Şimdi Ara

Metallica dinlemek için ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wherever I May Roam ı dinleyipte beğenmeyen insan yoktur herhalde.
  • whiskey in the jar

turn the page

le le le sakine :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascal34

whiskey in the jar

turn the page

le le le sakine :d

• quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox

Yaw ne anliyorsunuz su metallicadan.Sanki tek metal grubu o.Biyerde ne zaman metalden bahsedilse hemen metallicayi isin icine sokuyorsunuz.Sanki her metallica dinleyen metalci oluyorda.Bikere grubun uyeleri zaten yaslanmis , bitmis...ayrica sirf kiz tavlamak icin metal dinlemek istiyorsan cek git uzaaa.Sen git musatafa sandal demet akalin falan dinle hatta yolda yururken telefonunla onlarin muzikleri ac bak kizlar nasil atliyo.Ama yeter ki metal dinleme sen....

Alakaya bak. Asıl dönemleri şimdi başlıyor. Yaşlılarmış. Judas Priest hala albüm çıkarıyor adamlar yaşlılar. Daha bir çok yaşlı Metal grupları var ama hepsi sağlam çalıyorlar. Ölmüş bitmiş diyorsun birde.www.missionmetallica.com a bir gir istersen oradaki videoları felan izle MetallicA bitmiş mi bitmemiş mi görürsün. Son yerde haklısın eğer cidden kız tavlamak için dinleyeceksiniz hiç dinlemeyin. Eğer amacın o değil ise;
    MetallicA'nın bence en iyi albümü olan Ride The Lightning'i dinle. Başta o seni sarar. Ardından MOP'a geç. Sonra gerisi gelir. Bu arada SKOM'lan başlama MetallicA'ya daha eski şarkılarını dinleyince şoka girebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

ilk olarak hangi albumunu hangi şarkılarını tavsiye edersiniz metal hastasıyım ama 3-4 kere hariç metallica dinlemedim.. başka önereceğiniz grup varmı?

Ya bu nasıl bişiydir anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 12 Temmuz 2008; 12:28:04 >
  • whiskey in the jar,bu parçayı birde THİN LİZZY'den dinleyin derim
  • bence önce metallica tribute leri dinle. yani mesela son olatrak mtv yapmıştı sanırım avril, limp bizkit, korn, staind gibi şarkıcı ve gruplar matallica şarkılarını söledi metallicayı ilk dinleyenler için kulağa hoş geliyor sonra metallicadan dewam et zaten sonrası gelir. sonra iron maiden veya judas a felan kayarsın belki
  • kafana göre takıl :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

ilk olarak hangi albumunu hangi şarkılarını tavsiye edersiniz metal hastasıyım ama 3-4 kere hariç metallica dinlemedim.. başka önereceğiniz grup varmı?

metallica dinleyeceksen the unforgiven la başlayabilirsin.sonra sad but true gibi şarkılarına geçersin.
    daha sert müzik istiyosan da dimmu borgir,panthera,deicide gibi gruplara bakabilirsin.bi de kendine güveniyosan ve değişmeyeceğini düşünüyosan rammstein dinleyebilirsin (ama rammsteinla ilgili konuşursan çevrendekiler seni yanlış anlayabilirler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emorusi

whiskey in the jar,bu parçayı birde THİN LİZZY'den dinleyin derim

thin lizzy yorumu da çok tatlı ama asıl geleneksel halinde çalınmış bir yorumunu dinleyin çok güzel oluyor ağır irlanda aksanıyla
  • İnsanlar neden sırf 'dinliyorum' diyebilmek için kendini kasar hiç aklım almıyor.
  • dinliyorum demek için değil dinlemek istiyorum sizden yardımcı olmanızı istedim radyasyo_N metallica dinleyen adamla dinlemeyen arasındaki tek fark birinin dinleyip birinin dinlememsidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

quote:

Yaw ne anliyorsunuz su metallicadan.Sanki tek metal grubu o.Biyerde ne zaman metalden bahsedilse hemen metallicayi isin icine sokuyorsunuz.Sanki her metallica dinleyen metalci oluyorda.Bikere grubun uyeleri zaten yaslanmis , bitmis...ayrica sirf kiz tavlamak icin metal dinlemek istiyorsan cek git uzaaa.Sen git musatafa sandal demet akalin falan dinle hatta yolda yururken telefonunla onlarin muzikleri ac bak kizlar nasil atliyo.Ama yeter ki metal dinleme sen....

