Şimdi Ara

Mesleki hiçbir hedefim yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençlere bakıyorum herkesin bulamasa da bir amacı, hedefi var. Keşke bir hedefim isteğim olsaydı da o alanda işsizlik derdi çekseydim. Adamlar belki o işlere kavuştuklarında yanılacaklar sevmeyecekler bırakacaklar ama herifler en azında bir dala tutunmuş. Bir yolları var adamların. Ben ise sap gibi yaşıyorum.

Yeminlen abartarak söylüyorum bir tek kendimin bir meslek hayali yokmuş gibi hissediyorum. Maşallah herkes profesör awk.

Bakın anam avradım olsun çok ciddi söylüyorum. Keşke tek derdi ülkenin mevcut sorunları olan bir genç olsaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 19 Aralık 2021; 13:18:40 >

• hocam aylık gelirin 3000in altında mı? eğer öyleyse hayatta kalmak bile zor omg neden iş güç kovalamıyon

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Mesele para vs değil hocam. Bir amacım, meslek isteğim yok. Sap gibi yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 19 Aralık 2021; 17:50:11 >
  • Bisikletçi ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=Mrf-BVta0Go&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Mesleki olarak mentalitem dayanamayabilir.

Niye bisikletleri öldürme olasılığın falan mı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    NorfairPrinceyoutube
    How many times Mikami Teru used the word «sakujo»? VIEWS ARE OVER NINE THOUSAAAND!!
    https://www.youtube.com/watch?v=aPoQmytWvIQ
  • Aynı durumdayım. Yaşıtlarım, tabiri caizse ' çatır çatır çalışıyor. Ben ise boştayım. Zaten yetenekli biri de olmadığımı düşünüyorum. Yaş 25 ve vasıf yok. Güvenlik olmayı denicem şuan onu kovalıyorum. İnsan üzülüyor ama elden gelen birşey yok veya içten gelen birşey yok. İşin kötüsü, ikincisi için yapabilecek birşey yok..

• Keşke arzuhalci olsam, hiç üşenmem dilekçe yazarım.. bazı şeylerden de muaf oluyormuşuz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir hedef insanı yoruyor ama hedefsiz de yaşanmıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 20 Aralık 2021; 14:51:27 >
  • themann41 T kullanıcısına yanıt

Biraz hort yapayım.

Çoğu kişinin hedef olayı palavradan ibaret. Çatır çatır çalışan dolarla maaş alan liseden arkadaşlarım var. Hiçbiri bir hedef koyup gelmedi şimdiki konumlarına. Üniversiteye kadar bilgisayarla tek işi düğmesine basıp açmak olan arkadaşım bilgisayar mühendisi oldu. Keza diğer mühendis arkadaşlarım da öyle. İyi puan yaptılar, ona göre bölüm ve okul tercihi yaptılar, bölümlerine göre hayat kurdular. Abartısız söylüyorum hepsine aynı paraya esnaflık filan teklif et direk bırakırlar işlerini. Zaten beyaz yaka işler yetenek veya özel ilgi filan gerektirmiyor. Belki doktorluk istisna olabilir.

• Şuanki mesleki hedefim mesleği sevmek ve patlamamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Hocam hayat herkese eşit değil işte. Kimisi sonradan o hale geliyor, kimisi hiç gelemiyor. Ayrıca gerçekten bu saatten sonra boş herşey. Trde 10 bin maaş alsan bile boş artık. İmkanı olan gelişmiş bir ülkeye kaçmaya baksın diyorum şahsen. Benimde düşüncelerim var o konuda bakalım ne olacak.

• Benimde yok yaş 26, Temmuzda 27'yim haziranda askerlik var sadece 10 gün floda calistim onun disinda hayatimda hic calismadim.Halkla iliskiler mezunuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 21 Nisan 2022; 23:50:29 >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Halkla ilişkiler olayı nedir hocam mülakat görevlisi falan mı sadece

Ben öylesine okumak için okudum.Olayı şirket içi iletisimi sağlamak ve şirkette etkinlik v.b duzenlemek ve sirketin reklamini yapmak pazarlamak v.b kızları alıyorlar işe genelde bunun için. Aslinda bu yazdiklarimi yapmak icinde okumak gerekmiyor.Bu tarz bi iş bulabileceğimi sanmiyorum cunku hic calismadim herhangi bir işte, bana mulakatlarda sorular ilk soru neden hic calismadiniz olur zaten.Bu yuzden herhangi bir iş bulabileceğimide sanmiyorum vasifsiz isler disinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 21 Nisan 2022; 23:56:1 >
    Hocam bende senin gibiyim. Yaş 26 ya geliyor ve doğru düzgün çalışmışlık yok. Büyü falan mı mü var üzerimizde ? Veya zekadan kasıt bir sorun mu bilmiyorum artık..

• themann41 T kullanıcısına yanıt

Bende bilmiyorum bu saatten sonra vasifsiz islerdeki yoğun calisma temposunada gelemem 23 yaşında floda 10 gun calistigimda bacaklarimi hissetmemeye baslamistim, cağri merkezine girsem 1 saniye dinlenmeden telefonla konusuyorsun ne yapicam hic bir fikrim yok birde ben Bursada yaşiyorum istanbulda yaşasaydim otel resepsiyonunda falan calisirdim yorucu bir iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 22 Nisan 2022; 15:44:58 >
    Hocam bende benzer işlerde çalıştım cidden zor yani. Vasıfsızsan bol bol hamallık yaptırırlar. 12 saat ve asgari ücret şeklinde. Uzun tempoda hastalanırsın mutlaka. Bende İstanbul'da olmak isterdim. İş olanağı daha yoğun ve yeteneğe göre iş var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.