Şimdi Ara

Steel sereis v2 frost blue için ses Kartı tavsiye istiyorum lütfen yardımcı olun bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar zaten herşeyi başlıkda açıkladım Steel seris kulaklığım için ses Kartı arıyorum sizce en iyi hangisi olur lütfen bilgili biri yardımcı olsun bana Bu arada pc363d arıyorum sennheiser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında tavsiyeden çok soru olucak benimki de ama bugün yarın bu kulaklığı almayı planlıyordum ben de. bu kulaklık için ses kartına ihtiyacımız var mı? anakartım z97 gaming 5, bu kulaklığın kendi ses kartı yok mu?

• Birde mobilde Olduğum için düzeltmeyi bulamadım şunu söyleyim cs go oynuyorsan alıyorsan sana tavsiyem ekran kartın kötüyse hiç alma ekran Kartı al ben 20,30 fps le oynuyorum globalım ama oda 10 yılı aşkın counter Strike tecrübemden dolayı güzel ses kötü fps kötü olsa nolur

Orijinalden alıntı: DeKotti

Birde mobilde Olduğum için düzeltmeyi bulamadım şunu söyleyim cs go oynuyorsan alıyorsan sana tavsiyem ekran kartın kötüyse hiç alma ekran Kartı al ben 20,30 fps le oynuyorum globalım ama oda 10 yılı aşkın counter Strike tecrübemden dolayı güzel ses kötü fps kötü olsa nolur

Kardeşim bu kulaklık için harici ses kartı alsan da kullanamazsın.
  • quote:

kardesım ama arakadaslarım+ alanlar var ve guzelce kullanıyolar hatta aynı modeller sennhiers pc363d de alanlar var arastırma yaptım baya hltv reddıt gıbı forumlarda esac

Siberia v2 alıp kullanabilir.Frost Blue alıp kullanmazsın.Dahili USB ses kartı var.Çıkartamazsın.PC363D pahalı ve çok iyi bir model.Harici USB ses kartı olduğundan başka bir harici ses kartı ile kullanabilirsin.
    hocam sence pc363d alsam yanınada sence ses kartı ceksem pek fark edermı baya fark mesala saglam bısey alırım onu alınca tabı dogal olarak alıcam aslında onu yakın zamanda pc363d yı counter strikeın efsanevı kulaklıgı bı sennhiers plantronics turnuvalarda dısardan ses almasın dıye alırdık guzelde ses verırdı :D

hocam sence pc363d alsam yanınada sence ses kartı ceksem pek fark edermı baya fark mesala saglam bısey alırım onu alınca tabı dogal olarak alıcam aslında onu yakın zamanda pc363d yı counter strikeın efsanevı kulaklıgı bı sennhiers plantronics turnuvalarda dısardan ses almasın dıye alırdık guzelde ses verırdı :D

PC363D alırsan harici bir ses kartına gerek yok.Ama harici bir ses kartı alırsan da fena olmaz.Fakat dahili Dolby ses kartı varken harici ses kartı almanı önermem.Akustik olduğu için dışarıdan gelen sesleri duymazsın ve oyunda kesinlikle çok büyük katkısı olur bu kulaklığın eğer sorduğun buysa..
    hocam pc363d alıcam ama 2 sey arasında kaldım 1 rısı high performance alamasam surround sound alsam pek fark edermı sence amazondan buraya 1 bınlıra edıyor gamekstrada 1bınlıra edıyor ama orda ne high performance yazyıor nede surround sound yazıyor

hocam pc363d alıcam ama 2 sey arasında kaldım 1 rısı high performance alamasam surround sound alsam pek fark edermı sence amazondan buraya 1 bınlıra edıyor gamekstrada 1bınlıra edıyor ama orda ne high performance yazyıor nede surround sound yazıyor

Yazılanlara bakma.PC363D harika bir ürün.Alırsan kesinlikle pişman olmazsın.
    yok hocam yanlıs anladınız pc363d 2 turlu urunu var bırısı high performance baya ıyı performans verıyor 1 tanesı bıtanesıde normal sanırım surround modelı 2 modelı varmıs hocam bıde steelseries frost blue ların hepsınde ses kartı oluyor demı

yok hocam yanlıs anladınız pc363d 2 turlu urunu var bırısı high performance baya ıyı performans verıyor 1 tanesı bıtanesıde normal sanırım surround modelı 2 modelı varmıs hocam bıde steelseries frost blue ların hepsınde ses kartı oluyor demı

Yok hocam tek modeli var.Birisi PC363D diğeri PC3630.

