birkaç gündür sıkıntı çıkran başlık gibi saçma bir olay. ne olduysa steam'den ea play alınca oldu. ilk bf4 ve mass effect 1 açıldı sonra sorunlar başladı. önce eski oyunlarda key problemi oldu (bf:bc, titanfall 1, crysis 1 ve moh 1). sonra indirdiğim 5-6 tane oyunda oyna dedikten sonra originde hata verdi "oyun yüklü değil" diye (yükleme diskini değiştirdim bütünlüğü doğruladım fayda etmedi). sonra oynayabildiğim tek oyun olan bf4 hiç tepki vermemeye başladı bende komple bütün ea oyunlarını silip origindeki oyunlarımla devam etmeyi denedim. ancak burada origin sapıtmaya başladı. origin ile alakalı bütün dosyaları sildim tekrar yükledim nafile.
kutucukarın üzerine tıklayınca şöyle oluyor
internet sitesinde görünüyor ancak oyna deyince origin tepki vermiyor
1-2 defa kendine gelir gibi oldu ancak bu seferde bug oldu indirme sıraya alındı diyor ancak sırada bekleyen bir şey yok. DownloadCache klasörünü sildim değiştirdim fayda etmedi.
bir kaç gündür bununla uğraşıyorum düelmedi. zaten steam'deki key rezaletine gıcık olmuşum üstelik minimum 150 gb'lık indirmelerim boşa gitmiş şimdide elimde hiçbirşey kalmadı. bu nasıl bir şanssızlıktır biri açıklasın lütfen.
AdBlock Banned hatası
battlefield 3 mp oyundan otomatik atılma
|
|
seçmeli dersler almak zorunlu mu? resim
|
|
3.5" hadiri hdd i dahiliye çevirme?
|
bilgisayar mühendisliği ?
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.996 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware