Açıkçası ben St.Anger'ı yakıştıramadım Metallica'ya o yüzden o şarkıları pas geçmeni öneririm.
Önerdiklerim ise: Fade To Black,Nothing Else Matters,To Live is To Die,Welcome Home(Sanitarium),Master of Puppets,Battery
açıkçası ben st.anger albümünü fena bulmuyorum.özellikle albümdeki frantic,st.anger,some kind of masters ve sweet amber albümün sağlam parçalarından.yalnız albümün en kötü 2 yanı bateri seslerinin emsan tavayı andırması bi de parçalarda solo bulunmaması .
ama önceki albümlere ve şimdi çıkacak olan albümdeki demolara göre metallica'yı pek andırmıyor bence.ayrıca emsan tava ve sololar konusunda hemfikirim
hocam her metal grubu aynı çizgide yürümez.örneğin bir aralar judas priest de synthesizer kullanmıştır. metallica da olağan çizgisinden çıkıp dinleyicilerine farklı bi sound sunmak için st.anger'ı çıkarmıştır diye düşünüyorum.ha,ne kadar başarılı oldular,kime göre başarılı oldular,o ayrı..sonuçta st.anger'ı beğenen var beğenmeyen var
bu arada st.anger metallica'ya hiç yakışmayan bir album oldu,st.anger metallicanın en az satan albümü olmuştur ne kadarda metallica bu albümü ticari düşünsede.
bu albümle ilgili benim şahsi düşüncem ise,müzikal olarak metallicaya yakışmayan bir albüm nu metal olayına girilmiş araya bir iki tanede rap parça atsaymış elemanlar.
limewireyi açıyorsun,arama yerine Metallica yazıyorsun dinliyorsun
Bişe olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: gkhngkhn
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem_agk
Linkin dinle salla metallicayı
başımıza taş yağacak
töbe töbe töbe
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
İlk olarak Metallica albümünden başla. Hatta Master Puppets en güzelidir. One, Sad But True, Unforgiven, Fuel, Some Kind Of Monster, Enter Sandman gibi şarkılardan başlayabilirsin.
Daha deli istersen Children Of Bodom, Eths gibi gruplara da bakabilirsin. Eths Samantha öneririm.
Metallica yı az dinlemiş birine Children of bodom u tavsiye ediyorsun....Kalp krizi geçirmesin?
Bence Blind Guardian dinle, seveceğini düşünüyorum.. Imaginations from the otherside albümünü özellikle dinle mutlaka!
Metallica'nın ise Load, Reload albümleri diğerlerine nazaran daha hafif, onları dinle ilk.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme