Şimdi Ara

Michelin Energy Saver aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Michelin (tam adı Fransızca: SCA Compagnie Générale des Établissements Michelin) Fransa'nın Auvergne bölgesinde bulunan Clermont-Ferrand şehrinde merkezi bulunan ve asıl olarak araç lastiği üreten bir şirkettir. 28 Mayıs 1888 yılında Édouard ve André Michelin kardeşler tarafından kurulmuştur. Michelin markası dışında B.F.Goodrich, Taurus, Kormoran ve Uniroyal (Avustralya dışında) markalarına da sahiptir. (kaynak vikipedia)

küresel ekonomide böyle büyük şirketlerde farklı ülkelerin hisseleri bulunabilmektedir..Ancak michelin Fransız orjinlidir..

ben de ilk kez micheline vasat denildiğini duydum..oldu bari Petlas kullanalım
  • Arkadaşlar bridgestone potenza adrenalin re002 kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one man one engine -- 11 Ağustos 2011; 21:19:30 >
  • saçmalamayın yahu
    bende aldım 900 km oldu. her türlü şartta zorladım yol tutuşu fena değil. kesinlikle yol sesi çok az.
    arka lastiklerim 5 yıllık 85000 km kullandığıum energy saver dı. kabak ötesi olmuşlardı. o lastikleri güzelce inceledim doğru dürüst çatlak bile yoktu. kötü diyenler traktör mü kullanıyor Allah aşkına?? adam gibi kullanırsanız balon falan yapmaz. saçmalamayın.
  • iki gün önce astra g aracıma continental premium contact II aldım her açıdan çok memnunum yol tutuş sessizlik vs on numara lastik michelen felan geçin kesinlikle conti deneyin derim süper lastik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Yol sesi azaldı. Mucize yaratmadı ama işe yaradı, sürüş performansı izlenimlerimi sonra yazarım

Senede 6 cift lastik degistiriyoruz

Good year bristone lasssa ve miclen

Kullandik hep ama en son miclen aldim energe saver cok ama cok memnun kaldim

Birde halk arasinda bir efsane vardir balon yapar diye sakin inanma sehir efsanesi bu

Üstte biri yazmış balon yapar diye
  • yüksek serilerine bişey diyemem ama energy serisi hayatımda kullandığım en berbat lastikti... ha allahı var 50 bin km balon yapmadı ama ıslak zeminde berbat performans kötü yol tutuş çabuk patinaja düşme ne ararsan vardı .bu lastigi begenenler nasıl var banamı kötüsü denk geldi zamanında bilemiyotum ama dediğim gibi sonrasında aynı fiyatlara aldıgım uzakdoğu lastiklerden daha çok memnun kaldım..
  • O zaman mişlenin energy lastiği hariç diğer lastikleri iyi Bu konudan bunu çıkardım.
  • Sağlam lastik istiyorsan Brigstone Turanza Er 300,Yakıt tasarruflu olsun yol sesi azalsın diyorsan Brigstone Ecopia tavsiye ederim.
  • 40.000 km/4 yıl Bridgestone'dan sonra Michelin Energy Saver mükemmel gelmişti.Ama Bridgestone gerçekten çok dayanıklı.

Michelin Energy Saver aldım

Lastiği aldığımda çekmiştim eski resimlerden.Şimdi araba da gitti lastik de.

Şuan kullandığımızda Dunlop Sp Sport 235 55 17 takılı fabrikasyon.Ben Dunlop markasından nefret ediyordum önceden sebepsizce.Sanki kasıtlı yapılmış gibi.Şuan için memnunum ama.

Bridgestone'dan sonra Michelin mucize gibiydi benim için.Dunlop'tan Michelin'e geçmek istedim ama tek lastiğe biçilen fiyatı görünce dumurlardayım.

http://www.lastikcim.com.tr/Michelin-Primacy-HP-GRNX-23555R17-XL103Y,PR-830.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 12 Ağustos 2011; 11:30:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

quote:

Yol sesi azaldı. Mucize yaratmadı ama işe yaradı, sürüş performansı izlenimlerimi sonra yazarım

Birde halk arasinda bir efsane vardir balon yapar diye sakin inanma sehir efsanesi bu

3 sene oldu balon felan yok zaten bizim otomotiv piyasası efsaneler ve söylentiler üzerine kuruludur. Arabayı genelde ben kullanırım sürüşümde sert sayılır lastik hala fena durumda değil. Ayrıca michelinin vasat olduğunuda duyduk nihayet. Yarın lastik alsam ilk tercihim michelin olur. Ayrıca michelin yıllarca formula 1 e lastik tedarik etmiş bir firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

quote:

3 sene oldu balon felan yok zaten bizim otomotiv piyasası efsaneler ve söylentiler üzerine kuruludur. Arabayı genelde ben kullanırım sürüşümde sert sayılır lastik hala fena durumda değil. Ayrıca michelinin vasat olduğunuda duyduk nihayet. Yarın lastik alsam ilk tercihim michelin olur. Ayrıca michelin yıllarca formula 1 e lastik tedarik etmiş bir firma.

