bugün çoğu yerde çünkü artık 200 TL verip sucuk almak biraz yürek istiyor. 1 kilo sucuk nedir 3-4 pişirim en fazla.
-
150TL ye nasıl geldi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X