Bildirim
Metallica dinlemek için ne yapmalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk olarak Metallica albümünden başla. Hatta Master Puppets en güzelidir. One, Sad But True, Unforgiven, Fuel, Some Kind Of Monster, Enter Sandman gibi şarkılardan başlayabilirsin.
Daha deli istersen Children Of Bodom, Eths gibi gruplara da bakabilirsin. Eths Samantha öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 12 Temmuz 2008; 2:27:01 > -
teşekkürler... -
beyenmiyosan dinleme 3-4 kere dinlediysen bu beyenmedin anlamina gelir ben ilk dinledigimde bidaha birakamamistim halada dinliyorum, ilk dinledigim metal gurubuydu.bu sarki guzel su album kotu demekle olmaz hepsinde ayri anlam war dinle sana bazilari daha hos gelebilir bazilarida baskasina gusel gelebilir kimse senn neyi sevicegini bilemez genel olarak su guzel su kotu demek pek mantıklı degıl bana gore
-
Fade To Black
No Leaf Clover
Loverman -
mp3 paylaşım programlarına yaz hepsini indir -
bişey anlıyamıyacagın için dinleme -
turn the page
nothing else matters
fuel
whıskey ın the jar
better than you
fade to black
aint my bitch
bunlar iyidir -
quote:
Orjinalden alıntı: Exxcrea
beyenmiyosan dinleme 3-4 kere dinlediysen bu beyenmedin anlamina gelir ben ilk dinledigimde bidaha birakamamistim halada dinliyorum, ilk dinledigim metal gurubuydu.bu sarki guzel su album kotu demekle olmaz hepsinde ayri anlam war dinle sana bazilari daha hos gelebilir bazilarida baskasina gusel gelebilir kimse senn neyi sevicegini bilemezgenel olarak su guzel su kotu demek pek mantıklı degıl bana gore
nasılda kurnaz adamsın nerden çıkardın beğenmediğimi sadece alışamadım... müzik dinlemeye pek vaktim olmaz bu metallica ve ..... bir çok şarkıcı-grup bana tatilde çok yarayacak? allah allah sanane kardeşim yazdığımı beğenmiyorsan cevap yazma... metallica dinlemek istiyorum o kadar bugun enter the sandman ve ... hatırlamadığım 2-3 şarkısını dinledim başka şeyle meşgul olduğum için anlamadım ama çok süper grup... herkese teşekkürler son ve 2. mesaj çok iyi onları dinleyeceğim...
-
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
quote:
beyenmiyosan dinleme 3-4 kere dinlediysen bu beyenmedin anlamina gelir ben ilk dinledigimde bidaha birakamamistim halada dinliyorum, ilk dinledigim metal gurubuydu.bu sarki guzel su album kotu demekle olmaz hepsinde ayri anlam war dinle sana bazilari daha hos gelebilir bazilarida baskasina gusel gelebilir kimse senn neyi sevicegini bilemezgenel olarak su guzel su kotu demek pek mantıklı degıl bana gore
nasılda kurnaz adamsın nerden çıkardın beğenmediğimi sadece alışamadım... müzik dinlemeye pek vaktim olmaz bu metallica ve ..... bir çok şarkıcı-grup bana tatilde çok yarayacak? allah allah sanane kardeşim yazdığımı beğenmiyorsan cevap yazma... metallica dinlemek istiyorum o kadar bugun enter the sandman ve ... hatırlamadığım 2-3 şarkısını dinledim başka şeyle meşgul olduğum için anlamadım ama çok süper grup... herkese teşekkürler son ve 2. mesaj çok iyi onları dinleyeceğim...
metalci takılıp kız kaldırmak gibi bi amacın var sanırım
nasıl metallica dinleyebilirim diyerek metallica dinlenmez,dinlense bile anlamı olmaz..
-
ben metallicayi ilk dinlediğimde hiç beğenmemiştim. hatta yanılmıyorsam master of puppetsi dinlemiştim bu ne ya dedim bir hızlı bir yavaş, zaten öyle ileri ala ala
ama şimdi? -
motorbreath ve some kind of monster iyidir -
quote:
çok doğru :) -
quote:
Orjinalden alıntı: tony hawk
motorbreath ve some kind of monster iyidir
motorbreath harikadır -
quote:
Orjinalden alıntı: Rajeesh
quote:
Orjinalden alıntı: tony hawk
motorbreath ve some kind of monster iyidir
motorbreath harikadır
-
purify dinle begenirsin :) -
Bütün şarkıları güzeldir. Bulabilirsen hepsini edin derim. -
Yaw ne anliyorsunuz su metallicadan.Sanki tek metal grubu o.Biyerde ne zaman metalden bahsedilse hemen metallicayi isin icine sokuyorsunuz.Sanki her metallica dinleyen metalci oluyorda.Bikere grubun uyeleri zaten yaslanmis , bitmis...ayrica sirf kiz tavlamak icin metal dinlemek istiyorsan cek git uzaaa.Sen git musatafa sandal demet akalin falan dinle hatta yolda yururken telefonunla onlarin muzikleri ac bak kizlar nasil atliyo.Ama yeter ki metal dinleme sen.... -
nothing else matter dinle grubu seversin -
Başlığı okuyunca dalga geçecektim seninle ama vazcaydım onun yerine hangi şarkılarından başlıyım desen daha iyi olurdu
Benim en beğendiğim albümü ReLoad'tır.
Önerdiğim şarkılar ise;
One, Master of Puppets, Sad But True, Nothing Else Matters, The Unforgiven, The Unforgiven II, The Memory Remains, Fade to Black
İşte sana bu şarkıları öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 12 Temmuz 2008; 10:17:43 >
Benzer içerikler
- kader mahkumu ne demek
- tc kimlik numarası 1 ile başlayanlar
- iki isim koymak sünnet mi
- üst üste karabasan basması
- crocs terlik neden pahalı
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X