< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔴MİGROS AÇIK SUCUKLAR TEK FİYAT KG 1️⃣9️⃣9️⃣ TL (6. sayfa)

-
-
Hocam ben de sucukta baharatı, özellikle acıyı çok severim. Apikoğlu'nun beyaz etiketlisi daha acılı mı oluyor? Et kalitesi olarak sizce ne kadar fark var?
-
Sarı etiketliye antrikot falan karıştırıyor diyorlar ama şehir efsanesi de olabilir. Ben hepsini beğendim ama dediğim gibi baharat oranı çok az geldi sarı etikette. Yoksa hepsini beğendim kalite olarak diğerlerinden farklı seviyede bene apikoğlu.
-
Arkadaşlar cumhuriyet ve aplikoğlu bulamıyorum. Şahin için ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün a101 beşler nostaljik sucuk aldım 36.9 gerçekten çok güzeldi fiyat da makul kilosu 120 TL ye geliyor koruyucu ve katkı maddesi yok
Tarçınlı sucuk seviyorsan al derim. Ben nefret ediyorum da
Eksilik bildiğim kadarıyla kattiklari nitrattan oluyor. Fazla kacirmis olabilirler
Bizim buradaki migrosta apikoglu beyaz etiket 2 gün filan durdu stokta şaşırdım 2.5kg aldım ancak cumhuriyet aynı gün bitti
i 4kg almıştım diğer kampanyada cumhuriyetten gayet iyiydi.
Apikoglu stoktayken ileri tarihli 2kg daha almıştım suan stok yok haliyle siparisi ertelerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beylikdüzü Migros da sarı apikoğlu az önce aldım sanalda göstermiyor. Polonez baton da mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım forumda Apikoğlu’nu beğenmeyen bir tek ben varım. Hatta beğenmeyi geçtim, hayatımda yediğim en yavan ve tatsız sucuklardan birisi gibi geldi bana.
Yıllardır Yanturalı sucuklarından alıyorum sanırım bu yüzden diğerleri kötü geliyor. Markette satılanlar içinde bir tek polonez lüks sucuk et tadını hissettiriyor gibi geldiği için 139 tl üstüne %20 Macrocenter indirimi olunca da dayanamayıp aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 4 Haziran 2022; 18:48:26 >
migros da stok bulamayan macrocenter a baksın
-
Forumda o kadar abartıldığı için apikoğlu aldım, diğer sucuklardan tek farkı yağ oranı gerçekten düşük ama lezzet olarak bir artısını görmedim. Kalite ile lezzet her zaman doğru orantılı olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 4 Haziran 2022; 20:41:34 > -
Onur marketlerde %30 daha ucuza Kızılcıkdere sucuk tavsiye edebilirim
onur market | alışverişte onur sözü
Kızılcıkdere Kangal Sucuk Kg - Onur Markethttps://www.onurmarket.com/-kizilcikdere-sucuk-kangal-kg--1344 -
%20 makro indirimi nedir?
Macrocenter’da haftada bir ya da iki defa belirli saatler arasında tüm ürünlerde geçerli %20 indirim yapılıyor. Şanslı saatler indirimi gibi. Kesin olarak günü belli olmuyor. İndirim olacağı zaman Macroonline uygulamasına bildirim düşüyor. Her hafta mutlaka oluyor ama.
Apikoglundan önce Polonez iyi gelirdi apikoglu aroması farklı ilk başta Polonez baton lux ve kasabı tercih ederdim ama kampanya ile Apikoglu çok alınca farkı zamanla hissediyorsun.
Polonezde iyidir ama apik sanırım 1 tık daha iyi 1-2 kangalla farkı anlamadım en son bu kampanyada misal 6 kg yakın apikoglu aldım
Yani 1 kerede değil zAmanla damak tadı sanırım oturuyor ve fark anlaşılıyor.
Zaten bu kampanyayı takip edip tavsiye eden arkadaşlar devamlı tukettiklerine referans oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 4 Haziran 2022; 22:26:43 >
Baharatı. Çok olunca çöpte koysa içine anlamazsın tadı baharat kapatır yanlış mıyım?
Baharatınfazla konulmasının sebebi maskelemektir bir yerde
Yanturalıdan sonra ben de diğer sucukları zor beğenir oldum ama son zamanlarda onun da kalitesinde düşüş var. Ona en yakın sucuk olarak cumhuriyet sucukları aldım migrostan 4kg. Bir süre idare eder artık.
Apikoğlu şu an stokta var görünüyor. O kadar övmüşsünüz ki alıp denemek zorunda hissettim kendimi 2 kg aldım bakalım :)
Normalde favorilerim Cumhuriyet ve acılı polonez idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X