Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
77
Favori
217.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-AD6BD9CFF

Kanka biliyon mu bu oyunu
    Beni sarmadı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reverse thrustı nasıl aktif ediyoruz?
  • Arkadaşlar TBM 930 ile uçuyorum. Uçuşları ifr low altitude olarak yapıyorum ve ils inis kullanıyorum. Ancak bazen son yaklasmada approach butonuna basmama rağmen uçak kendisi alcalmıyor. Bunun nedeni nedir? Çok can sıkıcı bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masanori Takahaşi -- 23 Ağustos 2020; 20:11:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

reverse thrustı nasıl aktif ediyoruz?
    gaz kolu idle yani 0 halinde iken geriye çekerseniz reverse thrustlar açılır
  • Gamepadle rudder tam işkence ya. Aşırı hassas ve menude ayarı da yok. Milimetrik basılı tutuyorum bir anda ucağı savuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan0650

gaz kolu idle yani 0 halinde iken geriye çekerseniz reverse thrustlar açılır

Alıntıları Göster
    yani tuş olarak nasıl yaparız demek istemiştim. iniş anında oraya bakıp mouse ile çekmek pek kolay gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkaryan

zibo gibi modlanmaya başlıyor. denemek isteyen indirebilir
    https://github.com/wpine215/msfs-a320neo

Eğer zibo gibi istikrarlı olarak geliştirirse fslabs gibi firmalara 150 dolar vermek zorunda kalmayabiliriz.

• İndirmede sorun yaşayanlar; indirmeye başladıktan sonra kapatın, torrentten indirin ve kurduktan sonra klasör içindeki “klasör adını unuttum” klasörünü yüklenilen dosyaya atın fazla uzun sürmeden tamamlanıyor.

• Masanori Takahaşi kullanıcısına yanıt
    PFD de ILS ve GS captured oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

yani tuş olarak nasıl yaparız demek istemiştim. iniş anında oraya bakıp mouse ile çekmek pek kolay gelmiyor

Alıntıları Göster
    hocam kontrol ettim sizin için klavyede bunun tuşu boşta sizin atamanız gerek yani,controls kısmından keyboard'a gelin arama kısmına reverse yazınca çıkıyor filter'da all seçili olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 23 Ağustos 2020; 21:31:53 >
  • Challenge muhabbeti güzel olmuş, ilk sıralar için bayağı kasmak lazım ama

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    F2 tuşuna motor %0 olana kadar basıyorum ben. Ondan sonra F2'ye basmaya devam ederseniz reverse thrust açılıyor.
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    ils captured olup olmadığını nasıl anlayacagiz? Kule ils icin alcalmam gereken irtifayi ve hizimi söylüyor ve dediğini yapıyorum ancak ils capture olup olmadığını anlayamiyorum.

• Bunlarda benden olsun Zürich-Antalya seferinden

• Dünya haritasından rota uçak vs belirleyip uçmak istediğimde, sağ altta fly tuşuna tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Ama eğitim uçuşlarını yapabiliyorum.
    Acaba eğitim uçuşlarını bitirmeden uçmama izin mi vermiyor? Yoksa oyunda bir hata mı var?
    Zaten binbir zahmetle bir ton uğraşla anca açabildim oyunu ama sorunlar tükenmiyor.

• Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• Kalkış Havalimanını seçtiğiniz anda fly yapıp girmesi lazım ek birşey gerekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikopatpilot -- 23 Ağustos 2020; 23:54:20 >
  • Kalkış - iniş havalimanları seçili olmasına rağmen olmuyor nedense.
  • Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• Adamlar güneş tutulmalarına kadar hesaplamış. İlgili tarihi girince güneş tutulmasını görebiliyorsunuz.

Vay arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 24 Ağustos 2020; 1:26:27 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.