Alakaya bak. Asıl dönemleri şimdi başlıyor. Yaşlılarmış. Judas Priest hala albüm çıkarıyor adamlar yaşlılar. Daha bir çok yaşlı Metal grupları var ama hepsi sağlam çalıyorlar. Ölmüş bitmiş diyorsun birde.www.missionmetallica.com a bir gir istersen oradaki videoları felan izle MetallicA bitmiş mi bitmemiş mi görürsün. Son yerde haklısın eğer cidden kız tavlamak için dinleyeceksiniz hiç dinlemeyin. Eğer amacın o değil ise;
    MetallicA'nın bence en iyi albümü olan Ride The Lightning'i dinle. Başta o seni sarar. Ardından MOP'a geç. Sonra gerisi gelir. Bu arada SKOM'lan başlama MetallicA'ya daha eski şarkılarını dinleyince şoka girebilirsin.

metallica bitti arkadaşım,şimdiki grup metallica falan değil.eski metallica'yı hala severek dinliyoruz ama

• quote:

Orjinalden alıntı: matters

quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

quote:

metallica bitti arkadaşım,şimdiki grup metallica falan değil.eski metallica'yı hala severek dinliyoruz ama

MetallicA Eski günlerine dönüyor artık kabul edin. Yani gidin bi yeni albümün rifflerini dinleyin ya da MTV Rock Am Ring'i bir izleyin. Cuning Stunts'dan sonraki en iyi performansdır. Sonbahar'da görüşceğiz. Hayal kırıklığına uğramayacağımı biliyorum.

• Açıkçası ben St.Anger'ı yakıştıramadım Metallica'ya o yüzden o şarkıları pas geçmeni öneririm.

Önerdiklerim ise:
    Fade To Black,Nothing Else Matters,To Live is To Die,Welcome Home(Sanitarium),Master of Puppets,Battery
  • Alayını indir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arvydas

Açıkçası ben St.Anger'ı yakıştıramadım Metallica'ya o yüzden o şarkıları pas geçmeni öneririm.

Önerdiklerim ise:
    Fade To Black,Nothing Else Matters,To Live is To Die,Welcome Home(Sanitarium),Master of Puppets,Battery

açıkçası ben st.anger albümünü fena bulmuyorum.özellikle albümdeki frantic,st.anger,some kind of masters ve sweet amber albümün sağlam parçalarından.yalnız albümün en kötü 2 yanı bateri seslerinin emsan tavayı andırması bi de parçalarda solo bulunmaması .
  • quote:

Orjinalden alıntı: KayTheRock

quote:

Orjinalden alıntı: Arvydas

Açıkçası ben St.Anger'ı yakıştıramadım Metallica'ya o yüzden o şarkıları pas geçmeni öneririm.

Önerdiklerim ise:

açıkçası ben st.anger albümünü fena bulmuyorum.özellikle albümdeki frantic,st.anger,some kind of masters ve sweet amber albümün sağlam parçalarından.yalnız albümün en kötü 2 yanı bateri seslerinin emsan tavayı andırması bi de parçalarda solo bulunmaması .

ama önceki albümlere ve şimdi çıkacak olan albümdeki demolara göre metallica'yı pek andırmıyor bence.ayrıca emsan tava ve sololar konusunda hemfikirim

• Linkin dinle salla metallicayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_agk

Linkin dinle salla metallicayı

başımıza taş yağacak

töbe töbe töbe
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.