|
Antalyada yabancıların yogun yaşadığı bir bölgede kalbalık bir sitede yaşıyorum. hane sayısı kadar park yeri olmamasından dolayı kapalı otoparkı yer bulabilirsem kullanıyorum. Ancak geldiğimden beri dikkatimi çeken bir şey var bazı kişiler 2-3 araç park diyor . Ben de site yöneticisine yazdım durumu ve bazı kişilerin birden fazla araç koyduğunu belirttim (kendisi de ukraynalı koyulan araçlarda rus ukrayna plaka) cevap olarak beğenmiyorsam başka yere gidebileceğimi araç sahiplerinin en az 3 evi olduğunu o yüzden ev sayıları kadar araç koyabileceklerini ve kararı ev sahiplerinin aldığını söylediler. Tabiki bu başka yerde oturabilir ev bakabilirsin lafı beni delirtti ve misafir gelmiş birisi bana böyle konuşamaz ben buradan istediğimde giderim , sen devlet istediği için kalabilirsin gibi hafif bişeyler söyledim . Sanırım olay büyümesin diye çekindi ve özür diledi sizi kırdım mı dedi, keşke park yeri kadar vatan savunsanız diyesim geldi ama demedim konuyu kapatmaya çalıştı zaten. şimdi sen 1 yabancıya 4-5 ev neden alıyorsun diye sormazsan böyle vatandaşınla dalgaya vururlar herşeyi. her neyse konu dağılmadan bu yapılan etik ve norma mı ? Öncelikle 1 hane 1 araba koyduktan sonra bu ınsanların araç koyması gerekmez mı ? 2 araba koyup kullanmıyorlar ve ülkelerine gidiyorlar 6 ay araç çıkmıyor bile otoparktan. Uzun oldu kusura bakmayın birazda zoruma gitti sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt