Şimdi Ara

Michelin Energy Saver aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yol sesi azaldı. Mucize yaratmadı ama işe yaradı, sürüş performansı izlenimlerimi sonra yazarım

• Mişnen güzel markadır. Benim şirket fiorinosunda aynı lastik var. Memnunum
  • ses yapmaz derler
  • Mişlenden yana şansımız hiç gülmedi sürekli balon yaptı.Bizde hep Bristondan çok memnun kaldık
  • michelin iyidir ancak energy modeli tasarruf için üretildiğinden yakıt yönünden iyi ama yol tutuş açısından kötü bir lastiktir. michelinde primacy modelini tavsiye ederim.
  • aldım almaz olaydım.hem yol sesi fazla geldi,hemde yol tutuş bakımından rezalet
    tüketimi de en fazla 10km farkettiriyor bence.varsın 10 km az gideyimde lastiklerim yere bassın.
    1000 pişmanım.eski lastiklerim dunlop sporttu.tutunma konusunda mumla arıyorum diyebilirim.
    dün sahil yolunda havaalanına dönüşte,çicekleri sulamışlar sularda yola akmış;40 km/h hızla spin atmaktan kontra ile kurtuldum
  • Bende mıchelın aldım ve hiç memmun değilim.Güya alman malı en iyisi diyorlar ama bu da alman araçlarının çoğu gibi önyargıdan ibaret sanırım.Lastikler 10000 km anca oldu ve balon yapma belirtileri var.Artı yukarıda mesaj yazan arkadaşların yolu iyi tutmadığı konusundaki düşüncelerine de katılıyorum.Keşke dunlop alsaydım diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

aldım almaz olaydım.hem yol sesi fazla geldi,hemde yol tutuş bakımından rezalet
    tüketimi de en fazla 10km farkettiriyor bence.varsın 10 km az gideyimde lastiklerim yere bassın.
    1000 pişmanım.eski lastiklerim dunlop sporttu.tutunma konusunda mumla arıyorum diyebilirim.
    dün sahil yolunda havaalanına dönüşte,çicekleri sulamışlar sularda yola akmış;40 km/h hızla spin atmaktan kontra ile kurtuldum

Bak hep bu konuya dikkat çekiyorum arkadaşlar akşam üstü sol şerite dikkat edin özellikle çiçek böcek olan yollarda çünkü suluyolar biz de solu kapatıp gidiyor oluyoruz bu yol kenarına akan sular çok tehlikeli oluyor aman dikkat

• 3 4 yıl önce kullandıgım lastikdir kendileri tabi sonunda saver harici...michelin energy olarak satılıyordu.arkadaşında dediği gibi 10 km az yaptırsın yere bassın..bu kadar kötü yol tutuş.ıslak zeminde bu kadar kötü performans daha önce hiçbi lastikde görmemiştim.tabi şimdi durumu nedir energy saver ların bilemem.ondan sonrasında ucuz olsun diye aldıgım marshall dan çok memnun kalmıştım ve halihazırda kullandıgım viking marka lastik energy den çok çok daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp_Tigin -- 11 Ağustos 2011; 3:55:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Yol sesi azaldı. Mucize yaratmadı ama işe yaradı, sürüş performansı izlenimlerimi sonra yazarım

Senede 6 cift lastik degistiriyoruz

Good year bristone lasssa ve miclen

Kullandik hep ama en son miclen aldim energe saver cok ama cok memnun kaldim

Birde halk arasinda bir efsane vardir balon yapar diye sakin inanma sehir efsanesi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Good year öneriyorum.
  • michelin dünyanın en iyi üreticilerinden zaten yol sesinin azalması ve ıslak yol performansını çok severdim. (şuanda kullandığım pirelli ise facia yol tutmuyor)
  • bu forumdan bişey annamadım..kimi iyi kimi kötü demiş..
  • Doğru tercih yapmışsın arkadaşım.Dediğin gibi yol sesini çok azaltır ve konforu artırır.Yol tutuşu berbat diyenlere aldırma sen.2.5 senedir energy saver kullanıyorum 175 65 14 ıslak yolda ve kuru yolda 10 numara yol tutuşu var.Yerede çok sağlam basıyor.Balon yapma olayı eskiden vardı.Son birkaç senedir sağlam lastikler yapıyorlar.O kadar sert çuıkura , kasise girdim bir kere bile balon yapmadı.

Şirkette ki kasalı transite , dobloya bile michelin lastik taktırıyorum(yük lastiği tabi).Çok memnunuz.

Ama almışken energy saver dan daha iyisi olan primacy hp öneririm.Çok daha kalitelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 11 Ağustos 2011; 9:30:16 >
  • Bende bir senedir kulanıyorum çok memnunum burda olumsuz yorum yapanları anlamakta zorlanıyorum acaba çakma mıchelın lastiğimi kullanıyorlar balon yapma olayıda hikaye inanmayın .
  • hayırlı olsun dostum güzel seçim mıchelin iyidir iyi
  • iyi lastik balon yaptığı söylenir ama siz memnun kalırsınız inşallah
  • michelin lastikleri fransız lastiğidir ve vasat lastiklerdir. özellikle ıslak zemin performansı çok kötüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebel

michelin lastikleri fransız lastiğidir ve vasat lastiklerdir. özellikle ıslak zemin performansı çok kötüdür.

Ne Fransızı Alman malı belki Fransada da üretiliyor olabilir ama bu onu Fransız yapmaz isterseniz gidin mıchelın marka lastik takılı bir arabanın yanına ve lastiğin üzerindeki yazıları okuyun bakalım ne malı yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

Orijinalden alıntı: nebel

michelin lastikleri fransız lastiğidir ve vasat lastiklerdir. özellikle ıslak zemin performansı çok kötüdür.

Ne Fransızı Alman malı belki Fransada da üretiliyor olabilir ama bu onu Fransız yapmaz isterseniz gidin mıchelın marka lastik takılı bir arabanın yanına ve lastiğin üzerindeki yazıları okuyun bakalım ne malı yazıyor

VAlla onu bunu bilmemde adam dünyanın en iyi lastik üreten 3 firmanın birisine vasat dediya ölsemde gam yemem.DÜnya gözüyle bunu da gördüm.NE mutlu bana

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.