Yani PC363D tek model.
    anladım hocam mous alıcamda steelseris rivalmı veya vsensie sızce yoksa zowie fk1,fk2 veya ec2-a 1,2 gun sonra sıparıs verıcemde para hazır hepsının kulaklıgı yurtdısından alamıcagım gıbı gozukuyor yolamıyorlar :( gumrukle daha fazla gelıyoer gamekstraya kaldık artık saolun hocam tum cevaplarınız ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeKotti -- 18 Ağustos 2015; 13:51:40 >

anladım hocam mous alıcamda steelseris rivalmı veya vsensie sızce yoksa zowie fk1,fk2 veya ec2-a 1,2 gun sonra sıparıs verıcemde para hazır hepsının kulaklıgı yurtdısından alamıcagım gıbı gozukuyor yolamıyorlar :( gumrukle daha fazla gelıyoer gamekstraya kaldık artık saolun hocam tum cevaplarınız ıcın

Steelseries Rival güzel bir mouse.Kendim Steelseries Sensei Raw Heat Orange kullanıyorum memnunum.Bir ara Zowie çok modaydı.Ünlü CS oyuncu Spawn bunu kullanıyordu.Bende bir ara alacaktım fakat Türkiye de bulamamıştım.Rival ve Zowie arasında büyük bir fark olmaz fakat ben olsam EC1 evo yada EC2 Evo alırdım ama fk modellerinden uzak durun bence.Gerçi Zowie EC1 çok uzun süredir piyasada olan ürünler.Yani Rival alsanaız da problem olmaz EC serisinden bir ürünü alsanızda sorun olmaz.Yeterki FK 1 ve FK 2 almayın.

• IBaXTeR I kullanıcısına yanıt
    hocam mesala neden acıklarmısnız hltv de de esea da gıbı cogu steam formunda counter strike forumunda fk1 yazıyolar bıde rıval ec2-a yazan yok 1 kısı gordum ec1-a da gordum ama zaten fk1 le ec1-a yı sevdım bıde rıval raw dusunmustum ıyı dıyolardı begenmeıdım bıraz

hocam mesala neden acıklarmısnız hltv de de esea da gıbı cogu steam formunda counter strike forumunda fk1 yazıyolar bıde rıval ec2-a yazan yok 1 kısı gordum ec1-a da gordum ama zaten fk1 le ec1-a yı sevdım bıde rıval raw dusunmustum ıyı dıyolardı begenmeıdım bıraz

https://www.youtube.com/watch?v=hU5NOwIb2eQ
    Plinzenyoutube
    Testing Zowie EC1 eVo on CSGO (vs. bots)
    https://www.youtube.com/watch?v=VGKdPXGqZtQ

Bu videoları izle.Özellikle en üstte attığım videoyu.O zaman neden EC1 yada EC2 Evo dediğimi anlarsın.Ayrıca EC1 Evo eve EC2 Evo elin büyükse eline daha kolay oturur.FK serisi biraz daha küçüktü diye hatırlıyorum.

Tabi iyi bir mouse pad almanı öneririm.Ben şuan Razer Goliathhus Speed Edition Large kullanıyorum.Memnunum.Öneririm.

• IBaXTeR I kullanıcısına yanıt
    yasıma gore elım buyuk degıl hocam bendede o mous pad var suanlık med kullanıyorum elım buyuk degıl ozaman evo almıyım ? ec1 veya rıval alıyım gıdıyorum hocam :D
    hocam bıde steelseries frost blue varda benım hepsımı ses kartı yoksa hanı ses kartsız olanlarıdamı var benımkının ses kartlı oldugunu nerden ogrenebılırım sızce hocam bana arkadasım hepsınde dahıli dedi bana ses kartı oldugunu soylemıstı

hocam bıde steelseries frost blue varda benım hepsımı ses kartı yoksa hanı ses kartsız olanlarıdamı var benımkının ses kartlı oldugunu nerden ogrenebılırım sızce hocam bana arkadasım hepsınde dahıli dedi bana ses kartı oldugunu soylemıstı

En güzeli Steelseries Rival al.Kesinlikle pişman olmazsın.Ses kartı dahili var senin kulaklığında.Arkadaşın doğru demiş.İstesen de bu kulaklıktan ses kartını çıkarıp başka bir harici ses kartıyla kullanmazsın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.