Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
77
Favori
217.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Katılmıyorum, tüm oyunları 4k'da en yüksek ayarlarda oynarım, böyle optimizasyon özürlü böyle ahmakça kodlanmış bir oyun görmedim. Bu zamana kadar çıkmış oyunlar içerisinde gelmiş geçmiş en kötü optimizasyona sahip oyun.. Üstelik grafikleri de o kadar iyi değil.. Crysis ilk çıktığında devrim niteliğinde grafiklere sahipti, o bile o zamanlar bu kadar saçmalamamıştı pc'lerde.

Öyle kötüki çözünürlüğü düşürüyorsun adam akıllı fps artmıyor, ayarları kısıyorsun yine fps artmıyor saçmalık resmen.

Alıntıları Göster
    FS2020'nin berbat bir optimizasyona sahip olduğu doğrudur fakat gelmiş geçmiş çıkış yapmış oyunlar arasında en kötü optimizasyona sahip oyun GTA IV bence.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Görsel olarak bulutlar dışında beni aşırı derecede etkileyen bir şey olmadı. Uçuş dinamikleri konusunda X-Plane 11'in ve p3d'nin gerisinde. X-Plane 11 Vulkan güncellemesini tam anlamıyla çıkardığında ben X-Plane 11 ile devam edeceğim yüksek ihtimal ancak VFR uçuş için MFS2020 tercih edilebilir. Onun dışında beni etkileyen bir şey olmadı simülatörde. Optimizasyon konusu apayrı bir şey. Gerçekten ben böyle saçma bir optimizasyon görmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 27 Ağustos 2020; 17:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

FS2020'nin berbat bir optimizasyona sahip olduğu doğrudur fakat gelmiş geçmiş çıkış yapmış oyunlar arasında en kötü optimizasyona sahip oyun GTA IV bence.

Alıntıları Göster
    gta IV çıktığında gtx280'im vardı o zamana göre iyi bir ekran kartı sayılır, şuankinin 10'da biri kadar sorun çekmemiştim. Flight simulator 2020'de ise Hem kendi pc'imde hem de kardeşimin pc'sinde iyi ekran kartları ile acı çektiriyor oyun resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 27 Ağustos 2020; 17:24:28 >

• Bence optimizasyon çokta kötü değil. 2K'da oynuyorum ve yayın açıkken 50-60 FPS arası alabiliyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=QhQV5VBb0Us&feature=youtu.be şuan canlıdayım mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

stuttering sebebi ram yetersizliği veya internet anlık hız düşmeleri olabilir.
    aynı sistemin 32 gb ramlisi var bende, stuttering yaşamıyorum, test olsun diye 16ya düşürünce stuttering yaşadım.
    (32 gb ram takılıyken oyun büyük şehirlerde; paris new york gibi 29 gb ram kullanımı gördüm)
    Bana ram yolu gözuktu desenize :(

16 gb ram süresince bana düşürmemi onerdiginiz grafik ayarı var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

i5 9300H 4.1Ghz , 16 GB DDR4 3000Mhz , GTX 1650 4GB VRAM ve 512 M2 SSD

Bu konfigürasyona sahip Laptop'umda Ultra ayarlarda CPU ve GPU kullanımım stabil bir şekilde 90 üzeri. Her zaman. Load 90 altına düşmüyor.

Oyunda takılma ya da anlık drop yaşamıyorum. Yağ gibi akıyor.

Alıntıları Göster
    Nasıl oluyor böyle yaw

• Bu arada update bugün çıkmayacakmış, update yayınlanma tarihini vereceklermiş sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ÆM

Nasıl oluyor böyle yaw

Alıntıları Göster
    İşlemciniz ve Ekran kartınız AMD.

Benim ise İntel ve nVIDIA.

Sanırım AMD'lerde bir optimizasyon problemi olabilir. Çünkü ekran kartınız benim sistemimde ki karttan daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Amd olması ile alakalı değil, sizde load her iki kanatta da yüksek çünkü zaten arkadaşa kıyasla kısıtlı bir donanımınız var. Oyunun optimizasyonu genel olarak ortalamanın altında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Amd olması ile alakalı değil, sizde load her iki kanatta da yüksek çünkü zaten arkadaşa kıyasla kısıtlı bir donanımınız var. Oyunun optimizasyonu genel olarak ortalamanın altında
    Biraz da beklenti meselesi hocam, herkesin beklentileri aynı değil kimi 1080p'de oynuyor kimi 4k'da..

