< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giga1974 -- 5 Kasım 2021; 20:29:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giga1974 -- 5 Kasım 2021; 20:29:26 > |
Bu oyunun yamasının çıkmasını istemeyen bir grup var ne zaman bu oyunla ilgili bir konu açılsa olumsuz yorum yağdırıyorlar. Salın arkadaş adam yapsın beğenen oynar teşekkür eder, beğenmeyen oynamaz. Ha birde aşırı bilgili arkadaşlar var onları hiç çözemedim bir engel oluşturma peşindeler mesela kendi oynadı anlayıp bitirdi başkası bitirmesin sadece ben bileyim istiyorlar birileri bir şey yapınca hemen işi zora koşup kötüleyerek bir şekilde moral kırıp veya sinir bozup yapılan işi bozmaya çalışıyorlar. Birde mükemmel bir sözleri var "İngilizce öğren burada bunu bekleme." biliyor ki karşısında ki ingilizce öğrenme çabasına girmeyecek gene ilk dediğim kafaya çıkacak. Kısacası değişik bir ego tatmini. Neyse umarım bu yama çıkar.
|
Siz de yapın translate yapın agam. Bu da bir şey bu da olumlu bir şey. Bişe anlarız hiç bari.
|
Çeviri devam ediyor, 2 saatlik oyun videosu yayımladım, hala yemleme vs.
|
Bence bu yama çıksın arkadaşlar sonuçta hiç olmamasından iyidir.
|
Öyle ama misss gibi. Gerek kalmadı düzgün yamaya, yok yazım hatasıymış yok cümlede anlammış. Anlayalım yeter. |
Ya gene muhalifler gelmiş. Kardeşim açık ve anlaşılır bir şey var: Öznellik. Kullanan kullanır size ne yahu? Biri demiş ki neyini anlıyorsun translate yamanın. Yahu sen anlama ben anlarım niye hakkımı gasp ediyorsun?
Ayrıca o fotonun translate olduğu ne malum belki de İngilizcesi az. Ya da anladığı kadar çeviriyor |
1- Yamayı 4 arkadaşımla çeviriyorum 2- Yamayı açık yayınlayacağım için , isteyen herkes, noktalamasını, seni-sizi ve çeviri hatalarını düzeltebilir Çok hata olduğunun farkındayım, yamada kaç satır var saymadım ama diyelim ki, 100.000 satır var oturup her satırı kontrol edersek bu iş 1 yılı bulur 3- 5. aya girdik , tahmini 6-7. aylarda bitireceğiz Son olarak arkadaşlarımla sadece STALKER oyunları oynuyoruz, çeviriyi yapıp, birbirimizin hatalarını oyun oynarken videosunu çekip, sonrasında düzeltme yaparız, bu oyun içim öyle bir şey yapmayı düşünmüyoruz, sadece oyunu oynarken en azından anlayabileceğimiz çeviri olmasına dikkat ederiz |
Merhaba
Oyunun ÇIKIŞ TARİHİ: 1 Eylül 2015 , ne kadar ileride çevrilmesini bekliyoruz |
Yama bitti, son kontrolleri yapıyorum
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 14 Haziran 2020; 15:8:29 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|