Şimdi Ara

Michelin Alpin 6 alıyorum yorum alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 205.55.16 lastik alacağım Nokian almayı düşünüyordum lastikçi bir arkadaşa uğradım Bugun michelin al arkana bakma dedi piyasada oldukça 5 kullanan mevcut 6 da iyidir diye düşünüyorum. 2 bin liraya geliyor sizce alsam Mı fiyatlar daha da artmadan ve lastik hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durumu içselleştirmeye gerek yok, her lastikçiyi bir tutmuyorum da, X marka lastiği bakmaya geliyorum diyen müşteriye "abi elime bir lastik geldi zaizung marka canavar gibi kötü olmasa kendi aracıma takmam" diyen, bir sürü merdiven altı uzakdoğu markayla anlaşıp, bedava lastikleri stok yapan ve %35-40'larla onları satan lastikçi kaynıyor her yer. Bunu hemen herkes yaşamıştır burada da. Gidin şaşmaza bir lastikçiye, işine gelirse size onu satmaya çalışır, bir sene söyledikleri diğer seneyi tutmaz, elinde ne mal varsa onu iteleme derdinde çoğu.

En iyisi müşterinin kendisinin araştırıp, internetten, kullanıcı yorumlardan, testlerden bilgi toplamasıdır. Siz bilinçli ve müşteri odaklı bir lastikçi olabilirsiniz, orasını bilemem ama öyleyseniz azınlık olduğunuzu bilin.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Michelin Alpin 6 Kış Lastiği Yorumları

Michelin Alpin 6 kış lastiği, zorlu kış koşullarında üstün performans arayan sürücüler için tasarlanmıştır. İşte Michelin Alpin 6 lastiklerine ilişkin kullanıcı yorumları:

• Mükemmel Kar Tutuşu: Kullanıcılar, Alpin 6'nın derin karlı ve buzlu yollarda bile olağanüstü kar tutuşu sağladığını bildirmektedir.
    • Geliştirilmiş Yol Tutuşu: Lastik, ıslak ve kuru yollarda da güvenli ve istikrarlı bir sürüş deneyimi sunmak için geliştirilmiş yol tutuşuna sahiptir.
    • Azaltılmış Fren Mesafesi: Alpin 6, kısalmış fren mesafeleriyle ani duruşlarda güvenlik sağlar.
    • Uzun Ömür: Kullanıcılar, lastiğin uzun ömürlü olduğunu ve zorlu kış koşullarına dayanacak şekilde tasarlandığını belirtmektedir.

Michelin Alpin 6 ile ilgili bazı karşılaştırmalar:

• Alpin 5 mi Alpin 6 mı: Alpin 6, Alpin 5'e kıyasla daha iyi kar tutuşu ve daha uzun ömür sunar.
    • Michelin Kış Lastiği Yorumları: Michelin'in diğer kış lastiği modelleri de kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almaktadır. Ancak Alpin 6, en zorlu kış koşullarında en iyi performansı sunan üst düzey bir seçenektir.

Sonuç olarak, Michelin Alpin 6 kış lastiği, kış aylarında güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi arayan sürücüler için tavsiye edilen bir üründür. Mükemmel kar tutuşu, geliştirilmiş yol tutuşu ve uzun ömrü ile kış mevsiminde gönül rahatlığıyla yola çıkmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alpin 6 pahalı ve üst seviye lastiktir, sormalık bir durum yok da lastikçinin lafıyla iş yapılmaz bilginiz olsun. Hatta ne diyorlarsa tersini yapman genellikle daha hayırlı olur.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Ben aslında Nokian düşünüyorum karda buZda performansı oldukça iyi kararsız kaldım 1711 tl ye buldum geçen gün bitmiş

• Düşündüğünü al, lastikçiye bakılmaz.

• Alpin 6ya laf etmek bize düşmez ama bana soracak olursan o kadar para vermeye gerek yok falken bakın

• Nokian bakayım ben en iyisi

• https://www.lastikcim.com.tr/continental-wintercontact-ts-860-205-55r16-91t/
    conti 860 da iyidir hız sınırı T ama olsun 190 km kışın kim geçer ki?
    Nokian iyidir ama aşınması michene göre daha fazla micheller daha uzun ömürlüdür yani etiketlere bak ıslak yol tutuş ve yakıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 ten çok memnunum .süresi dolunca alacağım tek lastik

6 nasıl bildiğimden değil.5 boyleyse 6 daha iyidir demi :p

• Skoda yeti aracımda bende alpin 5 modelini kullanmıştım 205 55 r16 bu yıl bende alacağım alpin 5 modelinden memnundum. alpin 6 bakıyorum bende büyük ihtimalle alacağım kış lastiği yine michelin alpin 6 modeli olacak. burada testle ilgili birkaç resim ve bilgi mevcut.
    www.lastikal.com.tr
    Yeni Michelin Alpin 6 Kış Lastiği
    https://www.lastikal.com.tr/blog/icerik/yeni-michelin-alpin-6-kis-lastigi

birde şu var güvenliğe önem veren biriyim çoluk çocuk araba geziyoruz lastik çok önemlidir benim için. markanın pahalı olması önemli değil aynı aradığım model bu olduğu için fırsat bekliyorum. illaki kampanyalı yada indirimli satan bir yer olacak bu lastiği onu bekliyorum bende henüz havalar tam soğumadığı için acele etmiyorum.

Böyle bir şeyi nasıl söylersiniz. Lastikçinin lafı ile iş yapılmaz ne demek. Ne zaman işi ehline bırakmayı öğreneceksiniz.
  • polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    Durumu içselleştirmeye gerek yok, her lastikçiyi bir tutmuyorum da, X marka lastiği bakmaya geliyorum diyen müşteriye "abi elime bir lastik geldi zaizung marka canavar gibi kötü olmasa kendi aracıma takmam" diyen, bir sürü merdiven altı uzakdoğu markayla anlaşıp, bedava lastikleri stok yapan ve %35-40'larla onları satan lastikçi kaynıyor her yer. Bunu hemen herkes yaşamıştır burada da. Gidin şaşmaza bir lastikçiye, işine gelirse size onu satmaya çalışır, bir sene söyledikleri diğer seneyi tutmaz, elinde ne mal varsa onu iteleme derdinde çoğu.

En iyisi müşterinin kendisinin araştırıp, internetten, kullanıcı yorumlardan, testlerden bilgi toplamasıdır. Siz bilinçli ve müşteri odaklı bir lastikçi olabilirsiniz, orasını bilemem ama öyleyseniz azınlık olduğunuzu bilin.
    O zaman her lastikçinin sözü ile hareket edilmez demek daha doğru olacaktır değil mi?
  • nokian hocam nokian.
  • Nokian aldım geçtim Harika lastikmiş cok yumuşak

• Lastikçi en çok kar edeceği lastiği satmaya çalışır. Sizler de konu sahibi gibi kendi tercihlerinize göre karar verin. Güvenli sürüşler.
  • Nokian isabetli bir tercih olmuş, kış lastiği konusunda gerçekten iyiler, Bu arada Nokian artık yaz lastiğinde de çok iddialı, powerproof ve wetproof diye iki yeni lastik çıkardı, özellikle ıslak zemin performansları çok iyi, eskiden Nokian sadece kış lastiğinde çok iyi yaz lastiğinde o kadar iyi değil diye bir algı vardı, yeni çıkardıkları lastikler de artık yaz lastiklerinde de iyi olacaklarını gösteriyor. Buradan bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.