Rtx 2080ti 4k'da newyork şehir merkezinde 17 fps'ye kadar düşüyor. Bazıları da 1080p ve ya 2k'da bulutların üstüne çıkıp da 40fps alıp mutlu oluyorsa onlara da hayatta başarılar demek lazım bazı arkadaşlara :)

Optimizasyon bu oyunda berbat kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 27 Ağustos 2020; 21:55:29 >
  • Aerosoft, MFS2020 için çıkardığı ilk meydan çalışması EDLP Lippstadt'ı ücretsiz veriyor;

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Daha önce fsx, prepar3d falan ile çok meşgul olmuş biri olarak bence fazla bile iyi :D ama tabi dx12'ye geçerse çok daha güzel olur. Sıradan oyunlarla kıyaslamamak lazım normal bir oyuna göre çok daha büyük ve optimizasyon sağlamak zor bir oyun bu

• konu resmen oyun boklama alanı olmuş. yok 4k altı oynanmazmış yok yaya modu gelmeliymiş.. herkes farkında oyunun sorunları olduğunun ama havacılığa gönül vermiş adam bunları önemsemez ki. ister rex 5 kur ister bin dolar harca p3d ya da xp için böyle bulutlar yapamazsın, istediğin kadar orbx kur 3d taranmış bölgeler kadar ayrıntı elde edemezsin. wx radar desen yine aynı şekilde adamlar default uçağa koymuş. ilgini çekmiş olabilir farklı alanda bir oyun sonuçta kurarsın beğenmezsen silersin bu kadar basit. oyun havacılığa ilgisi olmayan için tabiki sıkıcı ama bu cahil cahil yorum yapmak için ya da bu alana ilgi duyanlara laf sokmak için bir neden değil bence.
  • Nasıl ayarlarda oynuyorsunuz da oyunun optimizasyonu çok kötü diyorsunuz bilmiyorum ama bence oyunun ölçeklenebilirliği harika, yeni nesil denilen oyunu kaç yıllık Phenom II X6 ve GTX970 ile 30fps oynuyorum, ona rağmen orta-düşük ayarlarda oyun böyle görünüyor, buyrun Ölüdeniz yine;

Burası da Roma;

Tamam çok harika görünmüyor ve New York gibi bazı şehirlerde 30fps altına düşebiliyor ama Phenom II diyorum bakın. Bu zamanda Phenom II'de çalışan oyunun optimizasyonuna çok laf etmemek gerek bence. Belki sizin bilgisayarınız seçtiğiniz ayarları kaldırmıyordur, yeni nesil kartları beklersiniz.

• Artı o kadar hata var ki hangi birini düzeltebilecekler ? Fsx de hiçbir zaman oturmadı bu konularda en sonunda p3d çıktı fsx in yüzüne bakan olmadı üstüne xp11. Oyunlaştırmışlar. Gta 5 oynuyorum sanki

• Sarkaryan kullanıcısına yanıt
    Asıl simülatör ve uçuştan anlayanlar bu oyunu iki üç defa oynuyorlar dost özellikle gerçek uçuş dinamikleriyle alakası olmayan kontroller tam oyuncak yaptı. Çok nitelikli güncellemeler gerek... Nette yayın yapan pek çok gerçek pilotların oynadıklarını henüz görmüş değilim. İlerisini bilmem 320 de pek çok özellik inopta en basitinden... bir tuşla uçağı kaldırıyorsun.

• Arkadaşlar inişi izleyemiyor muyuz uçuş bittikten sonra? Ne güzel inişler yapıyorum, tekrarini izleyemiyorum. Çok üzücü.

• mysteriousozi kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin hepsinde haklısın hocam ama bi taraftan ben umutluyum bu oyundan. Fsx mesela istediğin kadar iyi olsun özelliklerin oyun hata verip kapanmalarıyla çıldırttı bizi. P3d hala güzel ancak işte insan arıyor biraz görsellik😄 xplane var ancak onun da fizikleri nedense yapmacık geliyor bu yeni simülasyon gibi. Youtube da xplane full paralı eklentili 4k cam gibi görüntülerin hepsini yarı hızda kaydedip sonra hızlandırıyolar bu gene iyi 30 fps alabiliyor millet.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.