Şimdi Ara

Bu eds önünü ve arkasını görüyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bugün ikişer şeritli bölünmüş yolda dönüşe geçmişken resimdeki eds direğinin hemen altındaki yaya geçidinden bir yaya yola adım attı. Ben de yaya geçitlerine yaklaşırken mutlaka hız keserim. 2. adımı atmak için gerideki ayağını da kaldırınca sert bir frenle hızımı 50'den çok aşağıya düşürdüm ama yaya geçmedi ve veri döndü. Bu eds önünü ve arkasını görüyor mu? Arkamdaki araç da çok ufak farkla durabildi neyseki çarpmadı. Trafiğin benim sağımdan da akıyor olması onu çekindirdi sanırım ama arabaların pek duramayacağı mesafeden yola çıkması ve ikircikli davranması iyice gerdi beni. Daha sonra trafik de sıkışınca biraz hızlı kalkayım dedim ve arabaya alışık olmadığım ve belki de yeni sürücü olduğum için hız sınırını direği geçtikten sonra (55+3km)Bu eds önünü ve arkasını görüyor mu?  geçirdiğimi farkettim. Bu direkler çift taraflı mı ceza yazar acaba arkadan çekmiş olabilir mi? Öteki yönde giderken 250m sonra tek tek araçların hızını gösteren levha var. O olduğuna göre uzağı da gösteriyor bu eds'ler sanırım. Ya da benim tarafta da bu şekilde yazmış olabilir mi? Herkes burada direği geçsin veya geçmesin kurallara uyar o yüzden çalışıyor sanırım bu eds'ler. Bir de ceza yediysem en fazla ne kadar sürede e-devlete düşer?

Bu eds önünü ve arkasını görüyor mu?

• 1 ay içinde tebligat geliyor edevletten araçlarım yaz ilk sonuca tıkla herşeyi görüyorsun ceza gelebilirde gelmeyebilirde bilemeyiz belli olmuyor km çok düşük ama
  • ozanbey86 O kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler. Arkadan yemiş olabilirim diye hazırladım kendimi artık gelirse de çok üzülmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla sadece önden çekiyor
  • Vay güzel Çanakkalem özlemişim 😊 Yemezsiniz merak etmeyin çok geçtim oradan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.