Şimdi Ara

Metal Gear Solid V : Phantom Pain Türkçe Yama - Çeviri Bitti (Translate Çeviri) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
27
Favori
116.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AURERAİNER

bu setup olmadan öncede yamanızı denedim 9 dk lık kurulum videosunu bakıp yaptım ondada alt yazılar hariç heyşer ingilizceydi daha sonra işte steamda oyunun dosyalarını doğrulatıp 2 aralık da güncellenmiş versiyonuyla denedim bunun kurulumu daha kolay bunun içinde ellerinize sağlık yine. kurulumu yaptım mavri ekranda 20 dk kadar bekledim en sonunda kurulum biti dedi oyuna girdim oyun içi alt yazılar hariç herşey türkçe 1 saat önce yaptım kurulumu

Beni Steam'den ekler misiniz oradan yardımcı olayım?

https://steamcommunity.com/id/itsheppard/

EDIT: Sorun giderildi. Bazı dosyalar bir şekilde değiştirilmemiş, tekrardan kurulum yapılınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 9 Aralık 2020; 1:11:3 >

• Nereden 5 ₺ bulmuştunuz acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM BU NASIL BİR TRANSLATE YAMADIR.3 SAATTİR OYNUYORUM NORMAL ÇEVİRİDEN ÇOK ÇOK UFAK ŞEYLER HARİCİ TEK BİR FARK BİLE GÖREMEDİM.SEN BUNA TEK BAŞIMA 3 YILDIR ÇEVİRDİM DESEN İNANIRIM.MÜKEMMEL OLMUŞ.İLERİSİ NE GETİRİR BİLEMİYORUM AMA BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE BUNA TRANSLATE DEMEK AYIP OLUR.:D ELİNİZE SAĞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansah -- 9 Aralık 2020; 19:48:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

Tam ödülü almak için basıyorum oyun kapanıyor. Nasıl çözücem ilk başta yapmamıştı şimdi ödüle basınca oyun kapanıyor.

hocam bu sorunu çözdünüz mü? ödüller birikti duruyor öyle Metal Gear Solid V : Phantom Pain Türkçe Yama - Çeviri Bitti (Translate Çeviri) 

• Artık diğer mgs serilerinide çevirirseniz tadından yenmez 1-2-3 oyunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurulum.bat dosyasına tıklayınca cmd ekranında böyle bir hata veriyor ;

"powershell" is not recognized as an internal or external command, executable program or batch file.

Ne yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KonDeep

kurulum.bat dosyasına tıklayınca cmd ekranında böyle bir hata veriyor ;

"powershell" is not recognized as an internal or external command, executable program or batch file.

Ne yapabilirim ?

Hangi Windows kurulu bilgisayarda?

Çalıştır'a powershell yazıp Enter'a bastığınızda bir şey açılıyor mu?

Kurulum.bat içerisindeki Powershell komutu, Bat dosyası eğer Yönetici olarak çalıştırılmadıysa, yönetici olarak çalıştırılmasını sağlıyor.

Eğer siz Kurulum.bat dosyasını sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" yaparsanız, o komutu pas geçecektir ve o hatayı vermeyecektir.

Yukarıdaki 2 soruya cevap verip, söylediğim şekilde Bat dosyasını çalıştırıp deneyebilir misiniz?

• John Sheppard kullanıcısına yanıt

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Windows 8.1 Single Language.

Çalıştıra

Metal Gear Solid V : Phantom Pain Türkçe Yama - Çeviri Bitti (Translate Çeviri)

powershell yazıp enter yapınca karşıma cmd benzeri mavi renkli bir ekran açılıyor.

Kurulum.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı denedim ve tekrar aynı hatayı aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KonDeep

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Windows 8.1 Single Language.

Çalıştıra

powershell yazıp enter yapınca karşıma cmd benzeri mavi renkli bir ekran açılıyor.

Kurulum.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı denedim ve tekrar aynı hatayı aldım.

Rica ederim.

Çalıştır'a powershell yazıp açılıyorsa, Bat dosyasıyla da açılması lazım, çok garip.

Özel mesaj attım bakabilir misiniz?