Yahu onu geç adamlar dünyanın en iyi ve en büyük lastik üreten 3 firmadan biri olan micheli ne vasat ve dandik dedi.

Energy saver ın ıslak yolda kötü diyorlar.DOğrudur(ama beni ıslak yolda hiç üzmedi).Yapmayın arkadaşlar bari energy saver kötü deyin.Genelleme yapmayın.(genelleme yapmayanlar üstüne alınmasın)

Ayrıca dediğine katılıyorum.YArın yine lastik alsam tercihim michelin olur.Şİrket araclarında bile kullanıyoruz çok memnunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 12 Ağustos 2011; 11:32:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Bende mıchelın aldım ve hiç memmun değilim.Güya alman malı en iyisi diyorlar ama bu da alman araçlarının çoğu gibi önyargıdan ibaret sanırım.Lastikler 10000 km anca oldu ve balon yapma belirtileri var.Artı yukarıda mesaj yazan arkadaşların yolu iyi tutmadığı konusundaki düşüncelerine de katılıyorum.Keşke dunlop alsaydım diyorum.

Michelin almanmıymış??? Benim bildiğim michelin fransız firmasıdır. Dunlop, conti, fulda vs. alman.
  • Şu ana Kadar Hep Good Year Kullandım Hiç pişman olmadım

Mondeo İçin hem kış hem yaz lastiğim vardı

Peugot için 4 mevsim vector 5 var aşırı sıcak havalarda biraz kaydırsada tutunma problemi yaşasada 4 mevsim olduğuna veriyorum

Yeni mondeo da 245/40/18 Continantel var genel itibari ile memmunum not:(/40/18 45/18 de olabilir bakmam lazım. emin olamadım) ama ilk işim kışın good year almak olacak
  • aracım leon 1.6, 4 sene üzerinde gelen michelin energy'yi kullandım 50bin km yaptım, balon falan yapmadı... memnun kaldığımdan tekrar michelin aldım 2 sene önce bu sefer energy saver. 20bin kmdir de onu kullanıyorum, yol sesi bir önceki lastiğe göre inanılmaz azaldı, ıslak kuru yol tutuşundan da gayet memnunum lastikler 205 55 R16 bu arada, boyutlara göre fark olabilir yol tutuş konusunda...
  • michelin iyidir bir balon yapma balonu uçuyor o kadar kötü yollarda kullandık sorun olmadı.
    eğer performans istiyorsanız pilot..vb modellerini seçin orta halli kullanıcılar için energy saver çok iyi bir lastik
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

aldım almaz olaydım.hem yol sesi fazla geldi,hemde yol tutuş bakımından rezalet
    tüketimi de en fazla 10km farkettiriyor bence.varsın 10 km az gideyimde lastiklerim yere bassın.
    1000 pişmanım.eski lastiklerim dunlop sporttu.tutunma konusunda mumla arıyorum diyebilirim.
    dün sahil yolunda havaalanına dönüşte,çicekleri sulamışlar sularda yola akmış;40 km/h hızla spin atmaktan kontra ile kurtuldum

Lastiğin ölçüsü nedir? Energy saver'ın deseni 14 inç ten sonra değişiyor ve sanırım ıslak zeminde tutunma kabileyeti de artıyor bununla birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nebel

michelin lastikleri fransız lastiğidir ve vasat lastiklerdir. özellikle ıslak zemin performansı çok kötüdür.

ehe ehe... şakacı seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_E_V_I_L

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

aldım almaz olaydım.hem yol sesi fazla geldi,hemde yol tutuş bakımından rezalet
    tüketimi de en fazla 10km farkettiriyor bence.varsın 10 km az gideyimde lastiklerim yere bassın.
    1000 pişmanım.eski lastiklerim dunlop sporttu.tutunma konusunda mumla arıyorum diyebilirim.
    dün sahil yolunda havaalanına dönüşte,çicekleri sulamışlar sularda yola akmış;40 km/h hızla spin atmaktan kontra ile kurtuldum

Lastiğin ölçüsü nedir? Energy saver'ın deseni 14 inç ten sonra değişiyor ve sanırım ıslak zeminde tutunma kabileyeti de artıyor bununla birlikte.

185/65 R15

• olabileek en kötü seçimi yapmışsınız, tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

olabileek en kötü seçimi yapmışsınız, tebrikler

Sebep?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.