Şimdi Ara

🔴MİGROS AÇIK SUCUKLAR TEK FİYAT KG 1️⃣9️⃣9️⃣ TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
10
Favori
18.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün 1kg erşan sipariş ettim bizim evdekiler sever diye, bu sabah teslim edildi. 2 tane kangal olarak gelmiş 986gr olarak. ama görünce direkt dediler ki bu yeni doldurulmuş, kampanyayı da ondan öyle yapmışlardır normalde 1kg olunca 3 kangal giriyor falan dediler. yeni doldurulmuş olunca gramaj olarak fazla mı çekiyor bilginiz var mıdır? ben normalde pek sucuk almam, kıyma alıp köfte yaparım.

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

Hocam Kaç tane kangal çıkması bağırsağı kestikleri mesafe ile alakalı uzun keserlerse haliyle fazla dolar 1 tanesi 1 kg bile gelebilir

kısa bağırsak keserler 400-500 gr gelir

Yeni doldurulmuş sucuk etin suyu ile ağar basar kurudukça fire verir kangalların adetini etkilenez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apikoğlu sarı etıkette dana eti ve antrikot et karışımı var ve baharatı beyaz etiketli apikoğluna göre daha az. tavsıye ederım.

• apikoğlu parmak sucuk dün saat 11:00 gibi getirdiler. çok güzel daha öncede tek kangal almıştım. tekrar sipariş geçecektim stoklarda yok apikoğlu.

🔴MİGROS  AÇIK SUCUKLAR  TEK FİYAT KG 1️⃣9️⃣9️⃣ TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 5 Haziran 2022; 11:5:1 >
  • Baylar macro center sadece garanti posuyla ödeme aliyormuş.Diğer bankalardan kapida puan kullanacakların haberi olsun.Gerçi forumdakilerin çoğu biliyordur ama benim gibi bilmeyenler için sürpriz olabilir.Diger banka puan kullanimi için özellikle not yazmak lazimmiş

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

Yas olmasi kiloyu arttiriyor tabi haksiz sayilmazlar. Ama kangalin standart bi kilosu da yok. 200 gr da var 1kg da.

• Lezzet olarak cumhuriyet hepsinden güzel fakat bulunmuyor artık. Polonez baton da tost vb işler için çok iyi fakat evde az kişi varsa 900grlik baton biteseye kadar bozulmaya başlıyor. Kasaplardan bu paralara çok daha lezzetli kasap sucuk alabilirsiniz veya kendiniz kıymadan yaptırabilirsiniz. Kendi yaptırdığıniz sucuga kasap işçilik almaz ise 5 kilosu 500 liraya gelir

• Apikoglu yok diyor adam garezine mi söylüyorsun 😶

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tüketici hakem heyetine yazınca benim sucukları verme kararı almış migros (139 liradan) :) bir hoca yazdı diye thh ne yazmıştım. Şayet görürse mesajı teşekkürlerimi iletiyorum.

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt

Yıllar önce 10 Liradan sattıkları kamp tulumlarını iptal ettiler.THH itiraz ettim 1 yıl sonra karar çıktı.

Avukat Hanım aradı "Size en yakın şubeye gidip 10 TL' den 5 adet alın" dedi.

Uğraşmadım...

• Migros 99 Tl ve 109 TL kampanyasında Cumhuriyet yoktu.129.90 TL kampanyasında şansa denk geldim aldım 139 TL'lik kampanyada yine yoktu.Aynı şekilde peynir kampanyasında da 700 gram içim kaşar peynirleri sakladılar.

• Yeni konu açmadım.
    🔴Açık bütün sucuklar 2-7 Şubat arası tek fiyat Kg fiyatı 199 TL.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sauthern Man kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum paylaşım için apikoğlu ve bu kampanyayı bekledik epey

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ankara da hiçbir markette cumhuriyet yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kilo apikoğlu sipariş ettik bakalım gelecek mi?

• Kıyma'nın kilosu ne kadar ki?

Ya da kişi kendisi herşeyini alıp hazırlayıp yapayım dese?

Gerçi her şeyin fiyatı uçmuş ama 199 TL de 1 kilo sucuk için ucuz mu bilinmez..

• sadece polonez ve namet var 200 verilir mi bilemedim

• izmirlim21 kullanıcısına yanıt

Bi ara domuz eti karışımı ile ilgili çesitli iddialar ortaya atılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 2 Şubat 2023; 9:56:33 >
  • press-tij kullanıcısına yanıt

hangi marka için iddia atılmıştı acaba?

• İkisi için. Hatta bir kac marka daha vardı.

Tabi sonra ilgili markalardan bazıları açıklama yapmıştı ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 2 Şubat 2023; 9:36:16 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.