• Yama çok başarılı öncelikle eline sağlık fakat son zamanlarda meydan okuma alanına girdiğimiz zaman oyun çöküyor umarım düzeltilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bgyapar

Kurulum.dat 'ı çalıştırıyorum fakat yine de oyun steama kurulu olmasına rağmen görmüyor.

Problem nasıl çözüldü paylaşabilir misiniz? Malum fitgirl repackden indirince klasörlerde farklılık gösteriyor sanırım...

• amaat A kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Siz nasıl bir sıkıntı yaşıyorsunuz? Ekran görüntüsü yollarsanız yardımcı olayım. 2 Aralık'ta yayınlanan son güncelleme ile o yaşanılan sıkıntıların neredeyse hepsi çözüldü.

• Yamanın setubunu niye böyle yaptınız? Normal bir setup yapsanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 20 Aralık 2020; 3:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Yamanın setubunu niye böyle yaptınız? Normal bir setup yapsanız daha iyi olur.

Normal setup'tan kastınız EXE'li bir setup ya da kopyala yapıştır ise, bu oyunun Türkçe yaması o şekilde olmuyor. Yani olur aslında da, o zaman da yaklaşık 11 GB'lık bir yama indirmek durumunda kalırsınız çünkü değiştirilen dosyaların toplam boyutu 11 GB civarında. O yüzden 11 GB indirmek yerine, bilgisayarınızda olan dosyalar açılarak içerisinde sadece Türkçe'ye çevrilmiş birkaç MB'lık dosyalar kopyalanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 20 Aralık 2020; 3:43:48 >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

Fitgirl Repack setup kurulumu hatasız tamamlanmasına rağmen eksik dosya çıkarıyormuş, çözüm için "vcredist 2010" kurulması gerekiyor.

Yani sorun yok şimdilik, teşekkürler ilgi ve alakanız için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amaat -- 20 Aralık 2020; 3:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Normal setup'tan kastınız EXE'li bir setup ya da kopyala yapıştır ise, bu oyunun Türkçe yaması o şekilde olmuyor. Yani olur aslında da, o zaman da yaklaşık 11 GB'lık bir yama indirmek durumunda kalırsınız çünkü değiştirilen dosyaların toplam boyutu 11 GB civarında. O yüzden 11 GB indirmek yerine, bilgisayarınızda olan dosyalar açılarak içerisinde sadece Türkçe'ye çevrilmiş birkaç MB'lık dosyalar kopyalanıyor.

Alıntıları Göster

Peki yamanın 1 saat bile sürmesi normal mi yüklemesinin? Öyleyse kurmayı düşünmüyorum çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Peki yamanın 1 saat bile sürmesi normal mi yüklemesinin? Öyleyse kurmayı düşünmüyorum çünkü.

Alıntıları Göster

Oyun hard diskte kuruluysa sürebilir. SSD'lerde 10 dk. civarında sürüyor. Yukarıda söylediğim gibi toplamda 11 küsür GB boyutundaki dosyalarla işlem yapılıyor. Dosyalar tek tek açılıyor, sonra içerisine Türkçe'ye çevrilmiş dosyalar kopyalanıyor sonra da kapatılıyor. Zaten kurulum ekranında adım adım hangi işlem yapıldığı yazıyor.

Kurulumu başlatıp pencereyi aşağı alabilirsiniz, bitince mesaj kutusu ile bilgi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 20 Aralık 2020; 4:15:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Oyun hard diskte kuruluysa sürebilir. SSD'lerde 10 dk. civarında sürüyor. Yukarıda söylediğim gibi toplamda 11 küsür GB boyutundaki dosyalarla işlem yapılıyor. Dosyalar tek tek açılıyor, sonra içerisine Türkçe'ye çevrilmiş dosyalar kopyalanıyor sonra da kapatılıyor. Zaten kurulum ekranında adım adım hangi işlem yapıldığı yazıyor.

Kurulumu başlatıp pencereyi aşağı alabilirsiniz, bitince mesaj kutusu ile bilgi veriyor.

Alıntıları Göster

Elinize sağlık o zaman. Yarın deneyeceğim bakalım.

• ellerinize sağlık

• Kurulum dosyasını açtığımda böyle bir ekran geliyor windows 7 kurulu

Metal Gear Solid V : Phantom Pain Türkçe Yama - Çeviri Bitti (Translate Çeviri)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.