Şimdi Ara

Mid için hero önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde sup oynuyorum alistar mainim ama lig çıkmak için sup riskli bir rol oyunu domine edebileceğim disable ve tf tetikleyici bir mid herosu lazım velkoz talon falan oynuyorum ama açıkçası pek zevk vermiyorlar biri teker teker kesiyor diğeride ultisi tfde harika ama çok kırılgan ve hantal isteklerime göre hero önerisi olan var mı? Push yapabilmeside yani hızlıca creep dalgasını kesebilmeside önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 15 Ağustos 2017; 1:5:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tf tetikleyiciden kastın başlatansa taliyah o işi en iyi yapanlardan. güzel bir ulti ile fightı başlatır - bitirirsin. lanede bi syndra değil tabii ama oyunun her safhasında hasarın olur. Oyunu domine edebilmek için de şuan aklıma Kassadin , Ahri geliyor. Topta veya botta bir sürü başlatabilecek olan şampiyon var da apc ile başlatmak her zaman riskli
    Syndra

666 burdan satan kardeşimize selamlar olsun xd

MyAnimeList

INTEL CORE i5-6402P SKYLAKE - MSI B150M GAMING PRO INTEL - GIGABYTE G1 GAMING GTX1060 6GB - KINGSTON HYPERX FURY BLACK 16GB - WESTERNDIGITAL CAVIAR BLUE 1TB 7200RPM - ZALMAN Z3 PLUS KASA - CORSAIR VS550 80+ PSU
  • Yasuo derim sebebi ise oyun başlarından soluk kalsada ileri seviyede çok işler yapıyo ama bellı bır yerdn sonra insanı sıkmıyorda degil

Talon
    Ahri
    Fizz
    YAsuo

Benim tercihlerim arasında
    Darth Nihilus, Güç hassasiyeti olanların güçlerini emerek açlığını bastırır ve ancak bu şekilde hayatta kalırdı. Sadece insanların değil, Güç hassasiyeti olan gezegenlerin de enerjilerini emdiği, ve gezegenleri yok ettiği bilinmektedir.
  • Bence Taliyah ve Ziggs. Sup oynuyorsan zaten yan koridorlara Roam atmaya alışıksındır. Taliyah bu konuda mükemmel. Sadece 3-5 gün antrenman yapmanı öneririm derecelide denemeden önce.

Ziggs konusu ise, kolsuzların bile oynayabileceği bir hero olduğundan seviyorum. Tek yapmanız koridoru itmek. Takımınızda 1 hiper taşıyıcı varsa Ziggs ile 1 saat oyunu erteleyebiliyorsunuz. Hele ki tüm orta koridorlar nerf yerken Ziggs çok oynanabilecek durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı bence hantal kolay düşüyor stun tuttrması mesele yok yıldız çarptır dön dolaş bilmem ne sadece iyi roam atabilir stunıda tutturursa bi şeyler olur onun dışında kule yavaş düşürür genel olarak isteklerimin tam zıttı emek isteyen bir hero ayrıca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
  • Garen tabi ki böyle soru mu olur.

midde taşıması bana göre çok daha kolay xerath alabilirsin cidden taşıyor.
    Gözlemlerime göre tf orianna da güzel taşıyor syndrayı bu konuda beğenmiyorum rakibi yenmek maç kazandırtmıyor maalesef daha 2 saat önce oynadığım oyunda merkür aldı magic res itemi banshee yi aldı yine tekledik yine taşıyamadı.

Midden taşırken önemli mevzu şu luci xayah mid lanede çok güzel oynanabiliyor rahat bi şekilde jhinde donmuş balyozla güzel olabiliyor bazı herolara karşı ama morellonomiconun bu kadar alındığı bi zamanda ağır yaraya karşı adc mid yapmak pek mantıklı değil zaten bu sebepten varusun mid lanede artık oynanmadığını düşünüyorum...

Xayah lucian mid yapacaksan eğer jungledan red almalısın karşıdakini bitirirsin mahvedebiliyosun.
    Ama şimdi adc lerin mejai gibi bir itemi olmadığından taşıyabilir misin tartışılır...

Ayrıyetten çok üste çıksan bile teklenme şansın hala çok fazla genelde sihiriçen alıyorum ilk item ama o da bi yere kadar.
    Sonradan mahvolmuşa gidiyorum tabi kişisel fikirler tartışılır...

Bunun dışında hangi midlane oynamalı dersen pren varsa jungle j4 alsın cass al sende r yi bassın r sinden zaten bi flaş vs yetenekle çıkılabiliyor.
    Sen altına mor şeysini atıyorsun o da sabitlediğinden yere sıçra vs atamıyorlar ultisi bitmeye yakın bide sen ulti atıyosun hoppala cici baba keri taşıdın.

Lanede oynarken agresif şampiyonları tercih ederim orianna syndra viktor cass az mana tüketen kolaylıkla karşı minyonların dibinde durabilen şampiyonlar adam minyon almaya geldikçe q basıyosun ve hep hasar veriyosun tabi minyonlar da sana vuracaktır burada dikkatli olmak lazım.

Viktor orideki kalkanla hem dürtüp hem hasar yememe özelliği var.

Cass ın avantajı burada 2 levelde rakibi hızlanma açıp kesme ihtimalin bile olması.

Syndrayı dediğim gibi çok sevmiyorum cooldown düşüklüğü dışında pek bi yeteneği olduğunu düşünmüyorum.

Üst liglere çıktıkça sıçra ulti bile atsan koruyabiliyorlar, malum efsuncu metası çok güçlü itemler verdi bir kalkan basıyor 400...

Öldürmen pek ihtimalde kalmıyor 2.7k ulti attığımı hatırlıyorum yanlış olabilirim rakip öyle söyledi ben syndra ile 2.7k attığım maçta lose aldım.

Adc çıkartmak bi yere kadar...

Xerath cass orianna ziggs velkoz tavsiye ediyorum sadece suikastçi gibi hasarları olmayıp takım savaşında da aoe damageleri ile yardım edebilirler.

Viktor leblanc syndra takımın iyiyse güçlü şampiyonlar ama taşımak için çok iyi olduklarını düşünmüyorum.

Bunun dışında ben çok savunma yapamam daha agresif şampiyon dersen fizz akali diana(maybe katarina) da deniyebilirsin halen aşırı derecede güçlüler.

Bu dediğim heroların hepsi mejai ile rahat taşıyabiliyorlar.

Ama içeri girme mevzusu, teklenme, kitle kontrol yiyip ölme,"Aa ben tek yedim yğaa" durumu oluşmaması için melee range heroları mide tercih etmem.

Misal kata oynadın içeri girip 2-3 kişi çıkardın ama sonradan yine yenilme ihtimalin var.

Ori cas xerath velkoz ziggs de öyle değil takıma yararın çok fazla bikere damage dealt aşırı yüksek oluyor.

Cas olmasada diğerlerinin çok fazla bir aoe damagesi var düşük cooldown ları da cabası...

Ayrıca laneyi ezip bota gittiğinde rahat kil alabilen herolardır misal karthus da diyebilirdim aoe damagesi vardır damage dealtta en iyi şampiyon sonuçta ama bota indiğinde kill alabileceğine bi garanti veremiyorum.

Velkoz orianna içinde çok garanti veremiyorum maalesef ama xerath ziggs ile roamda rakibi altüst edebilirsin çok fazla yazdım herhal artık susam.

• annie, fizz, syndra

özellikle fizz harika bir çar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.