Şimdi Ara

Bir şarkının sadece 'müzik' kısmını nasıl indirebilirim ; örn: Deli-MorVeÖtesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
24.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mesela deli'nin sadece müziğini istiyorum sözsüz halinde.Bunu sözsüz yapabileceğim bir program var mı veya sadece müzik halinde bulunduran bir site vs.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Deli - Mor Ve Ötesi Şarkısının Sadece Müzik Kısmını İndirme

Müzikseverler olarak, en sevdiğiniz şarkıların yalnızca müzikal kısımlarını indirmek isteyebilirsiniz. Bu, enstrümantal versiyonları dinlemek veya şarkı üzerinde kendi vokallerinizi kaydetmek için faydalı olabilir.

"Deli" şarkısının yalnızca müzik kısmını indirmek istiyorsanız, "sözsüz müziğe ne denir" sorusunun cevabını bulmanız gerekir. Bu tür müziklere "enstrümantal" denir.

Enstrümantal Müzik İndirme Adımları:

1. Bir müzik indirme web sitesi veya uygulaması seçin.
    2. "Deli - Mor Ve Ötesi Enstrümantal" veya benzeri bir arama sorgusu girin.
    3. Enstrümantal sürümü bulun ve indir düğmesine tıklayın.

Ek ipuçları:

• "Sözsüz" veya "enstrümantal" gibi anahtar kelimeleri kullandığınızdan emin olun.
    • Yüksek kaliteli bir enstrümantal sürüm indirmek için güvenilir kaynaklar kullanın.
    • Enstrümantal sürümü indirdikten sonra, istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz, örneğin dinlemek, üzerinde kendi vokallerinizi kaydetmek veya müzik projelerinizde kullanmak.

Bu adımları takip ederek "Deli" şarkısının yalnızca müzik kısmını kolayca indirebilir ve keyfini çıkartabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3 yıldır cevap yokmu? aynı sorunun cevabını bende arıyordum rastgeldim. bari google'a ne olarak araştıracağımızı söyleseniz? örn: rammstein- sonne
  • Yabancı şarkılar içim P.M.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemvesilgi

Şarkı altyapılarını bu siteden bulabilirsin.

http://www.keyfimuzik.com/

Yerli-Yabancı baya bir altyapıya sahip.İstek altyapın varsa üye ol söyle yardımcı olacaklardır.

Teşekkürler
  • instrumental yaz ben öyle yapıyorum.
  • KARAOKE PROGRAMLARI VAR GUGILA YAZ BULURSUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu şarkının sadece fon müziüğini nereden bulurum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.